BejelentésIzlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata
Buzogjanak a buzgárok! Gerjedjenek a gejzírek!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Lezárjuk az Atlanti-óceánt!

Holnap eljön végre a Fjőrs napja!

A Nagy Hrőmír utasításának megfelelően, a rozmárbérenc kormány végleges és visszavonhatatlan lemondásáig lezárjuk az Atlanti-óceánt, Izland és az Antarktisz között! Nem tűrhetjük tovább, hogy a spitzberg irányítás alatt álló kormány kivéreztesse országunkat, remek bálnazsírunkat külföldre exportálja, és ócska belga bálnazsírral tömje a zland hazafiakat!

Holnap reggel pontban 8 órakor minden aktivistánk jelenjen meg Reykjavík kikötőjében, thorsson-sávos anorákban, gumicsónakkal. Ha elegen leszünk, csatárláncot alkotunk az Antarktiszig, és blokkoljuk az óceán forgalmát. Antarktiszra eljutó testvéreink pedig átadják majd baráti üdvözletünket az ottani fingvineknek! Ha a rozmárbérenc kormány ettől sem távozik önként, akkor további terveink is vannak!

Amennyiben a rozmárbérenc kormány spitzbergbarát vizirendőrsége utunkat állja, vagy kipukkasztja a gumicsónakjainkat, ami rendkívül valószínű, egy titkos raktárból új gumicsónakokat igényelhetnek gárdistáink! Találkozó minden óra 42-kor a reykjavíki kikötőben! Kihajózás minden óra 48-kor!

Előre a Fjőrs-napjára! Vége a szavaknak, mostmár a nagy tettek következnek!

: Izlandi Népi Felszabadítási Front Budapesti Tagozata :


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!