BejelentésLigeti Sori Óvoda Békéscsaba
5600 Békéscsaba, Ligeti K. sor 16. e-mail: ligetiovi16@gmail.com

MENÜ
Gyermek - és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek, rendezvényeinek (tábor, ifjúsági program) támogatása (előfinanszírozott)
 A pályázat kódja: IFJ-GY-11-A 
 Olyan értékközpontú és értékteremtő, gyermek- és ifjúsági korosztály aktív részvételével – kizárólag Magyarország területén - megvalósuló rendezvények támogatása, amelyek szervesen illeszkednek a gyermek- és/vagy ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, munkájába, továbbá hozzájárulnak a gyermek és ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, a közösségek erősítéséhez és biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését.
A pályázati program keretében választható programtípusok:
- gyermek- és/vagy ifjúsági tábor;
- ifjúsági programok, programsorozatok (szakmai műhelyek, találkozók belföldi tanulmányutak, tapasztalatcserék, helyi párbeszéd elősegítése, stb.);
- tradicionális közösségépítő játékok széles körű megismertetése és népszerűsítése;
- kiemelten támogatja a pályázat a három vagy többgyermekes családokból, az egyszülős családokból, a gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családokból, a fogyatékos vagy tartósan beteg gyermeket nevelő családokból érkező fiatalok részvételével megvalósuló, valamint a gyermekvédelmi intézetben élő gyermekekkel megvalósuló programokat.

Szimba intézményi pályázat

A pályázat célja azon törekvések támogatása, amelyeket intézmények tesznek, vagy tenni kívánnak a baleset-megelőzés érdekében.
A pályázat kiírója: Generali a Biztonságért Alapítvány
A pályázat neve: Szimba intézményi pályázat
A pályázat célja: Azon törekvések támogatása, amelyeket intézmények tesznek vagy tenni kívánnak a baleset-megelőzés érdekében
A pályázók köre: bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák
A pályázat témája: Baleset-megelőzés az intézményben


Regisztráció a Goodyear – Biztonságos óvoda programjába

A regisztrált óvódák a fényvisszaverő mellények mellet, két db felnőtt fényvisszaverő mellényt, valamint matricát, plakátot, a Csoda mellény történetéről szóló DVD-t is kapnak*, amely szórakoztató formában tanítja meg a gyereket az úttest közelében történő viselkedésre és a gyalogosátkelő helyen való áthaladásra.
A fényvisszaverő mellények szállítása 2011. szeptember-október folyamán történik.

LEJÁRT PÁLYÁZATOK:

"Mi Kis Kertünk"
Az elkészítendő kompozíció teljes mértékben az óvodákra és az óvodák fantáziájára van bízva.
A versenyre jelentkező óvodáknak az idei évben is egy mini kertet kell elkészíteniük növénybeültetéssel.
A beültetéshez szükséges műanyagládát Érczes Tibor kertészeti műanyagáru forgalmazó, a virágföldet idén ismételten a JÓ FÖLDŸ , a fenyőkérget pedig Kátai Tibor biztosítja. Az óvodáknak kizárólag a kis kertet kell kitalálni, megvalósítani, beültetni és elkészíteni.
A munkálatokhoz szükséges műanyagládát, fenyőkérget és virágföldet a DHL Express szállítja ki folyamatosan, 2011. augusztus 30-ig a benevezett óvodák címére. Az elkészült műveket legkésőbb 2011. szeptember 21-ig, folyamatosan szállítjuk a kiállítás helyszínére. Szeptember 22-én, csütörtökön történik a zsűrizés, 24-én szombaton 13:00 órakor pedig a díjkiosztás.
Az elkészült művek a kiállításon külön erre a célra kialakított területen lesznek bemutatva. Minden művet egy táblával látunk el, melyen az óvoda és a készítő csoport neve szerepel.

 „BÉKÉS MEGYE KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PÁLYÁZATA” 2011.
A Békés Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet a Békés megyei kulturális élet élénkítésére, az egészségmegőrzés, egészséges életmód szemléletének erősítésére, a megyei kiemelt rendezvények támogatására, a megyei turizmus erősítésére.
(A pályázat kódja: BMÖ/MKTP/2011)
A pályázott programok megvalósításának időszaka: 2011. július 1 - 2012. június 30.

CIVILCOM Egyesület által meghirdetett „CIVILCOM-2010/I” jelű „Szervezetek/intézmények komplex számítástechnikai infrastruktúra fejlesztése” című pályázata.  
 

Tiszta Formák Alapítvány - Tömeg- és gyereksport, mozgáskultúra támogatása

Pályázók köre: Egyesület, alapítvány, és egyéb civil szervezet.
Benyújtási határidő: 2010. december 31.
Pályázat célja: Sporteszközök, sportfelszerelések beszerzéséhez, táborok, túrák szervezéséhez, létrejöttéhez közösségi rendezvények szervezéséhez, lebonyolításához nyújtandó támogatás.
Támogatás összege: Pályázat céljától függ.
Egyéb: Sportszakmai terület.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!