Bejelentés


Golden Formula Hungary A bolygónk az VÍZ és ami körülötte él!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Deuterium Depleted Water

A Deutérium leírása

A deutérium felfedezését Harald C Urey az Amerikai Association for the Advancement of Science New Orleansban tartott 1931. évi karácsonyi ülésén jelentette be, akit felfedezéséért 1934-ben kémiai Nobel-díjjal jutalmaztak. A deutérium abban különbözik a közönséges hidrogénatomtól, hogy atommagja a proton mellett egy neutront is tartalmaz, azaz a tömegszáma egy helyett kettő; innen ered a nehézhidrogén elnevezés is. A kezdeti kísérleteket nagy mértékben hátráltatta, hogy csak igen kis mennyiségben állt rendelkezésre a nehézhidrogén fő forrásának tekinthető nehézvíz.


Deuterim Hidrogen Trícium


A felfedezés óta eltelt 70 év során senki nem vizsgálta,(azaz egy szovjet tudóson kívül, aki egész életét ennek szentelte, itt olvashatunk az ő véleményéről) hogy milyen biológiai jelentősége lehet a természetben jelenlevő deutériumnak.
Dr. Somolyai Gábor, a biológiai tudományok kandidátusa nevéhez fűződik a természetben megtalálható deutérium élettani jelentőségének, a deutérium-megvonás daganatellenes hatásának felismerése.


 


A deutérium megvonásról: A daganatok kialakulása éveken át tartó, soklépcsős folyamat. Felmerül a kérdés, hogyan képes a deutérium-megvonás ennek a bonyolult folyamatnak a kimenetelét az ember szempontjából kedvező irányba befolyásolni. A kísérletek, klinikai vizsgálati eredmények, valamint a törzskönyvezett állatgyógyszer orvosi alkalmazása során szerzett tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy a Dd-víz fogyasztásakor a D- koncentráció csökkenése megállítja a tumor növekedését, majd annak részleges, illetve teljes pusztulását idézheti elő. Az elmúlt 12 év kutatásai igazolták, hogy a deutérium megvonás miatt számos biológia folyamat másként zajlik le. Az eljárás alapja egy eddig ismeretlen szabályozási rendszernek a felfedezése volt, melynek során a deutérium megvonással meg lehet zavarni a daganatos sejtek anyagcseréjét, ami azok pusztulásához vezet.


 


 


A Dd-víz ilyen irányú pozitív hatását számos kísérlet igazolja: - In vitro szövettenyészeteknél a Dd-vízzel készült mesterséges tápfolyadékban gátolt volt a tumoros sejtek szaporodása, és a deutérium megvonás a kísérleti rendszerben ún. programozott sejthalált indukált. - Stagnált vagy csökkent a tumorok mérete, egerekbe ültetett, spontán tumoros kutyák és macskák, valamint daganatos betegek esetébe is a Dd-víz fogyasztása hatására. - A prosztata tumoron folytatott Fázis II., kettős vak elrendezésű klinikai vizsgálat során a lényeges paraméterek vonatkozásában (hatékonyság, túlélés, klinikai tünetek) szignifikánsan jobb eredményeket kaptunk azon betegeknél, akik Dd-vizet fogyasztottak. Amennyiben a D-megvonás révén csökkentjük a szervezet deutérium koncentrációját, a sejtosztódás feltétele nem biztosított. A felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%-a víz. A vízmolekulák egy része azonban a hidrogén- és oxigénatomok mellett deutériumot is tartalmaz. A deutérium a hidrogén olyan stabil változata, mely atommagja a proton mellett egy neutront is tartalmaz. Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutérium-tartalma minimális ingadozással 150 ppm, azaz a vízben egymillió hidrogénatom között 150 deutérium atom található.


 
Jelenleg forgalmazott csökkentett deutérium-tartalmú termék:


Preventa-125 (125 ppm)
Preventa-105 (105 ppm)
Preventa- 85  (85 ppm)    - ezek a termék deutérium koncentrációi

A Preventa csökkentett deutérium-tartalmú ivóvizet a Fodor József Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Intézetének szakvéleménye, valamint az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet és az Országos Tisztifőorvosi Hivatal állásfoglalása alapján a Budapest Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás engedélyezte 1999-ben. Napjainkban a deutérium depléció jelentősége a daganatos betegek kezelésében és megelőzésében már széles körben ismert és elfogadott.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!