Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponSzavazás
2010/05/04
Album, turné, rémálom


Immár hivatalosnak tekinthető (legalábbis a Hard Drive Radio közölte), hogy az új album július 27-én kerül a boltokba az Egyesült Államokban. Az első dal címe Nightmare lesz, előzetest azonban még nem kaptunk belőle. Sokan találgatták, hogy ki fog dobolni a turnén, végül azoknak lett igazuk, akik Mike Portnoyra tippeltek. Mint láthatjátok a Turnédátumok menüben, felkerültek az eddig hivatalosan megjelent UPROAR dátumok. Szép hosszú és mozgalmas nyárutó elé néznek a srácok, de végülis erre vártunk már vagy egy éve, mióta vége lett az előző turnénak. :)


2010/05/03
Új dizájn


Megújult arculattal érhető el ezentúl az AvengedSevenfold.com. Végre eltüntették a recsegős-villódzó deathbatet és egy igazi darkos honlapot teremtettek maguknak. Azt mondják, ez passzol az új album hangulatához. Jó hír, hogy a fan regisztrációhoz már nem kell kód, így bárki csatlakozhat. Nézzétek meg Ti is! >>>

2010/05/03
UPROAR Fesztivál


Feliratkozva az UPROAR hírlevelére kaptam egy üzenetet, amiben arról írnak, hogyan került a fellépők közé az Avenged Sevenfold:
M. Shadows: "Azután, hogy a napokban befejezzük az új lemezünk felvételét, eredetileg nem voltunk benne biztosak, hogy folytatni akarjuk a turnézást. Aztán felhívott egy barátunk az UPROARtól és eldöntöttük, hogy mégis ez lenne a legjobb módja, hogy bemutassuk a rajongóinknak az új lemezt. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy veletek és a barátainkkal megoszthatjuk az új zenéket ezen a turnén."
Ha Ti is szeretnétek ingyen jegyet a fesztiválra, ne aggódjatok, van rá esély. Persze csak ha van Facebook oldalatok (ha még nincs, csinálhattok) és ha mellétek áll a szerencse. Menjetek az UPROAR Festival Facebook oldalára, kattintsatok a Tetszik szóra, és várjatok! Ahogy elérik az 5ezer főt, kiválasztanak 5 szerencsés embert a rajongók közül, akik páros VIP belépőt nyernek az eseményre. Sok sikert! :)

2010/05/03
Adják ki a Soniphere-t!!


Globalizálódó világunkban a legjobb és legegyszerűbb módja, hogy más rajongókkal ismerkedjük, az Internet. A már többször emlegetett Facebook (ez itt a reklám helye xD) kiválóan alkalmas erre, hisz több A7X-hez köthető csoport is rajta van. A közismertebbek mellett, mint maga a banda oldala vagy a Deathbat News, egyéb érdekességeket is találhatunk, ha elég türelmesek vagyunk. Legutóbbi ilyen `találmányom` a Petition to get Sonisphere to Release Avenged Sevenfold`s 2009 performance. A klub célja, hogy a Soniphere adja ki a tavalyi koncerten készült felvételeket, mivel ez volt Jimmy utolsó élő fellépése. Minél többen csatlakozunk a klubhoz, annál valószínűbb, hogy tényleg eljutnak hozzánk a felvételek. Szóval Facebookra fel! :)


2010/04/30
Hamarosan..!!Indulhat a visszaszámlálás!
A fenti (idegtépő :D) kis videó nemrég jelent meg az összes Avenged Sevenfoldhoz köthető oldalon, úgymint a hivatalos oldal, a Twitter és a Facebook. Ez pedig azt jelenti, hogy már tényleg nem kell sokat aludnunk ahhoz, hogy hallhassuk az új dalokat, amik minden eddigi kiszivárgott vélemény szerint zseniálisak és egy új korszak kezdetei. Legutóbb Mike Portnoy írta a Twitteren:
"Épp most hallottam az első három készre kevert A7X dalt... csak annyit mondhatok... WOW!"
Korábban azt is megtudhattuk, hogy Mike New Yorkban találkozott a srácokkal, akik akkor is épp a dalokon dolgoztak.
A Kerrang! magazin szerint egyébként az album július 26-án fog megjelenni - bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

2010/04/30
Újabb Platina


Múlt héten újabb elismerést kapott az Avenged Sevenfold. Ezúttal a rajongóktól, hiszen a City of Evil című album immár platina lemez, azaz a közönség érdeklődése nem csappan a régebbi dalok iránt sem.


2010/04/18
ZV: Nem találok szavakat


Végre friss hírek az új albumról!! Zacky nemrég írta a zenekar twitterén:
A felvétel kész. Nem találok szavakat, amikkel leírhatnám az érzést, amikor hajnali 4-kor egyedül autózva hazafelé az új albumot hallgattam.


2010/04/17
Larry Jacobson


Larry Jacobson most twittelte a következőket:
Most hallgattam meg az új a7x dalokat. Majdnem készek, csak keverni kell. Néhány az eddigi legkedvesebb a7x dalom.

2010/04/17
Kérdőív

A hivatalos oldalon közzétettek egy kérdőívet a zenekarral illetve a zenehallgatási szokásokkal kapcsolatban. Kérlek Titeket, töltsétek ki, hogy ezzel is mutassuk, hogy továbbra is bízunk az Avenged Sevenfoldban. Viszonylag csekély angol tudással is ki lehet tölteni, a végén pedig hírlevélre is lehet iratkozni. (Zárójelben megjegyzem, hogy az egyetlen nehéz kérdés az lehet, mikor a 3 kedvenc dalukat kell kiválasztani, és CSAK 3 válasz lehetséges! :D) Tovább a kérdőívre>>

2010/04/17
Az Igazi Hős


Az avegnedsevenfold.com hozzászólásait olvasgatva bukkantam egy svéd rajongó által mutatottnagyon megindító videóra. Nem is fűznék hozzá több dolgot, nézzétek meg és megértitek, mire mondtam!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!