Bejelentés


KÉTEGYHÁZI SPORT EGYESÜLET ...Csak a KÉTEGY!!!...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
13. Forduló

2013.11.02 GÁDOROS SE -KÉTEGYHÁZI SE Ifi: 11:30 Felnőtt :13:30
2012.06.03
Körösladányi MSK-Kétegyházi SE
Ifi:15:00 /Felnőtt:17:00
Felnőtt csapatunk hullámzó teljesítményt nyújt.Battonyát ,Vésztőt megverve Nagyszénással döntetlent játszottak ,míg az utolsó helyezettel (Dombegyháza) 2-2 döntetlent tudtunk elérni s 14.helyen álló Köröstarcsától kikaptunk igaz itt 2ös emberhátrányba játszottunk elég sokáig,a kihagyott helyzetekről nem is beszélve..hogy mi lehet az oka ennek a hullámzó teljesítménynek ??-Nem tudom ..talán nincs összeszokva úgy a csapat..edzés hiány!!..nincs elég akarat..nincs szerencsénk ...!?!
Hátra van még 3 meccs 4 pontra van a 4.hely .Oda kell hogy érjünk mert ebbe a csapatba több van .Szóval hajrá fiuk !!!!!!!!!
Ifjúsági csapatunk idén ismét oda érhet a dobogóra. 9 pontból elég egy hogy biztos 3. helyen végezzenek de ott van még a 2.hely is ami elérhető .Ehhez az kell hogy mind a 3 meccset hozzák a fiuk és mindenki ugyan olyan elszántsággal és akarással küzdjön a pályán ahogy eddig és ha ez megvan idén is éremmel fogják zárni a bajnokságot !!
HAJRÁ KÉTEGY !!!!!!!!

6 pontos hétvége....


Kétegyházi SE - Mezőkovácsháza TE
 
Ifi 2-1 /Felnőtt 7-1 
 
Felnőtt csapat :Felállás

        Kiu
Kerekes-Uhrin-Moskovits
          Dávid Zs.
Márk-Kopács-Gyulai-Kajári
        Papp-Lázok 
Cserék:,Hotea,Teresán,Grósz A.Grósz Gy.Palacsik

Gól: Papp 5,Palacsik,Dávid Zs.

Edző:Mikulás Mihály

Beszámoló:A mérkőzés nagy iramban kezdődött. Azt játszottuk amit eddig,mi irányítottuk, mi diktáltunk.
10.percbe Kopács adott forintos labdát   Pappnak aki gond nélkül a hálóba jutatta azt 1-0. 10 perccel  később egy védelmi hibát kihasználva Papp volt eredményes 2-0.! 25.perc egy lerántás után az egyik kovácsházi kapott egy sárga lapot,akinek ez nem tetszett és reklamált, a spori menetrendszerűen felmutatta a második sárgát és elküldte zuhanyozni a hevesen reklamáló játékost. Félidőre maradt a 2-0. Szünet után nem álltunk meg és egy Dávid -Papp kényszerítő után Dávid Zsolt megszerezte csapatunk 3. gólját. 3-0 . Majd jött a 61 .perc és egy szép kiugratás után némi szerencsével szépítettek a vendégek 3-1. 2 percre rá kaptunk egy 11-est amit Papp értékesített 4-1. 68.perc Papp kapott ismét lehetőséget, ezzel megszerezte a mérkőzés 5. gólját. 70. perc egy kontrából voltunk ismét eredményesek és ismét Papp volt labdaközelben, aki 5. gólját rúghatta mesterien, ezzel 6-1 . De itt még nem volt vége ugyanis a csereként beállt Palacsik  egy lecsorgó labdát köszönt meg szépen és egyből a hálóba vágta azt..Nagyszerű teljesítmény!!

Ifi csapat  
 
        Teresán

Gulyás  -Veder-  Csobán
         Lengyel-Szivos
-Sipos-Kasznár-Kolimár
        Zemencsik- Málik
 
Cserék:,Kajári A.,,Sztán,Lengyel M ,

 Edző:Teresán Péter
 
Beszámoló: Nehéz mérkőzés volt,de ezt csakis magunknak köszönhettük. Helyzeteink voltak bőven.

Egy szabadrúgást követően Veder volt eredményes, majd a 75.perc fele Zemencsik találatával 2-1 re nyertünk . Jelenleg a 3 helyen állunk . Csak így tovább!!!!!!!Szép volt megérdemelt győzelmet aratott mindkét csapat !!!!!!

