Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásKistérségi díjátadó 2017


Csóka Tamás honlapja

DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG A SÁRVÁRI KISTÉRSÉGBEN


Sárvár Térsége Kistérségi Társulás 2009-ben alapított díjakat, amelyekkel évről-évre azokat jutalmazza, akik a kistérségben, illetve a településükön kiemelkedő munkát végeznek. Immár kilencedik alkalommal rendezték meg a díjátadó ünnepséget, amelynek keretében 32 személy, szervezet munkáját ismerte el a Társulási Tanács. A díjakat Patyi Elemér a Kistérségi Társulás elnöke adta át 2017. október 13-án Répcelakon a művelődési házban.

Radó Kálmán kistérségi Közéleti Díjban részesült: Biró Gábor (Kenéz); Böröndy József (Jákfa); Desits Zoltán (Rábapaty); Dóczi Attila (Nick); Horváth Istvánné (Jákfa); Ivánkovics Zoltán (Nick); Kovács Ferenc (Sitke); Molnár Istvánné (Szeleste); Németh Károlyné (Hosszúpereszteg); Sulyok István (Bejcgyertyános); Tóth László (Vasegerszeg)
Sárvári kistérség Oktatásáért Díjban részesült: Bokor Kálmánné (Répcelak); Dr. Remport Miklósné (Rábapaty); Horváth Valéria (Répcelak); Klauzerné Iszak Katalin (Bejcgyertyános-Nyőgér-Sótony); Szemesné Németh Rita (Pecöl)
Sárvári kistérség Egészségügyéért Díjban részesült: Császárné Tóth Mária (Sótony); Kissné Puklér Ilona (Jákfa)
Lábodi Zoltán kistérségi Közművelődési Díjban részesült: Czitkovics Ilona (Ölbő); Káldi Napraforgók Egyesülete (Káld)
Horváth Zoltán kistérségi Sportdíjban részesült: Enzsöl László (Pósfa)
Sárvári kistérség Közbiztonságáért Díjban részesült: Ikervár Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete (Ikervár); Nick Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete (Nick); Nyőgér Község Önkéntes Tűzoltósága (Nyőgér); Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület (Vásárosmiske); Őri Tamás (Répcelak) Sárvári kistérség Szociális Díjában részesült: Simon Csaba (Csánig)
Sárvári kistérség Polgárainak Szolgálatáért Díjban részesült: Biczó Ferenc (Répcelak); Pál Tamás (Bögöte); Süle Ernőné (Porpác)
Sztupa Lajos kistérségi Gazdasági Díjban részesült: Bábolna Tetra Kft. (Uraiújfalu); Kertes Tamás (Hegyfalu)DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG A SÁRVÁRI KISTÉRSÉGBEN
Fotó: TIKÓ-FOTÓ (Répcelak)A Répce TV facebook-ra feltöltött
fotóit IDE kattintva megnézheted


A Sárvár Térsége Kistérségi Társulás facebook-ra feltöltött
fotóit IDE kattintva megnézhetedKISTÉRSÉGI DÍJAK
2017.


Sárvár és Kistérsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a 2009. január 26-i ülésén meghozott 49/2009. (II. 26.) számú határozatával az alábbi Kistérségi díjakat alapította:1. Sárvári kistérség Közéleti Díja
2. Sárvári kistérség Oktatásáért Díj
3. Sárvári kistérség Egészségügyéért Díj
4. Sárvári kistérség Közművelődési Díja
5. Sárvári kistérségi Sportért Díj
6. Sárvári kistérség Közbiztonságáért Díj
7. Sárvári kistérség Szociális Díja
8. Sárvári kistérség Polgárainak Szolgálatáért DíjA Társulási Tanács 2009. május 26-i, Nicken tartott ülésén döntött arról, hogy három díjat a kistérségben élő és alkotó, maguk után kiemelkedő életművet hagyó személyekről nevez el. Radó Kálmán nevét viseli a Köz-életi Díj, Lábodi Zoltán nevét a Közművelődési Díj, Horváth Zoltánról pedig a Sportdíjat nevezte a testület.
A gazdasági díjat a Társulási Tanács a 2010. május 25-i ülésén meghozott 66/2010. (V. 25.) számú határozatával alapította, majd döntött arról, hogy a díjat a neves gazdasági szakemberről, Sztupa Lajosról nevezi el.
A díjra javaslatot tehetnek a sárvári kistérség településeinek képviselő-testületei és polgármesterei, valamint a Sárvár Térsége Többcélú Kistér-ségi Társulás Intéző Bizottsága. A díj odaítéléséről a Társulási Tanács elnökének javaslata alapján Sárvár Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa dönt.

Radó Kálmán Kistérségi Közéleti Díj

Radó Kálmán Kistérségi Közéleti Díj adományozható egyéneknek és közösségeknek a közéletben és a gazdasági életben elért kimagasló teljesítményekért, a kistérség szellemi, anyagi értékeinek gyarapítása során kifejtett példás tevékenységekért.

