BejelentésNagyközségi Horgászegyesület Ököritófülpös
Itt egy biztos,a fogás.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Méretkorlátozás, és fajlagos tilalmi idők.

Megnézhetitek táblázatba rendezve, a tilalmi időket, és méretkorlátozásokat.

tovább >>


Horgásztanya építése képekben.

Az oldalra érve, a linkekre kattintva tekintheted meg az építkezés folyamatát, időrendi sorrendbe.

tovább >>

2013.04.25.
2013. április 25.-én az Egyesület horgásztavába hal telepítés történt. A Házirend értelmében, három nap általános tilalom lép érvénybe. Horgászni, vasárnap reggeltől lehet.(2013.04.28.). A mai napon ellenőrzést végeztem 17.00. órakor, és rendben találtam a horgásztavat, senki sem horgászott. Ellenőriztem a beírófüzetet, és összeszámoltam az ez évben kifogott, és a füzetbe bejegyzett halak számát a mai napig. 61 darab pontyot, és 105 kg vegyes halat fogtunk! Az ellenőrzésnél tapasztaltam, hogy két horgásztársunk, a füzetet nem az előírásoknak megfelelően vezette, így ezt a vezetőség felé jeleztem.

Császár József, Ellenőrző Bizottság elnöke.2013.04.04.
2013. április 04.-én, az Egyesület Vezetősége, és az Ellenőrző Bizottsága közös gyűlést tartott, amelyen megbeszélésre kerültek a 2013. évben történt dolgok.( Felújítások, takarítás, horgásztanya építése, halasítás) Az Egyesület Elnöke, és Gazdasági Vezetője valamint, az Ellenőrző Bizottság Elnöke beszámolt az eddig végzett munkákról, továbbá az Ellenőrző Bizottság írásban előterjesztést nyújtott be, valamint fegyelmi eljárást kezdeményezett azzal a hat személlyel kapcsolatban, aki szabálysértést követtek el, és kérte a Vezetőséget, hogy hozza meg a döntését, és az érintetteket, valamint az Ellenőrző Bizottságot tájékoztassa a döntésről. A Vezetőség a döntés meghozatalt 2013. április 08.-án megtartandó gyűlésére ígérte.

Császár József, Ellenőrző Bizottság elnöke.2013.03.31.
Az Ellenőrző Bizottság Elnöke által kiküldött felszólítás után, amelyeknek a határideje lejárt, 6 személy nem jelzett vissza, hogy mi a szándékuk a továbbiakban. Ezért a Közgyűlési határozat alapján, az Ellenőrző Bizottság, a jogkörénél fogva fegyelmi eljárást fog kezdeményezni a Vezetőség felé, az érintett személyek ellen.

Császár József, Ellenőrző Bizottság elnöke.2013.03.19.
2013. március 19.-én ellenőrzést végeztem a Nagyközségi Horgászegyesületnél. Ellenőriztem az Egyesület elnökét, Titkárát, és Gazdasági Vezetőjét. A pénzügyi helyzetet, a pénz átadását - átvételét, valamint bankba történő befizetését ellenőriztem, és rendben találtam. A horgász engedélyek kiadása folyamatos, de megjegyzem, hogy egyes személyek kivételével rendben zajlak. Akik nem fizették be a tagdíjat, vagy nem jelezték annak okát, azon személyek részére felszólítás lett kiküldve, és amennyiben arra sem válaszolnak, úgy fegyelmi eljárást fogunk kezdeményezni. A horgásztanya építése rendben zajlik. Vannak olyan horgásztársak akik már részben kitakarították a helyüket. Felhívom a többiek figyelmét hogy amennyiben az idő engedi akkor mindenki tegye azt rendbe. Döntés született, hogy a Húsvéti ünnepekre halvásárlás is be van tervezve, és az ünnepek alatt már horgászni is lehet.

Császár József Ellenőrző Bizottság elnöke.2013.03.06.
2013. március 06.-án ellenőrzést végeztem a Mátészalka Rendőrkapitányság dolgozóival az egyesület horgásztaván, és környékét. A helyszínem mindent rendben találtam. Személyek nem voltak a környéken. Erdei Levente levitte a saját csónakját a horgászhelyére, amelyet ellenőriztem és megfelelően lezárt állapotban találtam.

Császár József Ellenőrző Bizottság elnöke.2013.03.04.
A Horgászegyesület Ellenőrző Bizottsága 2013. március 04.-én ellenőrizte az egyesület horgásztavát, valamint annak közvetlen környékét, és azt tapasztalta, hogy a téli hótakaró elolvadása után nagyon sok szemét van a környezetünkben. Ellenőrzésre került továbbá az épülő Horgásztanya, ahol külső és belső munkálatok folytak, de még a hideg miatt nehezen halad a munka. Megkezdődtek a saját csónakok karbantartási munkálatai is. A napokban átadásra kerültek, az új Gazdasági vezető részére a szükséges iratok. Megkezdődtek a horgász engedélyek kiadása, amelyet Erdődi György Titkárnál lehet igénybe venni, amelyet szintén ellenőriztem és rendben találtam.

Császár József Ellenőrző Bizottság elnöke.
látogató számláló Névnap és dátum script
free counters


Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!