Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponSzavazás


LinkekValary Renee DiBenedetto M.Shadows kedvese, 1982. április 7-én született Ojai-n, Kaliforniában, csak később költöztek át Huntington Beach-re. Michelle Dibenedetto az ikertestvére, aki két perccel idősebb nála. Az ikreknek van egy idősebb testvérük, Chris. Édesapjuk olasz származású, Nick DiBenedetto-nak hívják, édesanyjukapt pedig Debbie-nek. Leggyakrabban szőke, vagy fekete hajjal lehet látni, sosincs teljesen egyforma hajszínük Michelle-lel. Szeme színe zöldesbarna. Mielőtt az A7X leszerződött a Warner Bros.-hoz ő volt a zenekar turnémenedzsere és marketingese. Synyster így emlékszik vissza a kezdeti időkre: "Együtt dolgozott velünk, mindig biztos támaszt nyújtott. Segített, ha pénzre volt szükség, rengeteget dolgozott értünk. Ma nem itt lennénk nélküle." A mai napig segíti a fiúkat. Több dalban is felcsendül a hangja, ő ordít a The Art of Subconscious Illusion-ban, innen ered a beceneve a "Screamin` Demon Girl" (koncertfelvétel is készült), az M.I.A-ben énekel és a Scream első pár másodpercében is az ő sikolya hallatszik. Jelenleg modell iskolába és színi tanodába jár, mellette modellként dolgozik több divatcégnél, mint a Sugar n Rox, Topless California, Rock Rebel Clothing és a Literature, de színészként is építi karrierjét. Feltűnik Matt-tel az Eighteen Visions I Let Go című számához készült videoklippben. Első igazi filmszerepét az Erased cimű filmben kapta, majd játszott a Sawblade című horrorban és a Soiled Love című rövidfilmben is. Látható a Dear God, a Warmness on the Soul klippjében, a Seize the Day vieójának pedig ő a főszereplője. (Az utóbbi két számot Matt hozzá írta.) Mattel az általános iskola 6. osztálya óta vannak együtt. Több, mint 10 éves kapcsolat után Matt megkérte a kezét, 2009-ben pedig össze is házasodtak. Két kutyájuk van, Shadow és Bella.

Az Erased című film előzetese - Val 0.30 percnél

Saw Blade trailer - 1.15-nél látható Valary

Soiled Love - Val 0.10 percnél

WalMart reklám

<<< vissza a barátnőkhöz

 


Képgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!