 


 

 


A vártnál nehezebb volt....

2012.04.15 

Kétegyházi SE -Újkigyós FC

Ifi 2-1 /Felnőtt 1-1 

Felnőtt csapat :Felállás

        Kiu
Kerekes-Uhrin-Moskovits
          Dávid Zs.
Márk-Kopács-Gyulai-Kajári
        Papp-Lázok 
Cserék:,Zemencsik,Teresán,Grósz A.Grósz Gy.Palacsik

Gól: Dávid Zs.

Edző:Mikulás Mihály

 
Beszámoló: A várva várt meccs végre elérkezett…Újkígyós csapatában természetesen mindenki pályára lépett azok közül, akik fél éve még nálunk rúgták a bőrt.Elkezdődött a találkozó. Szokás szerint megpróbáltuk mi irányítani a meccset. Szervezett játékkal törtünk ellenfelünk kapujára. Egy bedobást követően a 16-os sarkától nem messze a csapatkapitányunkkal szabálytalankodtak. A labda mögé Lázok állt, a szabadrúgást Dávid fogadta jó ütemben, s ezzel meg is szereztük a vezetést a 16. percben. 1-0.

Gól után nem álltunk le. Voltak pillanatok mikor nem a játékra koncentráltunk. Kemény belépők, sunyi megtaposások mutatták a meccs fontosságát. Kiu a 26. percben, Kerekes a 28.percben, Márk a 41.percben szerzett 1-1 sárga lapot. Ez is jelezte, hogy nem adják magukat könnyen a fiúk. "Fociban nincs barátság"... 

Szünet után visszaálltunk. Egy beadást követően tisztán fejelhettünk, ami a kapufáról kifele jött, majd a kipattanó labdát ismét a kapufára fejeltük, de harmadjára már a hálóban kötött ki ... igen ám, de a partjelző érdekes módon lest ítélt...Igen érdekes ítélet, mert 3 újkígyósi játékos is a gólvonalon ált....így marad az 1-0.
A 73.percben a félpályától nem messze szabadrúgást kapott az Újkígyós..mindenki beadásra számított de Boruzs kibabrált velünk és kapura lőtte, így kapusunk alá szaladt és nem tudod menteni. Ezzel 1-1. Sípszó után nem adtuk fel, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni így maradt az 1-1. 
Többet tettünk a győzelemért, több helyzetet is dolgoztunk ki, de mint tudjuk :Ilyen a foci!!

 
Ifi csapat felállás 

   
         Teresán
Gulyás  -Oláh-   Hotea
         Kovács-
Szivos-Sipos-Kasznár-Veder
         Lengyel Málik 
Gól:Szivos,Kolimár,

Cserék:Csobán,Kolimár,Kajári A.,,Sztán,Lengyel M ,
Edző:Teresán Péter

Beszámoló : Kezdettől fogva irányították a mérkőzést. 

Sorra dolgozták ki a helyzeteket de az Újkígyósi 
védők nagyon defenzívek voltak. Ám a 17. percben egy 
beívelt labdát Lengyel csúsztatott és a berobbanó Szívós a kapuba vágta a labdát.1-0. Szép játék utána Málik került a tizenhatos területére azonban felrúgták és a bíró a meszes pontra mutatott. Teresán ált a labda mögé de nem tudta értékesíteni a büntetőt.
Szünetbe nyugodtan vonultak az öltözőbe a fiúk hisz 1-0-ra vezettek. 
A félidő után Vedert, Kolimár váltotta. 58. percbe szöglethez jutott a hazai csapat. 
Málik varázsolta nagyon szépen Kolimár fejére a labdát aki gyönyörűen fejelt a jobb felsőbe. 2-0. A sok kihagyott helyzet megbosszulta 
magát hiszen Kolimár kezét érte a labda a 
tizenhatoson belül és a bíró 11-est adott. 
(Vitatható szituáció) Az Újkígyósi csatár berúgta a 11-est ahogyan azt kell. 
De a végeredmény nem változott, 
magabiztosan tartották otthon a 3 pontot a fiúk.Igy a csapat feljött a 3.helyre !2 pontra Vésztőtöl ..
HAJRÁ KÉTEGY!!!!!! 

