Bejelentés


Kerti sütők A kert dísze, a család öröme


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Natúr szürke műkő kerti sütő garnitúra

Kerti sütő, kő színű (natúr) asztallal és pad ülőkékkel.


Szürke színének köszönhetően természetes kőhatást kölcsönöz a garnitúrának, és kevésbé koszolódik társaitól. Az asztal törzs színe és a padok lábainak színe, tetszés szerint kivá-lasztható a színskála menüpontban, a szín-táblázatból. Az asztal törzs színe és a padok lábainak színe kirakhatóak díszkövekkel is, erről részletesen a kövel kirakott garnitúrák menü-pontban lehet olvasni. 6, 8 és 10 személyes változatban, elsőkézből, felvásárlói áron, a lakosság számára is elérhető. Multifunkciós. Lehet vele szalonnát sütni, bográcsozni. Két funkciós grillező készletet lehet hozzá rendelni, mely saslik nyársazót, és két szintes grillezőt tartalmaz 3 fajta variációban. (Rozsdamenetesben, krómozottban és hagyományos kivitelben.) Samatozott tűztér gondoskodik a tűztér tűzállóságáról. A samat lapok megvédik a tűzteret a tűz okozta repedésektől, így a sütő rendkívül időt álló tulajdonsággal bír. A pad nem ragasztott! A pad lábai belülről vas váz szerkezettel van egybe erősítve a pad ülő felületével s az így készült elemek stabilan álló lábakat eredményeznek, nem inognak alattunk, nem törnek ki mozgatás rakosgatás hatására, ám padjait -akár csak a fa székeket-, ne húzzuk, hanem emelve tegyük arrébb. Teherbírása jó. A garnitúra minbden eleme fagyálló, kimondottan időtálló kerti sütő. Különösebb ápolást nem igényel, de használat után a zsírt érdemes letörölni az asztal felületéről mosogatószeres szivaccsal, hogy ne szívódjon bele, mert idővel a rajta hagyott zsír cseppek nyomokat és foltokat okozhatnak az asztallapon. Az esztétikus, köríves formájú, gondosan csiszolt felületű asztalt, szintén finomra csiszolt kifli alakú padok veszik körül. A kifli alakú pad igazodik az asztal köríves formájához.

Használata egyszerű és biztonságos. Elemei darabokra szétszedhető, és összerakható szaktudás nélkül is, így bármikror költöztethető másik helyre. A padok lábai NEM ragasztottak, hanem vas váz szerkezettel van bele kötettve az ülőfelületbe, ezért a lábakat nem lehet elkülöníteni az ülőfelülettől. A padok a bevasalt technikának köszönhetően rendkívül stabilak, nem inognak és nem csuklik össze alattunk ha rá ülünk.


Amit garantálunk:Kedves érdeklődőink!

Ezt  a terméket megrendelheti otthonából is kényelmesen, házhozszállítással Online, az alábbi űrlap segítségével. A hiánytalanul kitöltött megrendelésekre amint tudunk válaszolunk. Előfordul, hogy a nagy érdeklődés miatt csak egy hét múlva válaszolunk, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! A házhoz szállítási feltételek a házhozszállítás menüpontban találhatóak.
********************************************************************************************************************************************************

MEGRENDELÉS  IGÉNYLÉSE


Hány személyes garnitúrára gondolt?
Milyen magas legyen a sütő törzse, melynek a tetejére az asztal kerül? 53cm (alacsony törzse legyen a sütőnek)
72cm (magas törzse legyen a sütőnek)
Grill rács készletet kér hozzá?
Hány darab terméket rendel?
Az asztal törzsének és a padok lábainak színe*
Egyéb elképzeléseim
Megrendelő neve
Megrendelő telefonszáma
Megrendelő E-mail címe
Szállítási cím (ahova a terméket szállítani kell)
Adataimat más cégeknek reklámozás célra tovább lehet adni Hozzájárulok
Nem járulok hozzá
Szállítás feltételeit Elfogadom
Nem fogadom el
********************************************************************************************************************************************************
*Színskála:


Tetszés szerinet kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti. Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.


                                                                                                                               
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!