Bejelentés


Vipasszana Elvonulás Kisnyalka


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A helyszín: Kisnyalkapuszta Major

Az elvonulásnak és az azt megelőző masszázs-mozgás tábornak a gyönyörű Kisnyalka major ad helyszínt, mely egy épületből áll, a legközelebbi falutól 2 km-re. A monarchia beli, 1891-ben épült tehenészet lett átalakítva a rendszerváltás után táboroztató központtá, spirituális célokra rendkívül alkalmas. A ház 30-45 főnek ad kényelmes és ízléses szállást, külön női és férfi vizes blokkokkal és wc-kel van felszerelve. A házban gyönyörű, fa tetőszerkezetű és burkolatú, köralakú meditációs terem található, mely rossz időben is lehetővé teszi a gyakorlást, 30 fő számára. A ház körül a tulajdonos földháza és ménese, és egy jógázásra, sátrazásra, szabadban végzett meditációkra ragyogóan alkalmas kert található, távolabbra nézve pedig a szomszéd biogyümölcsösét, és egy kis erdőkkel, borókással fedett dombságot lát az ember.

 

Megközelítés: Kisnyalkapuszta major, Győrből vagy Veszprém felől, Pannonhalmától nem messze található Nayalka község, és ettől 2 km Kisnyalka major, földúton.

Busszal: Győrben kell felszállni a Nyalkai buszra, melynek Tápszentmiklós a végállomása. Ha leszálltunk a Nyalka (Posta) megállóban, onnan gyalog folytatódik az út Kisnyalka Majorig. Táp felé kell elindulni, majd a Nyalka végét jelző tábla után 500 méterre, a keresztnél jobbra a földúton 1500 m-re található a Major.

Kocsival: Térkép alapján eljutunk Nyalkáig (Győr, Veszprém, Pannonhalma irányából lehet jól megközelíteni), onnan a fennti útbaigazítás alapján haladunk a Majorig. Térkép (a kis kék csepp jelzi a helyszínt): Lejebb görgetve lehet képeket nézni a helyszínről: A Ház A Ház egy közeli dombról nézve A Környezet A Szomszéd gyümölcsös A Ház előlről Szép régi oldalfal Étkező Étkező2 Fürdőszoba Hálószoba (2,4,6,8 férőhelyes szobák) Szép rakott cserépkályha Meditációs terem cserépkályhával Meditációs terem gyönyörű ácsszerkezete
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!