Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Szavazás
2010/08/29
Chris Epting


Chris Epting, a Hungington Beach Independent újságírója, akinek már több A7X-es cikket köszönhetünk, készített egy kisvideót. A lányával, Claire-rel ugyanis indultak egy pályázaton, ahol egy antarktiszi utazást lehet nyerni. A fődíjat az kapja, aki a legtöbb közönségszavazatot begyűjti. Chris az A7X rajongókat és kértek/kéri, hogy szavazzanak rájuk, hogy teljesüljön a kislánya kívánsága. Azt ígérte, hogy ha nyernek, készít egy videót, amin a Save Me zenéjével kísérve kitűznek egy sevenfoldos zászlót az Antarktiszon. Az Adventure with Julie to Antarctica! oldalon tudtok szavazni, csak egy regisztráció szükséges hozzá, pár perc az egész! :)
Addig is, míg ez bekövetkezik, itt egy kis biztató videó.
"Hogy köszönetet mondjuk mindannyiótoknak, csináltunk egy rövid videót néhány A7X-es helyszínnel itt, Huntington Beachen.
-Ahol Jimmy megismerte Briant
-Ahol a banda kiválasztotta a nevét (pont ezen a helyen)
-Ahol az MPA először játszott
-Ahova Jimmy óvodába járt
-Ahova Johnny középiskolába járt
-Matt és Jimmy általános iskolája (ez is az)
-Ahol Jimmy szertartását tartották

Köszönet minden szavazatért. Ti vagytok a legjobbak!
forREVer"


2010/08/06
Videók

Mint már a fórumban írtam, 4-én volt egy buli, ahol a srácok rajongókkal együtt ünnepelték meg, hogy átvették az első helyet a Billboard listáján. Az első videó ezen a bulin készült, míg a másik a Sonisphere fesztiválon, ahol a Good Charlotte a The River című számot Jimmynek ajánlotta.
Végezetül pedig itt egy kritikán aluli kritika az origo.hu-ról, ami (nem csak szerintem) minősíthetetlen stílusban `elemzi` a Nightmaret. >>>

 


2010/08/04
Ezért imádom Őket :)


Ez a szokásostól kicsit szubjektívebb címválasztás lett, de mindjárt kiderül, miért. Azon a bizonyos múlt szombati koncerten történt, hogy miközben a srácok a God Hates Us-t játszották, valaki megsérült a közönség soraiban. Matt nem vette azonnal észre, de amikor igen, egyből leállította a dalt és megkérte a közönséget, hogy váljanak szét kicsit, hogy a sérült megkaphassa a szükséges orvosi ellátást.
Ezek után, míg várták, hogy folytatódjon a műsor, sokan bekiabálták, hogy `Boldog szülinapot, M. Shadows!`, majd végül csak összeszedték magukat, és a közönség együtt énekelte el a Happy Birthsday-t Shadnek. :)
A másik szívet melengető hír, hogy a lemezeladásokkal kapcsolatban a Nightmare megjelenése óta versenyben volt az A7X Eminem új albumával. Bár a két stílus teljesen különböző, el kell ismerni, hogy mindkét fél jelentős rajongótáborra büszkélkedhet. Ennek ellenére végül mégis mi győztünk. A Nightmare-ből 162.505 példány kelt el, míg a Recoveryből 158.658! :)


2010/08/03
Nightmare & turnédátumok


Larry Jacobson szerint jövőre teljes Dél-Amerikát bejárják a srácok (még tervezik az időpontokat). Nekünk ez nem is annyira fontos, azonban azt is írta, hogy nagyon sokat fognak tournézni ezzel az albummal, szóval lehet tovább reménykedni!
Most pedig következzék egy videó, amin Mike a fiával, Max-szel játssza a Nightmaret.


2010/08/02
Elmaradt élő koncert videók


A szombatra tervezett internetes közvetítés ugyan elmaradt, de a koncertet természetesen megtartották. Két dalról sikerült felvételt szerezni.


2010/07/28
Nightmare demo


Íme a Zacky által már említett Nightmare demo, Jimmy eredeti dobjátékával!

Avenged Sevenfold - Nightmare Demo by deathbatnews


2010/07/22
Üzenet a bandától


"Köszönetet akarunk mondani mindazoknak, akik támogattak minket, és továbbra is támogatnak minket azáltal, hogy segítenek terjeszteni a Nightmare hírét és minden rajongónak, aki azt tervezi, hogy beszerez egy példányt a jövő kedden megjelenő albumból. A támogatásotok sokat jelent - Avenged Sevenfold"

 2010/07/20
Syn a legnagyobbak közt


Joe Perry (az Aerosmith gitárosa) mellett Syn fog szerepelni a következő Guitar World címlapján, melynek témája Minden idők 30 legkirályabb gitárosa. A megtisztelő hely mellett a lap tartalmazza a Scream gitár és basszus kottáját is.
Emellett a Revolver magazin különszámának borítóján is a banda szerepel, hisz az 1000 példányban kiadott exkluzív kiadvány témája a banda múltja, jelene és jövője. Többek között szerepelnek benne eddig nem látott képek, egy beszélgetés Jimmy szüleivel, valamint a srácok vallomása, hogy ők hogyan látták az elmúlt időszakot.

 
 

2010/07/09
Nightmare klipp


Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!