Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Szavazás


LinkekLeana Silver Jimmy Sullivan barátnője, 1982. február 13-án született Leana Noelle McFadden néven. A Silver nevet Sid Vicious, a Sex Pistols énekesének barátnője, Nancy Silver után vette fel. 159 cm magas, a langaléta Jimmyhez képest egész alacsony lány. Leanának két testvére van, Lauren és Alexis, utóbbit a legjobb barátnőjének tart. Leana és Jimmy 2005-ben kezdtek el járni, Jimmy már 2006-ban megkérte a kezét, és Leana boldogan igent mondott. Felröppent egy-két hír arról, hogy már össze is házasodtak, de a pár ezt nem erősítette még meg. Leana miután 2000-ben elvégezte a Glendale Senior High középiskolát, Teen Topanga és Queen Bee néven futott és akkor kezdett el a Beer Nutz Sportsgrill nevű bárban dolgozni, ahol Jimmyvel is találkozott. Rendszeresen ekíséri Jimmyt az A7x turnésorozataira.  A külsője hű a belső tulajdonságaihoz: mindig életvidám, ragyogó, kedves és imád magáról képeket készíteni. Több tetoválása is van, köztük egy rózsaszín és kék póni a jobb karján. Mikor Jimmy eljegyezte, a gyűrűsujjukra egymás nevét tetováltatták. Jimmynek és Leanának van egy leguánjuk, akit Mr. Bungle-nek hívnak, és egy fekete nyuluk, Zimmer. Megjelenik az Így készült az Afterlife-ban és a Seize the Day videoklippjében is, csakúgy mint Valary, Michelle, Gena és Lacey, akikkel nagyon jó barátságban van. Szeret zenét hallgatni, leginkább Mötley Crue-t, Guns`n`Roses-t, Led Zeppelin-t, AFI-t, Misfits-t és persze Avenged Sevenfoldot.
Így ír magáról a MySpace oldalán:
"Hello! Leana vagyok, sokan `Teen Topanga`-ként ismernek, de ebbe inkább ne menjünk bele.
24 éves vagyok, Los Angeles-ben élek, csodálatos párom, csodálatos barátaim vannak...tulajdonképpen az egész életem csodálatos!"

<<< vissza a barátnőkhöz


Képgaléria
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!