Bejelentés


Ősz-hegyi halastó Kikapcsolódás Tokaj-hegyaljánÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
BEMUTATÓ - AJÁNLÁS


 A Tállyán (Európa mértani közepe) működő Palota Borház Kft. által üzemeltetett Ősz-hegyi halastó – több korábbi tulajdonosváltást követően - 2009 tavaszán került felújításra. A Tokaj-hegyaljai magaslatok és szőlősök között megbújó mesterséges vízfelület Mád település belterületéről közelíthető meg a 37.sz. főútvonal, illetve Tállya község irányából. (A tájékozódást segítheti a "Térkép" c. menü)


A pecázást és csendes környezetet kedvelők igazi horgászparadicsomot találnak itt, a tóban a ponty különböző fajai, amur, kárász, dévérkeszeg, keszeg, illetve harcsa akadhat horogra, pontyban és amurban nem ritkák a kapitális méretek. Helyiek elmondása szerint él a tóban néhány hatalmasra nőtt harcsa, azonban ötkilósnál nagyobbat még nem sikerült kiemelni, legalábbis azóta, amióta a Palota Borház Kft. újra megnyitotta a kirándulóhelynek is pazar territóriumot.


A tópart parkosított, fűz, -fenyő, -és gyümölcsfák árnyékai óvják a horgászokat a tűző napsugaraktól, a kerítéssel zárt területen kőből kirakott tűzhelyeken lehet sütni-főzni, megengedett a sátorverés. A higiéniát külön női és férfimosdók, vízöblítéses illemhelyek erősítik. A nyitvatartási rend szerint kedden, szerdán, és csütörtökön hat órától este hétig lehet a területen tartózkodni, azonban pénteken hat órától akár vasárnap tizenkilenc óráig, egyhúzomban is igénybe vehető a horgászat, tehát egy teljes hétvége eltölthető a tóparton.Minden látogatónak jó fogást, kellemes kikapcsolódást kíván a Palota Borház Kft!


Ajánás: TÁLLYA - SfL
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!