Bejelentés


Gay Christian A Keresztény Melegekért

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Magyar nyelvű oldalak:

Protestáns Melegek Virtuális Közössége, és Fórum

Öt kenyér - keresztény meleg portál

Birtalan Balázs - A "Halállal lakoljanak? - A homoszexuális ember és a kereszténység" c. könyv szerzőjének honlapja

Mozaik közösség

Külföldi oldalak:

Soulforce   -   Amerikai partner oldalunk.
A non-profit szervezetben több száz önkéntes dolgozik, akik küzdenek a melegek, leszbikusok, biszexuálisok, és transzneműek politikai vagy vallási alapon történő hátrányos megkülönböztetése ellen.


Whosoever  -  Egy nagyszerű online keresztény GLBT magazin! Rengeteg olvasmány, napi áhitat, meghalgatható ill. letölthető tanítások különböző - melegeket is elfogadó egyházaktól! A Podcast menüben rengeteg audio filet találtok: interjukat keresztény-meleg szervezetek vezetőivel, és a hívekkel! 

Celebration of Faith - Egy Biblia központú keresztény szolgálat a melegekért.

Christian Gays - Mary Pearson alapította azzal a céllal, hogy mindenki pontos ismereteket szerezhessen a Biblia homoszexualitást érintő igeszakaszairól.  Valójában már régen túlnőtte a honlap eredeti küldetését, hiszen találhattok itt érdekes olvasnivalókat, képes beszámolókat meleg esküvőkről, chat-szobát, "gay-humor" mellékletet, Biblia tanulmányozáshoz hasznos segédanyagokat, és sok más érdekességet!

Darlene Bogle Honlapja  - Darlene évekig vezető beosztásban volt az Exodusnál, majd otthagyta a szervezetet, és nyílt bocsánat kérő levélben kért elnézést azoktól, akiknek az ex-gay mozgalom szolgálatában szenvedést okozott. /erről bővebben az ex-gay tapasztalatok menüpont alatt olvashattok!/
2008 szeptemberében legálisan feleségül vette barátnőjét, Becky Lake-et.

Evangelicals Concerned - Különböző felekezeti háttérből származó keresztény melegek "ökumenikus" szervezete.

Rainbow Baptist - Baptista melegek részére létrehozott honlap

Marsha Stevens - Az első jelentős sikereket elért gospel énekesnő, aki nyilvánosan felvállalta leszbikusságát.
16 évesen írta meg - "For Those Tears I Died (Come to the Water)" című dalát, amely keresztény himnusszá vált azóta. A Christian Century Magazin-ban megjelent cikkben a következőt írták róla: "Marsha a konzervatív keresztények legvadabb rémálma : egy Jézust szerető, Bibliát ismerő, Isten félő leszbikus keresztény."
Marsha jelenleg párjával, Cindyvel hírdeti az evangéliumot, elsősorban a GLBT közösség felé, és vezetik az általuk létrehozott - Born Again Lesbian Music Ministries-t. A honlapon belehallgathattok legújabb albumába!

Ray Boltz - Gospelénekes, a keresztény rock egyik legnagyobb sztárja, egy négygyermekes családapa 33 évi házasság után felvállalta homoszexualitását és kijelentette, elege van az egész életét megkeserítő hazudozásból.

A kortárs keresztény zenei műfaj 55 éves előadójának neve fogalom a keresztény zene világában. Közel 20 éves karrierje során 4,5 millió lemezt adott el, féltucat albuma lett aranylemez, háromszor is megkapta a Gospel Zenei Szövetség kitüntetését.
A vallási dalok előadója az elmúlt években ráébredt, hogy hiábavaló volt a három évtizeden át való imádkozás és megváltozni akarás, a hatalmas áldozatok árán sem lett belőle heteroszexuális.
Jó barátságban maradt a feleségével is, aki ráadásul immár a Soulforce szervezetben küzd a melegek elfogadtatásáért. „Az elfogadás egy bámulatos utazása volt ez a részükről” – mondta Boltz.
Azt mondja, hogy ma már normális melegéletet él, immár önmaga lehet és „csodálatos embereket” ismert meg új életében.

"Ha Isten ilyennek teremtett, akkor így élem az életemet. Ha Isten azt akarta, hogy ilyen legyek, akkor nem azért tette, hogy a pokolba küldjön azért, mert az vagyok, aminek teremtett... Közelebb érzem magamhoz Istent azóta, hogy többé nem gyűlölöm magamat” – mondta.    / Forrás: Hatter.hu /
Honlapján meghallgathatjátok legújabb dalát - "Don`t tell me who to love" - (Ne mond meg nekem, kit szeressek) címmel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!