BejelentésMAGYAR MUAYTHAI EGYESÜLET (HMTA)
one world one muaythai

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
ROMBOLÓ MEGVÉDTE CÍMÉT

Géczi”Romboló” Dániel 6X2 percben a Muaythai szabályrendszerben sikeresen megvédte xlfigt. „fight.hu” Bajnoki címét a Tatabányai Megatech versenyzője, Busai Gergely ellen. Romboló elsőnek Szabó Csabával (Twins)küzdött meg a címért -81 Kg.-ban. Az érdekesség még az, hogy Romboló két legyőzött ellenfele vívta ki magának a jogot, a WAKO K-1 Magyar Bajnoki címért való küzdelemre. Kíváncsian várjuk az eredményt.

tovább >>


Edzéslehetőség a Muaythai, Muay Boran Európai képviselőjével

Helyszín: „aterem” Harcművészeti központ www.aterem.hu Időpont: 2008. szeptember 24. 19,30 óra Jelentkezni: Email:muaythai55@gmail.com Tel: 06703262052 Jyrki Saario 1983-ban nyitotta első Thai-Box suliját Götenburg-ban. Több mint 10 évet tanult Thaiföldön. 1984-ben lett hivatalos Muay Thai/Muay Boran oktató. A Thai-Boxot a ring bajnok GM Brong Trairot-ól kapta, ő vizsgáztatta hivatalosan is. Abban az időben Brong Trairot volt az észak Thaiföldi Chiangmai-ban a Singparasent Camp tulajdonosa és vezető edzője. Ez után számos tanulót oktatott, komoly szinteken. Immár 25 éve tanít Muay Thai-t és a klubja (www.ironman.se) a svéd Thaibox szövetség tagja. Jyrki 1989 óta minden Ironman klub vezető instruktora.

tovább >>


FIGHT.HU CÍMVÉDÉS

Géczi „Romboló” Dániel (edző: Bata Tamás) nem sokáig ülhetett a Figt.hu bajnoki cím frissen megszerzett babérjain. A kihívás Busai Gergőtől (Edző: Bányász Adrián) a Tatabányai Mega -Tech Thaibox Egyesület versenyzőjétől érkezett. A mérkőzés 2008. szeptember 20.-án Nyíregyházán a K-3 rendezvény keretén belül zajlik.

tovább >>


FIGHT.HU CÍMMÉRKŐZÉS

Augusztus 30.-án összecsapott -81 kg.-ban a Twins (Szabó Csaba)és a HMTA (Géczi "Romboló" Dániel) egyesület legjobb versenyzője. A Nagy csatából Romboló került ki győztesen. A Fight.hu -81 Kg. bajnoka Géczi"Romboló"Dániel.HMTA Gratulálunk és sok sikert a cím védéséhez. A mérkőzés videója megtekinhtető a videók között.

tovább >>


A DICSŐSÉG ÉS BÜSZKESÉG NAPJA

Augusztus 2.-án sikeresen lezajlott a K-3 II. osztályú bajnokság. Egyesületünkből három versenyző vett rész a rendezvényen, nem kis sikerrel. Dicsőség a versenyzőknek, büszkeség az edzőnek. -72 Kg Berkes(Kőfejű)Tamás és Szentkuti(Pók) Norbert aranyérmes lett. Mind a ketten két-két mérkőzést vívtak és ebből a csak egy mérkőzés ment végig. Berkes Tamás nem kisebb nevet búcsúztatott az elődöntőben mint Vikker Dánielt aki már profi gálát is nyert Kecelen. Végül a döntőbe összességében három kiütéses egy pontozásos győzelemmel, Berkes és Szentkuti jutott. Berkes "Kőfejű" Tamás vs Rodics Tamás Berkes "Kőfelyű" Tamás vs Vikker Dániel Szentkuti"Pók" Norbert vs Frittman Viktor Szentkuti "Pók" Norbert vs Varga Norman -93 Kg.-ban Erdélyi(Henger)Tibor hengerelt a ballábával. Két versenyző is a padlón végezte a második menetben. Mivel a döntőben egy már 13 éve bokszoló, rutinos ellenfelet kapott volna és Erdélyi az első mérkőzésen összeszedett egy szemsérülést, az edző(Bata Tamás) nem engedte, hogy lejátsza a döntő mérkőzést. Erdélyi "Roll" Tibor vs Magyar Attila Erdélyi "Roll" Tibor vs Nagy Péter Gratulálunk a versenyzőknek és még sok ilyen sikeres szereplést kívánunk számukra. A Magyar Muaythai Egyesület csapata!

tovább >>

A legjobb muay harcosok olyan ritkák, mint a tökéletes gyémánt. Élüket évek edzése metszi, technikájuk a tökéletességig csiszolódott, mint a csillogó gyémánt felszíne; pompázatosan gyönyörű, és ereje tökéletes!
HÍREK

