Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekAfterlife


M
űfaj   Hard rock
Hossz   5:52
Kiad
ó   Warner Bros. Records

Az "Afterlife" a negyedik kislemez az Avenged Sevenfold című albumról. Az A7X mellett egy vonósnégyes is hallható a dalban. A zenekar dobosa, The Rev írta, az Avenged Sevenfold honlapján a rajongók megválasztották az új album legjobb számává. A kislemez és a dalból készült videoklipp 2008. elején jelent meg, melyet Wayne Isham rendezett, aki már dolgozott együtt Bon Jovi-val, a Judas Priest-tel és Mötley Crue-vel is.

Dalszöveg

A szám arról szól, hogy milyen lehet átlépni a Túlvilágra. (Feltehetőleg a Mennyországba, mert egy magasabb erővel való párbeszédről szól.) A dalszövegíró metaforikusan használja a Túlvilágot, mint elégedettséget, biztonságot. Így fejezi ki, hogy szüksége van a változásra, vagy épp arra, hogy próbára tegye magát.
Másfelől pedig mikor belép a Mennyországba, rájön, hogy még sok befejezetlen dolga van Földön, ezért visszatér és helyrehozza ezeket, így megmenekül a Túlvilágtól.


Videoklipp

A videoklipp 2008. március 12-én jelent meg. Megjelenik benne a zenélő A7X, mutatja M. Shadows-t ahogyan a fehér fény felé fut, Zacky V. egy bálteremben táncol egy gyönyörű lánnyal (akit a barátnője, Gena Paulhus alakít), Synyster egy gyertyákkal teli teremben egy koponyával a kezében látható, Johnny fehér galambokat reptet, The Rev arcán pedig egy tarantulla mászik keresztül.

A "Crtical Acclaim"-hoz hasonlóan ez is letölthető a Rock Band című videójátékhoz.


Maxi
01 Afterlife [Album verizó]
02 Critical Acclaim [Koncertfelvétel]

Listapoz
íciók (2008)

Billboard Vezető Rock 11
Billboard Modern Rock 20

Így készült az Afterlife
I. rész

II. rész
III. rész

<<< vissza a diszkográfiához

>>> dalszöveg
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!