Bejelentés


Golden Formula Hungary A bolygónk az VÍZ és ami körülötte él!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.










A víz hatalmas ereje és képessége!

Víz - amely meghosszabbítja az életét, akár több mint 120 évig élhet az ember!


 


A VÍZ


 


Egy teljesen új, innovatív, egyedülálló technológia, különösen tiszta, deutérium-mentes, könnyű víz, mely előállítható vezetékes, artézi illetve tengeri vízből. A szennyező elemektől teljesen megtisztított víz tisztítja a szervezetet, helyreállítja a belső szervek működését, ezáltal meghosszabbítja életétünket. A meglévő vízkezelő technológiák (bel és külföldön) csak a földi típusú szennyeződésektől tisztítja meg az ivóvizeinket, változatlanul hagyva a víz struktúra memóriáját, izotóp összetételét. Az így előalított víz szinte teljesen megtartja negatív struktúráját, kedvezőtlenül hat az egészségre, a szervezet fejlődésére, növekedésére. Számos tanulmány alátámasztotta, hogy a deutérium és a trícium, károsító hatást gyakorol az élő szervezetekre: állatra, növényre, emberre. Deutérium mutációkat idéz elő, késlelteti a sejtek növekedését, idő előtti sejtöregedést, sejthalálozást okoz. Ha az emlősök, köztük az ember által fogyasztott víz összetételét megváltoztatnánk, úgy hogy a víz könnyű hidrogén-tartalmat 35% deutériummal helyettesítenénk, akkor ez az emlősök halálához vezetne. Az emberi szervezet össztömegének 10%-a hidrogénből áll. A deutérium és a trícium úgy viselkedik a szervezetben, mint a homok a fogaskerekekben, azaz kárt okoz a szervezet metabolikus gépezetében. Szervezetünkben a nehézvíz halmozódik és jelentősen hozzájárul az öregedés folyamataihoz. Ha a szervezetet elszennyezéseitől, deutériumtól, tríciumtól mentesítenénk, elvégeznénk teljes vízcseréjét reliktumi, mezozoikum korszaki vízzel, abból a korból, amikor a földön óriás állatok és hatalmas fák nőttek, számításaink szerint 1,5-2-szer hosszabb ideig élhetnénk. Ahhoz hogy biológiailag gyógyító tulajdonságot kölcsönözzünk a víznek, meg kell szabadítani a folyadékot az összes földi, kozmikus és bioenergiai szennyeződések molekuláris emlékeitől. Az iskolában tanultuk a víz képletét, mely feltételesen 36-féle különböző súlyú vízmolekulát tartalmaz, ebből a legnehezebbek a radioaktív molekulák, számuk 27. Ha csökkentenénk a víz deutérium nehéz izotópjainak és a trícium radioaktív izotópjainak tartalmát, akkor a víz hidrogénizotóp legkönnyebb elemeivel dúsulna, feltételesen könnyebbé válna, ezzel hallatlan gyógyító tulajdonságra tenne szert. A kifejlesztett technológiával előállított víz, egyenértékű az ősi jégrétegből nyert mezozoikum korszaki vizekkel (ezt a jégréteget 1954-1964-ben többek között Jakutföldön is bányászták) viszonyítva a mai folyók vizeivel az említett jégrétegből nyert víz deutérium-tartalma, 30-35% -kal alacsonyabb.


 könnyű víz = deutérium mentes víz = ősi víz = reliktumi víz = levegő-víz = gyógyító víz = élő víz!


