Bejelentés


Dharmajóga Szabadítsd fel a benned alvó életet!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Keresés a honlaponLinkekDharma Jóga:

  1. áthangolódás
  2. holt pont oldás
  3. tehetség aktivizálás
  4. életfeladat teljesítés

 A Dharma jóga egy klasszikus rendszer, amely manapság eltűnni látszik. Módszere a személyre szabott gyakorlatokon alapszik. Módszeresen diagnosztizáljuk a holtpontokat és tehetségeket. Majd kioldjuk a holtpontokat. Aktivizáljuk a tehetséget. Ez a két erő behúzza a lelket létének középpontjába. Olyan ez, mint amikor áramot kap egy elektromos gép, vagy vizet kap a szomjazó növény.


Ettől vissza nyeri az élet az erejét. A jógi ilyen módon élőbbé felébredettebbé lesz. Értelmet nyer ez által az élet. A Dharma az életet értelmessé tevő erő. Meghatározott hozzá állással aktivizálható.

 Minden dolog a helyén értékessé válik. A Te életedre is érvényes ez a megállapítás. Ennek a világnak kicsi, de fontos alkatrészei vagyunk. Amikor egy alkatrész a saját helyén van komoly szolgálatot tesz az egész rendszer harmonikus működésével kapcsolatban. Amikor az alkatrész a helyéről elmozdul tönkreteszi a harmóniát.

 A Dharma számodra az, amikor elhelyezkedsz a saját életedbe és birtokba veszed a képességeidet, majd az ehhez társuló Isteni erőt. Itt nem az a fő kérdés, hogy van-e élet a halál után. Inkább az, hogy van-e élet a halál előtt.

 A Dharma egy kibontakozás. Fejlődés és kinyílás. Hasonló egy virág kinyílásához. Nem más ez, mint az útravalónk felhasználása. Mielőtt megszülettél gondoskodtak rólad. Olyan ez, mint a mesebeli tarisznya a hamuba sült pogácsával. A tarisznyád, amelyet e küldetésed előtt kaptál tehetségekkel van tele. Ennek a kibontakoztatása a Dharma Jóga.

 Akadályok: Mondhatnánk blokkoknak, holtpontoknak is. Néha lehet, hogy érzed, amikor holtvágányra kerülsz. Nem vagy igazán benne az életed izzásában. Nincs veled a sors felemelő ereje. A blokkok oldása egyéni módszereken alapszik.

 A Dharma a beteljesített életfeladat. Az, amikor a benned levő tehetség a harmoniát segítve munkálkodik. Amikor kicsi erőddel hozzájárulsz az egész összhangjához, a mindenség ereje Veled lesz!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!