2011 WTKA INTERKONTINENTÁLIS BAJNOKSÁG Idén megint megrendezésre került Budapesten a WTKA világszövetség nemzetközi bajnoksága. Ebben az évben két versenyzőnk képviselte magát Muaythai valamint K-1 szabályrendszerekben. 63,5Kg.-ban Nagy Zsolt egyesületünk feltörekvő versenyzője egy Egyiptomi és egy Magyar versenyző legyőzésével nyerte magabiztosan a Muaythai kategóriát. Csombor Vivien ugyan olyan magabiztosan mint tavaly egy Magyar és egy Szlovák versenyző legyőzésével nyerte meg a WTKA nemzetközi bajnoki címét. Oriental Országos Bajnokság Heckenberger Iván 2010. május 15én rendezte meg az Orientál Szövetség Országos Bajnokságát. Egyesületünk hat versenyzővel vett részt a bajnokságon. Géczi Dániel -76 Kg. Berkes Tamás-67 Kg. Csombor Vivien-54 Kg. Szentkuti Norbert-75 Kg. Szabó Olivér(junior)-93 Kg. Bata Ádám Ramon (gyerek) -34 Kg. A hat versenyzőből öten bajnoki címet értek el. Csombor Vivien két kategóriában is. Junior és felnőtt kategóriában nyerte meg a bajnokságot. Felnőtt kategóriában nem kisebb ellenfelet utasított maga mögé mint Szebelédi Renátát. Gratuláunk a versenyzőknek a kitűnő szereplésért. Bata Tamás
WTKA EURÓPA CUPA
2010 március 27-28. rendezte meg a Sei-do egyesület vezetője Feja Tibor a WTKA világszövetség Európa cupa bajnokságát. Feja Tibor a WTKA világszövetség magyarországi képviselője. Egyesületünket 6 versenyző képviselte: Gyerek:Bata Ádám Ramon Junior: Szabó Olivér Csombor Vivien Felnőtt:Berkes Tamás Tóth Benjamin Gyurica Tibor Csombor Vivien, Bata Ádám, Szabó Olivér korosztályában megnyerte a bajnokságot. Berkes Tamás egy Holland versenyzővel szemben maradt alul szoros pontozással. Ugyan ezzel a versenyzőtől kapott ki Tóth Benjamin is. Gyurica Tibor az első megmérettetésén esett át amelyen egy rutinos harcossal szemben maradt alul. It`s Showtime Hatalmas bravúrt vitt véghez Géczi”Rombló” Dániel egyesületünk élsportolója. Az It`s Showtime gálán versenyzőnk Éliás Dániellel vívott mérkőzés közben légmellet kapott. Ez egy olyan sérülés mikor a mellhártya és a tüdő között légbuborék keletkezik. Nagy fájdalommal jár, ami azt eredményezi, hogy az illető nem tud csak apró levegőket venni. Romboló ilyen fájdalmak közepette harcolt végig másfél menetet, méghozzá nem kis iramban miközben nem egyszer meg is szorította világbajnok ellenfelét. Sajnos a mérkőzést pontozással elvesztette, de ez így is hatalmas bravúr volt részéről. Minden elismerésünk Rombolónak. Várjuk a folytatást. WTKA NEMZETKÖZI HARCMŰVÉSZETI GÁLA BUDAPESTEN Résztvevő stílusok: Muaythai,Sanda,MMA,Low Kick, Időpont: 2009. április 24-26 Rendező: A Muaythai Szakszövetség Sei-do Sportegyesület vezetője Feja Tibor. Helyszín: 1173 Budapest, XVII. Kerület Rákoskeresztúr Újlak utcai Sporttagozatos Ált. Isk. Tornacsarnoka ( Újlak u. 110.) Regisztráció: Mérlegelés és orvosi ellenőrzés: 2009. 04.24. (péntek) 16.00 – 20.00-ig és 2009.04.25. (szombat) 08.00 – 10.00-ig. Az Egyesületünk induló versenyzői: Géczi"Romboló"Dániel -75 Kg. Berkes"Kőfejű"Tamás-67 Kg. Szentkuti"Pók"Norbert -75 Kg. Erdélyi"Roll"Tibor -85 Kg. Szabó"Lufi"Olivér (Kadét)-75 Kg.
AMATŐR MUAYTHAI MAGYAR BAJNOKSÁG EREDMÉNYEI Azt hiszem túlzás nélkül mondhatom, hogy nagyon jól sikerül az április 11.-i Magyar Bajnokság selejtezője és középdöntője. Egyesületünk hat versenyzővel vett részt az idei bajnokságon. A versenyzők: -91 Kg. Horváth Olivér - 86 Kg. Erdélyi Tibor -75 Kg. Fedics Zsolt, Szentkuti Norbert - 67 Kg. Berkes Tamás, Schieber Árpád Hat versenyzőből négyen jutottak a döntőbe és ezzel a legeredményesebb egyesület lettünk az idei Magyar Bajnokságon. Döntőseink: Horváth Olivér, Erdélyi Tibor, Szentkuti Norbert, Berkes Tamás. Gratulálunk a versenyzőknek, és eredményes felkészülést kívánunk a döntőkre, amit ősszel fognak megvívni egy nagyobb gála keretén belül. Mivel egy sikeres felkészülést tudunk a hátunk mögött, ezért komoly esélyekkel indulhatnak versenyzőink a WTKA nemzetközi versenyén Budapesten, amit a Sei-Do egyesület vezetője Feja Tibor rendez meg két hét múlva. Bata Tamás SPARRING M


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!