Több volt benne mint  1 pont ...
2012.04.07 
 
Kétegyházi SE-Nagyszénás SE
Ifi 0-2 /Felnőtt 2-2 
Felnőtt csapat:Felállás 

       Kiu
Nagy-Uhrin-Kerekes
      Dávid
Kajári-Kopács-Gyulai-Márk
      Papp-Lázok
Cserék:,Zemencsik,Teresán,Grósz A.Grósz Gy.
Gól: Gyulai 2
 Edző:Mikulás Mihály

Beszámoló: Ismét nagy meccs állt a csapat előtt, az előző héthez hasonlóan. 
Nagyszénás a 2.helyen állt,s bizakodóak voltak azzal kapcsolatban, hogy 3 ponttal távoznak majd tőlünk ...-tegyük hozzá, egy igen jó csapattal álltunk szembe, s ez részükről nem volt elfogult.
A kezdő sípszó után a fiúk megpróbálták irányítani a meccset. Igen szép játékot játszottak. Gyors ellentámadásokkal próbáltak meg előnyt szerezni, de ellenfelünk csak szabálytalanul tudta megállítani csapatunkat. Majd ennek köszönhetően a 10`-ben Gyulai egy jól irányzott lövéssel megszerzi nekünk a vezetést.
Majd a 24`-ben újabb szabálytalanság következett. Ezt gyorsan elvégezte ellenfelünk, és egy kis szerencsével egyenlítettek 1-1.

Aztán a 39`-ben érdekes dolog történt, egy bírói tévedés pontosan. Egy eladott labdára lecsapva 1-1 ellen törhetett a  szénási csatár kapunkra, Kiu bár a labdára ment, de a csatár "felbukott" a kapusba...Igen kérdéses szituáció volt ez minden ottlevőnek...mindenesetre a játékvezető Úr úgy látta hogy ez 11-es. A hevesen reklamáló Nagy Istvánt kiállította  ...Háááttt igen, érdekes......
A büntetőt értékesítették a Szénásiak.
Nem sokkal később a 63`-ben, a 16-os közelében szabálytalankodtak velünk szemben, ismét Gyulai állt a labda mögé, és habozás nélkül a kapuba vágta azt. Majd, hogy ne csak az eredmény legyen egyenlő hanem a játékosok létszáma is az 55`-ben az egyik szabálytalanul érkező játékost szórta ki a spori,-itt meg kell említeni, hogy a játékvezető Úr talán kompenzálni szerette volna a javunkra azt a hatalmas tévedését, amivel hátrányos helyzetbe hozta csapatunkat. Megjegyzem igen csúnya belépő volt, de azt, hogy jogos volt-e a piros?-nos vitatható. 
Tempós, irammal telt mérkőzés volt, rengeteg olyan bírói tévedéssel, ami sajnos a laikus emberek számára is jól értelmezhető volt. A lényeg azonban az,hogy ugyan nagy küzdelem árán, de legalább az 1 pont itthon maradt.

Játékosunkat-Nagy Istvánt 7 mérkőzésre tiltották el, így hosszú ideig vele sajnos nem számolhatunk.
 
Szép volt srácok ! 
Csak így tovább...
HAJRÁ KÉTEGY!!!!
Köszönjük támogató nézőinknek jelenlétüket!!!!

Ifi csapat felállás 
   
Ifi csapat :Felállás.
             Teresán
Gulyás  -Oláh-   Hotea
         Kovács-Csobán
Szivos-Kolimás-Sipos-Kasznár
               Veder
Gól:Szivos,Kolimár,Veder,Sipos
 
Cserék:Kajári A.,,Sztán,Lengyel ,Málik
Edző:Teresán Péter


Beszámoló : Kemény meccs volt. A fiúk nem igazán találták egymást kezdetben, de egy kis idő után észhez tértek a srácok. Helyzeteket dolgoztak ki, de csak egy kapufára futotta. Egy szabadrúgást követően megszerezték a Szénásiak a vezetést.  Sípszó  után a fiúk próbáltak kiegyenlíteni és kapuja elé szorítani a Szénást, de ez se hozott eredményt. A végén jött a kegyelemdöfés, egy jól eltalált lövéssel 2-0 ra növelték az előnyüket...
Teresán mester mindenesetre elégedett lehet a fiúkkal, mert mindenki nagyon küzdőtt,és oda tette magát... De sajnos ilyen a foci. Csinálni kell tovább és meglesz az eredménye. Csak így tovább fiúk !

