Bejelentés


Életszemlélet Egyszerübb mint gondolná


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A HERBALIFE vállalatAz 1980-ban alapított Herbalife International piacvezető wellness vállalat, az egészséges életmódhoz vezető út könnyebbé tételének elkötelezett híve. A Herbalife magas színvonalú termékei és programjai az alábbi területekre koncentrálnak:

* sikeres testsúly csökkentés
* ideális táplálkozás
* célzott szépségápolás
* pénzügyi elismerések lehetősége

A Herbalife piacvezetői sikere mögött Tudományos Tanácsadó Testülete, az Orvosi Ügyek Csoportja és az Orvosi Tanácsadó Testülete áll. Ez az elismert tudományos szakértőkből álló csapat kutatásokra és terméktesztekre alapozva irányítja a Herbalife termékek fejlesztését, így a Herbalife minőség napjaink legmagasabb színvonalát képviseli az iparágban.

A több mint egymillió Független Tanácsadó a világ 62 országában értékesíti -éves szinten 1,8 milliárdos forgalommal- a Herbalife termékeit, így Ön biztos lehet abban, hogy minden rendelkezésére áll a siker eléréséhez. Amikor úgy érzi, készen áll megváltoztatni életét, büszkén támogatjuk Önt a siker útján, lépésről lépésre.

Tudományos elkötelezettség

Tudományos Tanácsadó Testület

A Herbalife saját Tudományos Tanácsadó Testülete (SAB) a táplákozástudomány fejlesztésének elkötelezett szervezete. A SAB tagjai világraszóló kutatásokat folytatnak a testsúlycsökkentést és tökéletes egészséget támogató tápanyagok használatára vonatkozóan. Szakmai tudásuk a termékfejlesztések és a Herbalife wellness iparágban elfoglalt vezető pozíciójának hajtóereje. A Testület tagjai közt található Dr. David Heber elnök, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának vezetője*; és Dr. Louis Ignarro, aki 1998-ban vette át orvostudományi Nobel-díját†.


David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

Dr. Heber tagja a Legjobb Amerikai Orvosoknak (The Best Doctors in America) és a Ki-kicsoda Amerikában-nak (Who’s Who in America).

Dr. Heber szaktudását számos alkalommal méltatta a média, többek közt az NBC, a CNN és a Discovery Channel is.

Amellett, hogy több mint 70 páratlannak titulát tudományos és két szakmai cikk fűződik nevéhez, a nagyközönségnek is írt könyveket: az egészséges szívműködésről szóló “Natural Remedies for a Healthy Heart” a testsúlycsökkentésre vonatkozó javaslatait tartalmazó “The Resolution Diet” és “What Color is Your Diet?”, továbbá legutolsó könyve a “The LA Shape Diet”.

Vezető a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Botanikai Étrend-kiegészítő Kutatói Központjában, a Nemzeti Rákkutatási Intézet (NCI) támogatott Klinikai Táplálkozáskutatás Egységnél és az UCLA-n a NIH Szubvenciós Táplálkozási és Túlsúly Képzésének.

Dr. Heber fő kutatási területe a túlsúly kezelésére és a rák megelőzésére/kezelésére irányuló étrend. Ő a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának* vezetője is.

Dr. Heber a következő fokotzatokat érte el: B.S. kémiából, Magna Cum Laude, UCLA, 1969; M.D. Harvard Orvosi Egyetem, 1973; és Ph.D.élettanból, Kalifornaiai Egyetem, 1978. Belgyógyászati, endokrinológia és a metabolisztikus tanácsadó-testületi kitüntetést kapott az Amerikai Belgyógyászati és Klinikai Táplálkozástudományi Tanácsadó Testülettől.


Dr. Louis Ignarro, Orvostudományi Nobel-díjas†

Dr. Ignarro különösen erőteljesen hozzájárult a tudomány fejlődéséhez, többek közt 1998-ban Orvostudományi Nobel-díjjal† jutalmazták a nitrogén-monoxiddal kapcsolatos kutatásaiért. Munkássága világszerte iránymutató és inspiráló a tudósók számára.

A Farmakológia Különleges Professzora az UCLA Orvostudományi karán, korábban New Orleans-ban a Tulane Orvosi Egyetem farmakológiai professzora volt. Tanítói állása előtt a CIBA-GEIGY tudományos munkatársaként tevékenykedett.

