BejelentésIzlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata
Buzogjanak a buzgárok! Gerjedjenek a gejzírek!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
A Thorsson-sávos-zászló

Gunnar testvérünk előásta az igazi és eredeti Thorsson-sávos zászlót, amelyet még Drummír Leugasson, a híres háborús hős választott jelképül, amikor ő és igaz zland hősei a spitzberg erőszakra és vérengzésekre válaszul önvédelmi lőegyletet alapítottak.
A spitzbergek ugyan próbálják vérengző erőszakszervezetnek beállítani a Leugasson-legényeket, azonban ők, akárcsak az Izlandi Gárda, ismeretterjesztéssel és szelíd meggyőzéssel próbálták az embereket az igaz zland oldalra állítani.
A Thorsson-sávos zászló pedig az igaz zlandság jelképe lett azóta. Használjuk minél gyakrabban! Tegye kabáthajtókára, autó hátára, bolt ajtajára, rozmárja, zsiráfja marjára és mindenhová, ahol zlandok fordulnak elő!Az eredeti Thorsson-sáv, a 32 oldalú ikozaéderrel.Egy aktivistánk akció előttIzland egyik legvilághíresebb állata, a Thorsson-borz. Az idők során spitzberg génmanipulátorok addig tenyésztették és manipulálták borzainkat, míg fokozatosan elvesztették sárga-zöld Thorsson-sávjaikat. De van remény, a Húsavík-i Titkos Borzlaboratóriumban Entijúr Sborvassen és zlandhű csapata a Thorsson-sávok visszagénmanipulálásán dolgozik teljes erőbedobással.
Íme a bizonyíték arra, hogy Nagyon-Nagy-Izland egykoron a világkultúra bölcsője volt. A nagy Piramis eredetileg Thorsson-sávosra készült, de késöbb a gaz spitzbergek lemosták.Hanson kapitány, a Vjirta-fjordi győző, a spitzbergek elleni népi ellenállás egyik vezéralakja kedvenc hópintyén trónol. A képen nem látszik, hogy ekkor már halálos sebet ejtettek szívén a spitzberg ármányok. A kép percekkel azelött készült, hogy átadta a Thorsson-sávost Csillagjáró Sfjatatröff Erik-nek, majd Bjúrmír hómezején lefordult hű hópintyéről, és elhalálozott.
Egyik kalandozó ősünk, Csillagjáró Sfjatatröff Erik a Holdra is eljutott, és kihelyezte a lobogót! De késöbb spitzbergek leszaggatták szent Thorsson-sávos zászlónkat.
Egy híres festmény, Leonardsson Da Vöngör méltán népszerű Monausson Lisadottír-ja. Spitzberg retusátorok a művész halála után átfestették a képet, így gyalázva porba szeretett Thorsson-sávjainkat és az ikozaédert.Ezen a fotón spitzberg ügynökök lábbal gyalázzák a Thorsson-sávot! A harmadik, a Rozmár fedőnevű, pedig egyenesen mezitlábbal!.
A képen a Bszkrt 41-es számú viszonylata látható, amikoris egy rövid időre az őslakosok szolidaritásuk jeléül Thorsson-sávokkal illették. De a spitzberg világösszeesküvés ebbe is beleütötte rozmárorrát, és amint tudomásukra jutott, a viszonylattal együtt megszüntették, helyét sóval vetették be.: Izlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata :


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!