BejelentésIzlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata
Buzogjanak a buzgárok! Gerjedjenek a gejzírek!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Leleplezett spitzberg kémek

Ezen az oldalon teszi közzé az Izlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata azokat a spitzberg kémeket akiket már sikerrel lebuktattak hős zland hazafiak.Egyes számú leleplezett spitzberg kém:

A kém gyanúsan meresztgette szemét, szakálla ál, orra, fülei zlandtalanul hegyesek. És nincsenek kezei. Ezzel azonnal magára vonta az éber Gárdisták figyelmét, leleplezése gyerekjáték volt.Az egyes számú kém az elfogása előtt, beilleszkedési kisérlet közben a Dronnarsjúr óvoda vidám délutáni piknikjén:

Kettes és hármas számú leleplezett spitzberg kémek:

A magukat Kohnsson ikreknek kiadó álpincér ügynököket ez a fotó buktatta le, melyen egy vadul világösszeesküvő, közismert spitzberg kozmopolita portréja előtt büszkélkedtek azzal a két tányér mohavagdalttal, mellyel hős zland Gárdistákat akartak a halálba mérgezni.
Négyes számú leleplezett spitzberg kém:

A Svarcúr névre hallgató spitzberg ügynöknél egy apró momentum kerülte el a gaz összeesküvők figyelmét. Bár Svarcúr öltözéke bárkit megtéveszthetett, és sikerült elsajátítania az igaz zland nézést, de finoman szólva nem tudott mégsem észrevétlenül elvegyülni abban a kis viking faluban, ahova a spitzbergek állították.
Ötös számú leleplezett spitzberg kém:

A magát vándorprédikátornak kiadó spitzberget ezen fantomkép alapján sikerült azonosítani. Lefogásakor nyilvánvalóvá vált bomlott elméje. Petíciókat öntött magából, melyekben alaptalanul azzal vádolta az Izlandi Gárda Kémőrző Tagozatát, hogy keresztre akarjuk feszíteni. Vikingek vagyunk, nem barbárok! Majd később a lámáját kereste, még később egyszerűen köddé vált.Hatos számú leleplezett spitzberg kém:

A magát orvosnak kiadó spitzberg kémet azok a derék zland hazafiak leplezték le, akiket műtét után szokatlan fájdalmak gyötörtek. Dr. Weisson ugyanis spitzberg megbízói kérésére különböző kotyvalékaival megpróbálta a zland hazafiságot kiölni a reykjavíki Hmőr Stríbaldson Löglög-kórház betegeiből, ez azonban nem sikerülhetett. Dr. Weissont a Nagy Hrőmír teljes sjőfnre ítélte.Hetes számú leleplezett spitzberg kém:

Ez a néma spitzberg kém éppen Izland, drága Izlandunk tengerpartjain törte le a sziklákat és dobálta a tengerbe, felgyorsítva ezzel az eróziót, amikor éber hazafiak elfogták. Mivel nem szól egy szót sem, a Nagy Hrőmír utasításának megfelelően Gárdistáink Jusming mezején rituális fenyítésben részesítették. A képen ez látható.: Izlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata :


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!