BejelentésIzlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata
Buzogjanak a buzgárok! Gerjedjenek a gejzírek!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
R e k l á m

Ezen az oldalon fizetett hirdetéseket helyezünk el, melyek bevételéből a spitzbergek elleni harcban kínhalált halt zlandok hozzátartozóit fogjuk támogatni.


Megnyílt!
Megnyílt a legújabb, csak hazai alapanyagokat használó gyorsétteremlánc, a Viarvi King. Nagy kedvenc lehet a svid, kérje menüben, sláturral és svid-sultával!
Egyet fizet, kettőt svljakk!

Vegyen!
Vegyen Mjólkur kex Gróftot! Igazi Zland termék a Zlandia termékcsaládból. Első osztályú izlandi zsiráftejből készül. Ínyencek hnúrds-ízesítéssel is megvásárolhatják!
Megjelent!Már kapható minden nagyobb izlandi dvd-áruházban R. Harmstorf új filmje a Shröjtengöff! (Islandic Warrior)
A film azt a hősies küzdelmet mutatja be, melyet Pfittar Bíbelson vívott egy évszázaddal ezelött a boltjára törő spitzberg kalapügynökökkel.
Pfittar, rendes zland szokás szerint csak Tülökszarvsisakokat árusított szülőfalujában, amikor felbukkantak spitzberg kereskedők, és arra akarták kényszeríteni, hogy kalapokat áruljon.
Bíbelson nem adta be a derekát a spitzberg nyomásnak, és bár az életével fizetett hazafiságáért, személye mára minden viking számára az érdekmentes hazaszeretet iskolapéldája.
A spitzberg ügynök szerepében Ralf Müllert láthatjuk, aki tavaly bezsebelte az Arany Rozmárszem díjat, és ezúttal is fergeteges alakítást nyújt.
Ki kell még emelnünk Harmstorf érett szerepformálását, és azt a vívódást, mely lelkében dúl, mikor a nagy haszon ígéretével a spitzbergek megkörnyékezik.
Az első száz megrendelő, aki oldalunkon keresztül vásárolja meg a filmet, ajándékba megkapja a Dükküvirri Sinnel dokumentumfilmjét, melyen egyedülálló módon két kifejlett hnúrds nöstény bhérmakkoló tánca látható!
Sfljörd!
Óriási koncertet ad Mihljakúr havának első napján fővárosunkban az odamondogatós szövegeiről és brutális szinpadi show-iról elhíresült hazafias-etno-rap csapat a Sfljörd-ÖÖC. A koncert mindenki számára ingyenes aki hoz magával még egy sfljördöt!
: Izlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata :


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!