BejelentésLigeti Sori Óvoda Békéscsaba
5600 Békéscsaba, Ligeti K. sor 16. e-mail: ligetiovi16@gmail.com

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
HÍREK

A "MI KIS KERTÜNK" pályázatra elkészültek és elküldésre kerültek a kiskertek. Mindkét csoport aktívan közreműködött és elkészítette saját kis kompozícióját. A cica csoportosok pillangókkal díszített illatos fűszerkertet terveztek, míg a csiga csoportosok apró játszótérrel tarkított piciny területet alakítottak ki.  


 A SWIETELSKY Kft. kivitelezében új aszfaltréteg borítja a kispályát és a járdát az óvodánk udvarán. 
FESTÉKEKET KAPOTT AZ ÓVODÁNK

Óvodai alapítványunk a Poli-Farbe Kft. jóvoltából kültéri és beltéri festékeket kapott adományként.  A Poli-Farbe Kft. Magyarország egyik meghatározó festékgyára, amely 100% magyar tulajdonban van.
Az adományozási program keretében minőségi magyar fal- és kerítésfestékekhez jutott óvodánk.  Hazánk legnagyobb festék- és vakolatgyártó vállalata formaldehidmentes, korszerű festékekkel járult hozzá óvodánk széppé, esztétikussá tételéhez.  A munkálatoknak Gyuri bácsi rögtön hozzá is kezdett (lásd a képeket), hiszen a kültéri játékainkon a korábbi festés már igencsak megkopott.  Így már napról-napról mindenki láthatja és megcsodálhatja a megújult külsejű kültéri játékainkat. A munkálatok folyamatosan haladnak, melynek eredményeként  külsőleg óvodánk is megújul. Az ovisok is megcsodálták a festési folyamatot:  (2011. szeptember)


"Sokat tettek a csabai fiatalokért, kultúráért, sportért
Március 15-én a városháza dísztermében és a Kossuth téren köszöntötte Vantara Gyula polgármester Békéscsaba díjazottjait. Az ünnepen Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést kapott dr. Péter Józsefné, a Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvoda vezetôje és Szécsi Ferencné, a Petôfi Utcai Általános Iskola pedagógusa. Békéscsaba Kultúrájáért kitüntetést vehetett át Banner Zoltán művészettörténész, író, elôadóművész. Békéscsaba Sportjáért kitüntetésben részesült Ancsin Mihályné Laurinyecz Katalin, valamint a Bereczkiné Harangozó Ildikó és Petrovszki Pál alkotta edzôpáros.
Dr. Péter Józsefné 1976-ban kitűnô minôsítéssel diplomázott Szarvason.1980-ban a Kölcsey Utcai Óvodában helyezkedett el, 1990-tôl az intézmény vezetôje. Munkáját nagyfokú hivatás- és gyermekszeretet, magas szintű szakmai, vezetôi hozzáértés jellemzi. Épít a nevelôtestület, a szülôk, a gyermekek véleményére, igényeire. 2004-ben, az integrációt követôen nagy gondot fordított a Ligeti Sori Óvoda tárgyi feltételeinek javítására, korszerűsítésére, a nevelômunka szakmai minôségének emelésére és arra, hogy a két testület egymást segítô közösséggé formálódjon. Színvonalas, eredményes munkájának elismerése a kitüntetés."
Forrás:Csabai Mérleg 2011. április 07.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!