  


Nagyobb volt a füstje ,mint a lángja" 
2012.03.25 
Kétegyházi SE-Vésztői SEIfi.4-1/Felnőtt.4-0
 (150 néző. )
 Ifi csapat :Felállás.

             Teresán
Gulyás  -Veder-   Hotea
         Kovács-Csobán
Szivos-Kolimás-Sipos-Kasznár
               Lengyel
Gól:Szivos,Kolimár,Veder,Sipos 
Cserék:Kajári A.,Orsós,Sztán,Lengyel M.,Málik
Edző:Teresán Péter

 
Beszámoló :Teresán mester fiai  fontos mérkőzés elé nézett.
33 megszerzett ponttal várta a Vésztői ifi csapatot. Győzelem esetén az első helyen "pihenhetnek" egy hétig biztosan...

Nehéz meccsnek ígérkezett hisz a Vésztőiek voltak az elsők és az első meccsen is győzni tudtak ellenünk 4-1 re.

 Elkezdődött a meccs :Kezdetben Vésztő irányított és megis lett az eredménye. Egy szabadrúgást követően egy fejes góllal megszerezték a vezetést .A nagy nyomás 15-20 percig tartott ,utána ifistáink össze szedték magukat és átvették az irányítást,sorba dolgozták ki a helyzeteket aminek megis lett az eredménye Szivos fejesével kiegyenlítettek .Nem sokkal később egy szabadrúgást követően Veder lőtte rá és egy igen szép gólt szerzet .Majd Kolimár is feliratkozott a gól lövök közé .A végén Sipos biztosította be a 3 pont sorsást. 4-1 re győzni tudtak a fiuk. Egy kis oda figyeléssel ,egy kis szerencsével, ha pontosabbak akkor 2-3 gólt rúghattak volna a fiuk még ! 
Szép győzelem volt ,így megvan az első hely .Csak így tovább !
  

 Felnőtt csapat:Felállás 
        Kiu
Nagy-Uhrin-Kerekes
      Moskovits
Kajári-Kopács-Gyulai-Márk
      Papp-Lázok
Cserék:Palacsik,Zemencsik,Teresán,Grósz A.
Gól:Lázok,Kajári,Papp,Moskovits
 Edző:Mikulás Mihály

Felnőtt csapatunk számára is igen kemény mérkőzés várt.6.helyen várta a 2.helyen álló Vésztőt. Győzelem esetén 4.helyre ugorhatnak fel..

Beszámoló:Nehéz meccs ellenére nem Vésztő irányította a meccset..Az első gólig csupán 17 percet kellet várni,Lázok volt a gól szerző. Talán mindenkit meglepett ez a gól. Nem kellet több Kajárinak se aki vette a bátorságot és szinte a félpályáról indulva több ember kicselezve egy testcselt is bedobva elküldte a védőt és habozás nélkül bevágta 17-18 méteröl.30.perc 2-0 !

44.perc egy gyors bedobást követően Papp vágta a labdát a hálóba.3-0. Félidő után se álltak meg a fiuk ,szép játékkal dolgozták ki a helyzeteket. Egy szögletet követően Moskovits tette fel az i-re a pontot 4-0 .Meg kell még említenem hogy a volt Kétegyi játékos Árgyelán ismertebb nevén Mazsinak volt egy szép lövése 17 méterről ám a kapufa most nem vele volt így kifelé pattant a labda,talán ez volt a Vésztőiek legnagyobb helyzete... Várnál könnyebb mérkőzés volt Ifi és  a Felnőtt csapatnak egyaránt.


 
Jó: Moskovits, Uhrin, Kopács, Lázok T., Papp J., Gyulai, ill. Rábai.

Mikulás Mihály: — Csak annak meglepő ez az eredmény, aki nem látta ezt a mérkőzést. Végig CSAPATKÉNT működve megérdemelt győzelmet arattunk a bajnokesélyes Vésztő ellen, ezért elismerésem minden játékosomnak.
Zsiros György: — Nehéz ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Most lejtőre kerültünk, ennek megvannak az okai, ezt meg kell keresni.
Forrás :BEOL.hu 

 


Köszönjük azoknak akik kint voltak a meccsen és szurkoltak .HAJRÁ KÉTEGY!!!!!!!! 

 


 


 
Beszámolók 2010/2011


Beszámolók 2009/2010


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!