Dr. Ignarro nevéhez több cikk is fűződik. Szív- és érrendszerrel kapcsolatos tudományág fejlődéséhez való hozzájárulásáért az Ameriaki Szívegyesület kitüntette Alapvető Kutatási Díjával. Ugyanezen évben a Nemzeti Tudományos Akadémia, majd egy év múlva az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia avatta be tagjai közé.

Dr. Ignarro végzettségei: Farmakológiai B.S., Kolumbiai Egyetem, 1962; és farmakológiai Ph.D., Minnesota Egyetem, 1966. 1968-ban a nemzeti Egészségügyi Hivatal postdoktorátusi ösztöndíjjal tüntette ki.


A Herbalife logo a kiváló minőség garanciája, a mindig elérhető támogatásé és az elégedettségé, amelyre bizton alapozhat. A Herbalife 1980 óta előtérben van a személyre szóló táplálkozás kialakításában, megbízható szakértők csoportjára támaszkodva kíváló termékeket állít elő, amelyek a világ 62 országában célzott előnyöket biztosítanak az embereknek. Minőségi alapanyagok felhasználásával, szigorúan ellenőrzött munkafolyamatokkal - a Herbalife termékek a kormányzati előírásoknak teljes mértékben megfelelnek.

A Herbalife a Los Angeles Galaxy labdarúgó csapat hivatalos főszponzora.

A Herbalife® egy kiemelkedő megállapodást kötött az AEG-vel, az elsőosztályú Los Angeles Galaxy labdarúgócsapat tulajdonosával, miszerint a Herbalife® a csapat hivatalos főszponzoraként az LA Galaxy mezeken is megjelenik. A Herbalife márkanév a mez elején és egyéb reklámanyagokon kerül feltüntetésre.A brittsztárlabdarúgó, David Beckham és számos magasan kvalifikáltjátékos is tagja az LA Galaxy csapatnak, így a nemzetközi sajtóvisszhang garantált. Mindezek fényében a Herbalife® márkanevet, termékeit illetve az egészséges és aktív életvitelt támogató szerepét több ember ismerheti meg, mint valaha!

Az LA Galaxy logóra kattintva még több információt talál.

Hazai vonatkozások.

Prof. Dr. Halmy László PhD, DMSci


Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület

Dr. Halmy László tagja a magyar Herbalife Táplálkozástudományi Tanácsadó Testületének (NAB). A NAB nemzetközi szakemberekből áll, akik vezető szerepet töltenek be a táplálkozás és egészség területén. A Herbalife Független Tanácsadókat oktatják és képzik a helyes táplálkozás, fizikai aktivitás és egészséges életmód fontosságára.

Orvosi tevékenysége mellett, 1968 óta számos területen folytat tudományos kutatásokat, az emberi anyagcsere folyamatokról, így a táplálkozástudományról, elhízás tudományról és magas vérnyomásról.
1995-ben elnyerte a Magyar Táplálkozástudományi Társaság díját a Herbalife Tápláló Shake Italpor, Multivitamin-Komplex és Rost Tabletta rövid és hosszú távú eredményességéről folytatott tanulmányáért, melyben, az étrend-kiegészítők testsúlykontrollban betöltött fontos szerepéről ír. Legutóbbi kutatása a Herbalife Shapeworks® napi étrend egy részét helyettesítő program testsúlyra
és a zsírösszetételre gyakorolt hatására összpontosít.

Tudományos munkásságáért számos díjat vehetett át, többek között a Magyar Elsődleges Megelőzési Fórum érmét, tudományos kutatásaiért pedig tiszteletdíjat kapott.

A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság vezetőségi tagja és a Magyar Tudományos Akadémia
Táplálkozástudományi Munkabizottság, Táplálkozási Fórum tagja.

Nemzetközi szinten a Nemzeti Szív- és érrendszeri megbetegedések Megelőzése és Gyógyítása Program elnökségének tagja. Az Európai Elhízástudományi Társaság 2007. évi kongresszusának elnöke.DSA tanusítvány.

A Herbalife Magyarország 2006-ban csatlakozott a Közvetlen Értékesítők Szövetségéhez (DSA). Az oklevél azt bizonyítja, hogy vállalatunk és tevékenységünk megfelel az ágazat etikai normáinak.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!