Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Oldalelemek

Keresés a honlaponHírek
polgi-rádió

Egy jó link: www.polgarorradio.hu

Lesz-e eső Cserke felett augusztusban?

Egy idős néni megkérdezte tőlem, fog-e esni eső Cserkeszőlőben a nyári hónapokban? Azt mondtam neki, hogy nem.

tovább >>


Gomba-túra

Aki a természetben termő ehető gombára vágyik, most kedvét lelheti benne. Néhány napja a Kunszentmártont Szelevénnyel összekötő kerékpárút mentén a gátoldalban tömegével terem a cseh kucsmagomba. Megsúgom, a kőris erdők mellett keressétek. Sajnos az árvíz az erdőt is elérte, így csak kevés hely adatik a gombák számára az idén. Aki gombákat talál és fel szeretné használni, feltétlenül mutassa meg szakellenőrnek. 2013.04.16.

tovább >>


nézettségi mutató

2012. október utolsó hetében összesen 107-en olvasták az aktuális híreinket, a támogatóink listáját pedig 29-en. A honlap nézettsége a reklámoknak és a google keresőnek köszönhetően egyre növekszik.

Hőségriadó

Az augusztusi nyár utolsó napjaira is kijut a melegből, ingerültebbek vagyunk, türelmetlenebbek. Vigyázzunk egymásra az utakon, közterületeken! Ez idáig ebben az évben Cserkeszőlő területére 167,5 mm csapadék hullott a szennyvíztelepi állomás adatai alapján, ami sokkal kevesebb az átlagos értéknél.

tovább >>


lopkodások

Még mindig folytatódnak a falopások a mi községünkben is, legutóbb a Bogarasi határvidéken próbáltak lovaskocsival összeszedni botfát, amit már mások előzőleg egy helyre összegyűjtöttek. Az erdész fülön csípte a tolvajt, a fát lepakoltatta, majd jó néhány óra helyben tartózkodás után elkergette.

folytatódnak az állatlopások

A napokban ismét teheneket loptak a községünkben, ugyanott, ahol néhány hónapja már elvittek kettőt. A szomszédos településeken csaló ereszcsatorna szerelők verik át a gyanútlan megrendelőket. Városiasodunk, megjelentek nálunk is a kéregető hajléktalanok. Bővebben az aktuális hírekben...

tovább >>Szavazás


Linkek


Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!