Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponSzavazás
The Rev

"The Rev egy zenei géniusz. Kreatív dalszövegíró, remekül dobol és énekel. Ennek a srácnak több van a tarsolyában, mint bármelyikőnknek az egész zenekarban."-M.Shadows

R.I.P. JIMMY "THE REV" SULLIVAN - TRIBUTE VIDEO from TWENTYFOURCORE Productions on Vimeo.

 

Élete:
The Rev (született James `Jimmy` Owen Sullivan 1981. február 9-én), vagyis The Reverend Tholomew Plague a dobosa és egyik háttérvokálosa az Avenged Sevenfold-nak. Az egyik legrégebbi tagja a zenekarnak.
10 éves korában kapta meg az első saját dobkészletét. Katolikus iskolába járt együtt M.Shadows-zal, de a második osztályban kirúgták őket. 2000-ben kirúgták a Huntington Beach-i középiskolából és a javítóintézetből is, így tanulmányait nem fejezte be. Házról-házra költözött, volt, hogy a kocsijában lakott, később pedig abban a mosodában kapott szállást, ahol dolgozott. Egy ideig Snynyster Gates-szel együtt élt, Syn apja szerint Jimmy egy balhés különc, de a legtehetségesebb zenész akit valaha ismert. Az első felvétele 18 éves korában, a Suburban Legends ska-zenekarral jelent meg.
Jimmy eljegyezte barátnőjét, Leana Silvert, (a neve eredetileg Leana Noelle Mcfadden, a Silver nevet tiszteletadásként vette fel-> Sid és Nancy Silver) akinek a nevét a gyűrűsujjára tetováltatta. Az egyik kedvenc tetoválása a `FICTION` felirat a szegycsontján lefelé.

Zenei pályája:
Korábban tagja volt a ska harmadik hullámához tartozó Suburban Legends-nek, illetve vokalistája az Avenged Sevenfold egyik mellékprojektjének, a Pinkly Smooth-nak, melyet a Ballistico surf-punk zenekarral együtt alapítottak.
Az Avenged Sevenfold első DVD-jében, az All Excess-ben a tagok elmondják, hogy honnan erednek a színpadi neveik. Sullivan neve, a `The Reverend Tholomew Plague` egy teljesen véletlenszerű választás volt, nem volt különösebb oka a névválasztásnak. Mindig is szerette a különc dolgokat, mint például a felháborítóan színes kimonókat vagy fürdőköntösöket, bő rövidnadrágokat és fluoreszkáló zoknikat. A DVD-ben azt elmesélték róla, hogy megbotránkoztatta a környezetében élőket mikor így öltözködött vagy épp egy golf kocsival száguldozott.
Kedvenc zenekarai a Rancid, a The Transplants, a Slayer és az Organized Riot. Nagy hatással volt rá Vinnie Paul (Pantera), Dave Lomabrdo és Palu Bostaph (Slayer), Mike Portnoy (Dream Theater) és Terry Bozzio is.
Vokálja felismerhető a Pinkly Smooth-, illetve az Avenged Sevenfold számokban is. M.Shadows mellett ordít a Chapter Four-ban, az Eternal Rest-ben, illetve az új albumon a Critical Acclaim-ben hallható a háttérben az énekhangja illetve az ólomvokálja.
Azokban a dalokban is felcsendül a hangja, melyeket ő írt, ezek "A Little Piece of Heaven", a "Brompton Cocktail", az "Afterlife", és az "Almost Easy". Azokban a dalokban is énekel, melyekben csak társíró, ilyenek a "Critical Acclaim", a "Scream" és a "Lost".


Felszerelése:
Sullivan-t a DW Drums szponzorálja, de a régi dobkészlete egy PDP volt. Sabian cintányérokat, Pro-Mark ütőket, és Evans dobfejeket használ.


Képgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!