Bejelentés


Golden Formula Hungary A bolygónk az VÍZ és ami körülötte él!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
ÖKO Rendezvény az egyik TV-ben!

A minap láttam a tévében egy ÖKO rendezvényt, ahol a MIVIZ is részt vett. A rendezvényen való részvételnek az volt a célja, hogy bizonyíthassák a lakosság számára a csapból folyó víz a forrásvízhez hasonlítható, vagy még az ásványvizeket is túlköpi! A kérdésem ezzel kapcsolatosan a következő: Vajon teljesen hülyéknek nézik az embereket, vagy a rozsdás csövek és az abban lerakódott ezer éves szennyeződéseket elvitte a cica netán valahová? Ma Magyarországnak több mint 20% -a a lakosságának mérgezett vizet iszik a szó szoros értelmében! 218 településen haladja meg a "megengedett" normát a szennyeződés! Az EU 2009 decemberéig adott haladékot Magyarországnak, hogy fejezze be az emberek mérgezését! Egyben reménykedhetünk, hogy talán az új Kormányunk megoldja! Ha esetleg valaki másképp gondolja, vagy hozzá szólni kíván, a Kapcsolat oldalunkon megteheti.

tovább >>

A víz az életet ad, de ölni is képes!

A víz ereje! A víz nem csupán H2O ahogyan egyesek gondolják! Több mint 3000 alkotó elemből áll, olyan anomáliákkal rendelkezik amit valószínűleg a tudósok sem fognak megfejteni soha! A víz egy különlegesen titokzatos elem!Növényvédő szer a vízben>>


Hormonok a vízben>>


Mi van a csapvízben>>


Veszélyes klór a vízben>>


Veszélyes klór a vízben II.>>


Urán és arzén a magyar ivóvízben>>


Mérgező anyagok az ásványvizes palackokban>>


Veszélyes ásványvizek>>


Baktériumok az ásványvízben, a hvg cikke>>


Az USA Kormánya Nobel díjra terjesztette be a tudóst! Az Amerikai California Államot ő mentette meg a vízűgyi katasztrófától, és reméljük bennünket is meg fog menteni!


 


Petrik V.I. kitüntetést vesz át az Orosz Parlament képviselőjétől Grizlov B.V.-től. A "Tiszta Víz" program legtisztább vizét előállító technológiáért!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!