BejelentésKunterbunte Welt
Das macht Spaß

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
2018.március 23-án német regionális énekverseny

2018. március 23-án megrendezésre kerül ismételten az 5, német regionális énekverseny. Mindenkit sok szeretettel látunk! Legújabb infok a menüpont alatt.

tovább >>


2018-ban ismét baba-mama foglalkozások

2018-ban ismét német zenés és német torna baba-mama foglalkozások. Hétfőn 10 órától a Zeneiskolában, pénteken 17 órától a Sün Balázsban.

tovább >>Német, nemzetiségi német és egyéb fejlesztő komplex foglalkozások babáknak, gyerekeknek és szüleiknekKedves Németesek!Kedves Szülők, gyerekek, babák!


A Kunterbunte Welt non-profit civil szerveződés immár 10. éve köszönt Benneteket sok szeretettel!

A kezdetben német és nemzetiségi német baba-mama foglalkozásokat nyújtó szerveződés mára már sokkal többet kínál. Kiterjedt, változatos komplex foglalkozásokat, programokat nyújt kicsiknek, nagyoknak és családoknak.

Budapest pesti oldalán és Pest megye keleti régiójában rendszeresen szervezünk német és egyéb foglalkozások, programokat, versenyeket, kínálunk szórakoztató programokat, támogatunk könyvkiadást, kulturális eseményeket

A Kunterbunte Welt kiáll az egyetemes emberi jogokért és az európai demokratikus értékrendet követi, szolidáris a nehéz sorsúakkal.

Célunk, hogy minél korábban megismertessük és megszerettessük a német nyelvet és nemzetiségi kultúrát a gyerekekkel és szüleikkel.Célunk továbbá, hogy színvonalas , modern, módszertanilag igényes foglalkozást és programokat nyújtsunk mindenkinek továbbra is. Támogatjuk az esélyegyenlőség megteremtését, a valamilyen szempontból hátrányt szenvedőket segítjük, kiállunk a demokratikus értékrend mellett, ellene mondunk a rasszizmusnak, félműveltségnek és a kirekesztés politikájának. Támogatjuk a szerető elfogadást és a kedves, előzékeny kommunikációt.

Jelenleg a 16. kerület Zeneiskolájában ill. Cinkotán a Sün Balázs Fejlesztőközpontban tartjuk állandó foglalkozásainkat.

Már a Facebookon is rajta vagyunk! Keresd a Kunterbunte Welt oldalt!

Aktualitások!!!

Egyéni korrepetálás minden tantárgyból alsósoknak, magántanulóknak. Óvodás fejlesztés, figyelemzavarosoknak koncentrációs fejlesztés, beszédindítás magyarul és németül. Tagesmutter szolgáltatás (német gyermekfelügyelet és fejlesztés) - nyáron is!!!
Nyári szünet a német zenés baba-mama foglalkozásoknál! Nyári német baba-mama torna lesz! További infokért keresd a facebook oldalunkat! Nyári táborainkra lehet jelentkezni még!

Mindenkit sok-sok szeretettel várunk a programjainkra!!!! Herzlich Willkommen! Komm doch zu uns! Wir warten auf Dich!!!

Kunterbunte Welt ZIvilhaus - Bastelstunde
Egy torna-német "életkép" a régi helyszínről - Szent-Györgyi Albert Általános Iskolából Néhány kép a múlt év foglalkozásairól: - Turnen macht immer Spaß!

Miért érdemes látogatni a foglalkozásokat?
- Végre a gyermeked igazán lelkes pedagógusokkal játszhat, énekelhet, táncolhat, barkácsolhat és nem utolsó sorban németül kommunikálhat.
- Te is megtapasztalhatod, hogy miként működik egy komplex nyelvi fejlesztés.
- Végre nem kell attól megijedni, hogy a nyelvtanulás külön terhet jelent számodra és gyermekednek.
- Ha ügyes vagy, a picúroddal együtt te is könnyedén elsajátíthatod a német nyelv alapjait, vagy felfrissítheted ill., kiegészítheted eddigi tudásodat.
- Tekintettel lesznek rád és gyermekeid igényeire, meghallgatják a problémáidat, javaslataidat és ötleteidet.
- Megismerheted és megélheted a nemzetiségi német kultúrát.
- Könnyen megközelíthető helyeken és méltányos díjazásért minőségi szolgáltatást kapsz.
Mi jellemzi kicsi korban a "nyelvtanulást"? Lásd a német nyelvi fejlesztés menüpont alatt!


Üzenetküldés
Amennyiben kérdésed vagy mondanivalód van, írj nekünk!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!