Sárvári Kistérség Oktatásáért Díj

Sárvári Kistérség Oktatásáért Díj adományozható egyéneknek és közösségeknek a közoktatás területén kifejtett kiemelkedő nevelő-oktató vagy elméleti tudományos munkáért.

Sárvári Kistérség Egészségügyéért Díj

Sárvári Kistérség Egészségügyéért Díj adományozható: a kistérség egészségügyi ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet kifejtő orvosnak, gyógyszerésznek, szakirányú végzettségű személynek, valamint példaértékű munkát végző közösségnek.

Lábodi Zoltán Kistérségi Közművelődési Díj

Sárvári Kistérség Közművelődési Díja adományozható egyéneknek és közösségeknek a tudomány, az irodalom, a művészetek és a közművelődés terén végzett kiemelkedő tevékenységért.

Horváth Zoltán Kistérségi Sportdíj

Sárvári Kistérségi Sportért Díj adományozható egyéneknek és közösségeknek a kistérség érdekében kifejtett kiemelkedő sportmunkáért vagy kiemelkedő sportteljesítményért.

Sárvári Kistérség Közbiztonságáért Díj

Sárvári Kistérség Közbiztonságáért Díj adományozható egyéneknek és közösségeknek a kistérség érdekében és a kistérségben végzett rendészeti és közbiztonsági tevékenység végzése és támogatása során kiemelkedő, példamutató szolgálat ellátása, kimagasló eredményeket hozó munka elismeréseként.

Sárvári Kistérség Szociális Díja

Sárvári Kistérség Szociális Díja adományozható egyéneknek és közösségeknek, akik a kistérségben vagy a kistérség érdekében a szociális ellátás és igazgatás, valamint a gyermekvédelem területén kimagasló munkát végeztek, illetve kiemelkedő eredményeket értek el.

Sárvári Kistérség Polgárainak Szolgálatáért Díj

Sárvári Kistérség Polgárainak Szolgálatáért Díj adományozható annak, aki a kistérség önkormányzatai, társulásai által fenntartott költségvetési szervekben, intézményekben főfoglalkozású, legalább öt év folyamatos köztisztviselői, közalkalmazotti jogviszonnyal rendelkezik, és a köz szolgálata érdekében kifejtett kiemelkedő, példamutató tevékenysége elismerést érdemel.

Sztupa Lajos Kistérségi Gazdasági Díj

Sztupa Lajos Kistérségi Gazdasági Díj adományozható egyéneknek, közösségeknek, gazdasági szervezeteknek, akik önálló gazdasági tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak a sárvári kistérség és települései gazdasági fejlődéséhez.


SÁRVÁR TÉRSÉGE NONPROFIT KFT. KIADVÁNYA
2014/1.SZÁM (JÚNIUS)(pdf)


Fotóalbum:
Sárvár térsége 2014

Köszönöm a Sárvár és Térsége hozzájárulását
a honlapomon történő megjelenéshez.


Kapcsolat Támogatóim
Backgorund Image

Keresés a honlaponHírek
Pót-Gyereknap 2018

A képekért klikkelj a tovább gombra!

tovább >>


Anyák napja 2018

Részletekért klikkelj a tovább gombra!

tovább >>


Húsvétváró 2018

Részletekért klikkelj a tovább gombra!

tovább >>


Farsang 2018

Részletekért klikkelj a tovább gombra!

tovább >>


Kistérségi díjtadó 2017

Részletekért klikkelj a tovább gombra!

tovább >>


Egyéb hírek

Egyéb hírek Pósfáról és környékéről.

tovább >>


Herényiek kerékpáros élménytúrája (Pósfa 2017)

A fotókat és a videót megtalálod a Pósfa hírei menüpontban.

tovább >>


Ballagóink 2017

Ezen az oldalon a 2017-es év pósfai ballagóit szeretném bemutatni.

tovább >>


Pósfai sportsiker

Egy pósfai evezős is tagja volt annak a sárkányhajó csapatnak, amelyik fölényesen nyert a Dunai Regattán. Részletek a Pósfa hírei menüppntan.

tovább >>


Itthon vagy - Magyarország szeretlek

A Szent Mihály napi programok beszámolóját megnézheted az Itthon vagy 2014 menüpontban.

tovább >>


SÁRVÁR TÉRSÉGE 2014

SÁRVÁR TÉRSÉGE NONPROFIT KFT. KIADVÁNYA 2014/1.SZÁM

tovább >>


Díjat kapott Horváth József

Részletek a Pósfa hírei menüpontban.

tovább >>


Határon túli magyar rádiók !

A határon túli magyar rádiókat a szokásos rádiós menüpontok mellett már külön menüpontban is hallgathatod !

tovább >>


ONLINE RÁDIÓ

A főoldal alján és a támogató rádiók menüpontban tudsz választani, hogy melyik rádiót szeretnéd hallgatni a háttérben. Szeretném elérni, hogy majd több rádió közül is lehessen választani . Egyelőre csak azoktól a rádióktól kaptam engedélyt, amelyek fenn vannak a honlapomon. Drukkoljatok, hogy további rádiócsatornákat tudjak meggyőzni.! Tamás

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!