A világ számos egyetemein sok éven keresztül tanulmányozták a reliktumi víz tulajdonságait. A tudósok kiderítették, hogy ez a víz kimagasló egészségi - biológiai tulajdonságokkal bír. - vizsgálták a deutérium-mentes víz hatását az emberi sperma mozgására. Kiderült, hogy a deutérium-mentes vízben a spermák aktivitása körülbelül 50% hosszabb ideig tarható fenn, mint a hagyományos ivó- vagy steril vízben. - a vizsgálatokat végző tudósok többek között megállapították azt is, hogy a Drosophila legyek, melyeket deutérium mentes vízzel itattak, várható életciklusuk megduplázódott (Drosophila legyeket, mint kísérleti egyedeket, a világ összes tudósai használják). - különösen nagy érdeklődést váltott ki a rosszindulatú daganattól szenvedő rágcsálókon végzett kísérlet-sorozat. Kiderült, hogy a deutérium-mentes vízzel itatott rágcsálók rosszindulatú daganatainak mérete, fejlődése drámaian csökkent. Az ilyen példákat tovább sorolhatnánk! - számítások szerint, ha a melegvérűek deutérium-mentes vizet fogyasztanának, akkor ennek következményeként 40%-kal hosszabb ideig élhetnének. Egyedi technológia került kifejlesztésre könnyű víz ipari előállítására, az így előállított víznek 30-35%-kal alacsonyabb a deutérium és a trícium tartalma. A víz előállításához kidolgozott technológiai folyamatok, konstrukciók, készülékek 14 szabadalommal lettek levédve. Napjainkban nem létezik olyan tiszta víz a Földön, amelyet ez a technológia elő tud állítani. Már a 80-as évek elején kifejlesztve a technológiát, a víz áldásos hatását vezető politikusokon alkalmazták egészségmegőrző, élethosszabbító célzattal, köztük volt Korea - Kim Il Sung, Kína - Teng Xiao Ping, India - Indira Gandhi… A csernobili katasztrófa elhárításán dolgozó első csoportokat könnyű vízzel kezelték, ami által a betegek szervezete néhány hónap alatt megbirkózott a sugárbetegséggel és szimptómáival, a fiatal férfiaknak sikerült visszaadni a nemi erőt. A betegek felgyógyulásában a könnyű víznek vezető szerepe volt. A könnyű víz egy hónapon keresztüli fogyasztása 70%-ban tisztítja meg a szervezetet, és 120 nap szükséges ahhoz, hogy a szervezet 90%-ban tisztuljon meg a radioaktív anyagoktól (stroncium, cézium, plutónium, stb.) Összefoglalva mondanivalónkat szeretnénk hangsúlyozni a következőket: A könnyű víznek rákellenes hatása van, lassítja a tumor növekedését és csökkenti a daganat burjánzását, áttétel képződését! A könnyű víz a szervezetből gyorsan kiüríti a metabolizmus bomlástermékeket, sókat, nehézfémeket, toxinokat és egyéb káros anyagok. A könnyű víz:


 1. az öregedés káros folyamatait gátló hatással bír (lassítja az öregedést)


 2. radioprotectiv hatása van (eltávolítja a radioaktív anyagokat)


 3. genoprotektor hatásával (megakadályozza a mutációkat, és a gének funkciós zavarát)


 4. antioxidáns tulajdonságával (csökkenti a koleszterint), javítja a vér összetételét (növeli, javítja a hemoglobin és egyéb pozitív vérmutatókat)


 5. javítja a memóriát, fokozza a szellemi és a fizikai teljesítményt


 6. növeli a nemző sejtek funkcionális aktivitását


 7. egyéb pozitív tulajdonságokkal bír…


Ezen felül, a víz fokozza a növények hozamát akár 100-400% (műtrágya használata nélkül), növeli az állattartás produktivitását. Bizonyított, hogy a könnyű víz a hosszú élet, egészség természetes esszenciája, védi az ember genetikai állományát, biztosítása a biológiai jövőjét. Berendezésünk ipari mennyiségben állítja elő a káros anyagoktól, patológiai tényezőktől, bioenergiai szennyeződésektől, emlékeitől mentesíti a vizet, amely javított strukturális orientációval rendelkezik - ez az úgynevezett "élő víz". Egy létesítmény napi termelése legfeljebb 100 ezer liter! A berendezés kevés területet, mindössze 12 m2 területet foglal el, és gyors a megtérülése. A deutérium-mentes víz előállítása 6-8 KW energiát igényel. A berendezés súlya körülbelül 2 tonna, magassága 2,2 méter. Biztosítja az előállított deutérium-mentes víz hosszútávú tárolását - minőségromlás nélkül. A készülék első karbantartása 30 000 óra múlva esedékes, 8 órás munkarend mellet 3750 nap=10 év 27 nap. Amortizációs idő minimum 100 000 óra, vagyis 24 órás működtetés mellet 11,5 év Tisztítás hatékonysága a szennyező anyagoktól Szennyeződések Tisztítás előtt Tisztítás után


Nehéz, szemcsés szennyeződések                       100 % - 0


Klór és más organikus szennyeződések               10 mg/l - 0


Nitritek                                                                          0,7 mg/l - 0


Nehézfémek sói                                                         100% - 0


Radioaktív nuklidok                                                  100% - 0


Bakteriológiai szennyeződések                             1000ml - 0


Deutérium, trícium tartalma                                  100% - 27-30%


És hogy értsük jobban mi is igazándiból a deutérium, hát ebből készült pl. a hydrogén bomba!
Már csak ezért is érdemes eltávolítani ivóvizünkből!
 

















Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!