BejelentésMAGYAR HAHOTA JÓGA KLUBVEZETŐK WEBOLDALA
A nevetés szívből jön és szívet gyógyít

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Hahota klub Katkával

Hahota Jóga - Nevetéssel az egészségért

Hahota klub a Belvárosban és a Margit-szigeten Katkával

Tudtad? A nevetés gyógyít és távol tartja a betegségeket!

Szeretettel várlak önirányító mechanizmuson alapuló, szívből jövő kacagó órára. Vidám, szabad, aktív meditációra, egy kis jókedvre derítő örömforrásra, rekeszizomtornára hívlak (nem valótlan fiatalító kúrára) amelyben a főszereplő TE & ÉN.


Voleczné Gősi Kati vagyok, 2000-ben végeztem el az agykontroll tanfolyamot. Évtizedek óta sanyargató autoimmunbetegséggel, állandó ízületi és gerincfájdalmakkal, és különböző szervi elváltozásokkal jártam végig az orvosi rendelők számos szakrendelőjét, de testi-lelki problémám csak sokasodott, a fájdalom is makacsul kitartott mellettem. Be kellett látni, hogy a sok, általam kipróbált gyógymód, és hagyományos orvosi kezelés nem segít rajtam. Beköltözött életembe a búskomorság, s arcomra szinte ráfagyott a mosoly. Az agykontrollal azonban kezembe vettem a sorsomat. Tapasztalataim útján rájöttem az egészség kulcsa bennem van. A rendszeres lazító gyakorlatok és izomtornák mellett, a mindennapos sanyargó fájdalom elviselhetőbbé vált. A sok siker és pozitív élmény mellett, szeretném kiemelni a jóganevetés hatékonyságát. Ugyanis miközben elhatároztam, hogy változtatok sorsomon, megtanultam „újra nevetni”, s ráébredtem, hogy a legjobb orvosság valóban a nevetés. Ezt megelőzően elvégeztem dr. Kataria indiai orvos, hazánkban tartott nevetésképző tanfolyamát. Nevetés közben felszabadultak az éveken keresztül kiépített gátlásaim, félelmeim, aggódásaim, feszültségeim. Kitakarítottam az értelmetlen lelki vakfoltokat.

Fontos, hogy mindig legyen annyi kedvem, hogy tudjam elengedni sérelmeimet, mert a szívből jövő nevetés az élet legnagyobb adománya és erősíti az immunrendszert. Gyere Te is, légy vidám, a boldogság neked is jár! Áldásos hatását az tudja, aki kipróbálja.

-         Foglalkozások helyszíne: 1085 Budapest, Stáhly u. 5. (17-es kapucsengő)             (Blaha Lujza tér közelében, a Rókus Kórház mellett)                   

Megközelíthető:  2-es Metróval, és bármelyik Blaha Lujza teret érintő autóbusszal, és villamossal.

Időpont: Minden hétfőn és kedden 15:30-kor.  A foglalkozások 45 percesek, igény szerint folyamatosan induló csoportokkal.

Részvételi díj: 1000 Ft                                                                                   

        

      Valamint minden vasárnap 14:00-kor (időjárástól függetlenül) Budapest, Margit-szigeti szökőkútnál, ingyenesen bárki csatlakozhat, aki feltétel nélkül képes kipróbálni velem együtt a vidám mozgás örömét.                                            Megközelíthető: 4-6 villamossal a Margitszigeti megállótól gyalog, és az Árpád hídtól 26-os autóbusszal. 

            További részletek: www.hahota.lapunk.hu                                                                                                          mobil: +36/30-932-3704

Voleczné Gősi Kati nevetésvezetőnél

e-mail: gosikati@t-online.hu

 

Hahota Jóga - Nevetéssel az egészségértHahota Jóga, Hahota Klub - Nevetéssel az egészségért
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!