Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlaponHírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>

Grillrács készletek

A jó idő remek alkalom kimozdulni a lakásból, összerántani a családot, barátokat, és egy közös grillezéssel ünnepelni a nyarat. Kiváló program! Rengetegféle húst és zöldséget, sőt gyümölcsöt is készíthetünk a lent látható grillszettekkel, köretként pedig elég salátákat keverni. Fontos, hogy folyamatos figyelem mellett süssünk, és ne szárítsuk ki a húsokat. Kísérletezzünk pácokkal, fűszerekkel, öntetekkel, sót viszont csak az elkészítés után használjon, mert a húsok megkeményedhetnek! Jó étvágyat!


A - Saslik nyársazók. Ez a kiegészítő minden grillező szett része, bármelyiket is választja!


B - Horganyzott vas grillező.


C - Vas grillező, más néven hagyományos grillező.


D - 3 Darabos grillező eszköz készlet. Minden grillező készlethez jár!


E - 100% Rozsdamentes acél grillező. 

Előkészületek:

Amíg megérkezik kertjébe a honlapunkról megrendelt kerti sütő és grillező szett, készítsen listát a meghívottakról, és a résztvevők számától függően tervezze meg a menüt. Egy főre számítsunk átlagosan 20-25 dkg húst. Többféle húst vásároljon, hozzá zöldségféléket és kenyeret is. A húst előző nap pácoljuk be, így finomabb lesz, és hamarabb elkészül.  Használjon olívaolajat, zöld fűszereket és mindig valami savanyút, pár csepp citromot például, hogy felpuhuljanak a rostok.  Három fűszernövénynél ne tegyünk többet a pácba, így mindegyiket érezni lehet, és biztos, hogy harmóniát alkotnak.

 

Hogyan grillezzünk?

A grillezés sikerének titka a kellő hőfokú parázs. Ezért a faszenet a sütés megkezdése előtt 30-40 perccel be kell gyújtani. A jó parázs izzóan vörös, és csak vékony, szürke hamu borítja a felszínét. Az izzó parázs hőmérséklete körülbelül 500 Celsius-fok. A forró grillrácsot célszerű olajjal bekenni (ne csepegjen a parázsra!). Mégis gyakran előfordul, hogy a hozzávaló ráragad a rácsra, de amint kéreg képződik a húson, már könnyen leválik róla. Ne tegyünk túl sok nyersanyagot egyszerre a grillrácsra, mert ha a sütnivalók összeérnek, párolódni fognak.  Nagyon figyelje a pillanatot, amikor le kell venni az ételt a rácsról! A túlsült hús száraz és kemény, a megégett zöldségféle pedig keserű és kevésbé élvezetes.Üzenetküldés
Grill rács készlettel kapcsolatos kérdéseit itt felteheti, csak ne felejtse el megadni E-mail címét vagy telefonszámát a válaszhoz! A beérkező levelek IP címét 1 hónapig megőrizzük.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria