BejelentésELEKTRONIKUS CIGARETTA
Dohányozzon egészségesebbenHírek
A legújabb elektromos cigaretta!

Megérkezett az elegáns SLIM típusú elektromos cigaretta. Kérem keresse fel webáruházunkat!

Miért is jó az elektronikus cigaretta?

Dohányzás leszoktatás Elektronikus cigarettával: Ismerkedjen meg a dohányzásleszoktatás legújabb és leghatékonyabb módszerével, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes helyettesíteni. Ha ezt használja nem kényszer a leszokás, mert egészségesen, nikotinmentes patronnal, következmények nélkül folytatható. A visszajelzések jók, jelentős eredményeket értünk el a dohányzás leszoktatás terén. Egyre többen ismerik fel a mozdulatsor helyettesítéséből származó előnyöket. A nikotintartalom miatt sajnos támadás is ért minket, pedig tény, hogy a nikotint nem szabad azonnal megvonni, mert az a dohányzásra való gyors visszaszokást eredményezi. A nikotin mennyiség folyamatos csökkentése és végül a nikotinmentes patron használata az igazi kulcsa a leszokásnak.(lásd: nikotintapasz és rágó - hibájuk csak a mozdulatsor hiánya). Nikotin nélkül pedig - mondjuk a B2 vitamin (nikotinsavamid) nélkül - élni sem tudnánk, mert emésztésünkhöz, életfunkcióink fenntartásához nélkülözhetetlen. Nagy mennyisége természetesen mérgező, mint ahogy a nyomelemekként szervezetünknek szükséges nehézfémek is. A dohányban és a cigaretta papírban lévő 36 féle rákkeltő anyag és égéstermék sokkal veszélyesebb. Célunk a nikotinról leszoktatás - elvonási tünetek - és visszaszokás nélkül.

Miért is jó így leszokni a dohányzásról?

Ha elektronikus cigarettával szokik le a dohányzásról, egy-két héten belül visszanyerheti íz- és szagérzékelését. Ha elektronikus cigarettát használ, légzése egyenletesebbé és természetesebbé válik. Ha leszokik a dohányzásról, az elektronikus cigarettával életritmusa kiegyensúlyozottabb, álma frissítőbb lesz. Ha elektronikus cigarettát használva szokik le a dohányzásról, nyugodtabbá válik, és az élet elfeledett ízei térnek vissza: a stressz, nyugtalanság és ingerültség formájában megjelenő elvonási tünetek, melyek más, dohányzás leszoktatási módszerekre jellemzők, nem jelentkeznek. Ha elektronikus cigarettával szokik le a dohányzásról, kevesebbet fog költeni, sőt, megtakarításokat is elérhet. A motiváció remek forrása, ha a szívének kedves célra \"félreteszi\" azt az összeget, amit megtakarít a korábban cigarettára költött pénz és az elektronikus cigaretta patron árkülömbözete miatt. A leszokáskor esetenként jelentkező testsúlygyarapodás \"kezelését\" is kínálja az elektronikus cigaretta, mert a mozdulatsort nem kell egy másik - az evés - mozdulatsorával pótolni. Ha leszokik a dohányzásról, haja és bőre egészségesebbé válik, és ujjai, fogai vagy lehelete sem árulkodik már szokásáról. Ha elektronikus cigarettát használ, visszanyeri helyét a társaságban; az elektronikus cigarettát a nemdohányzó helyeken is használhatja, segítségével egészségesen élhet normális életet, egyúttal nem kell kitennie magát a dohányzás csábításának. Függetlenül attól, hogy Ön erős- vagy alkalmi dohányos, idősebb vagy fiatalabb, sosem késő, hogy átszokjon a dohányzásról, az elektronikus cigarettára. Használjon elektronikus cigarettát, dohányozzon egészségesen!
Megoldás a dohányosok életében!

Éljen egy egészségesebb életet úgy, hogy közben nem stresszes, nincsenek elvonási tünetei, és még pénzt is megtakarít!

Hogy mennyit? Katt ide! Elektromos cigaretta kalkulátor

Használjon elektromos cigarettát!

A dohányosok többsége azért dohányzik, mert élvezi a dohányzással együtt járó mozdulatokat, annak érzelmi, és fizikai hatásait.

Az OXY GAIN e-cigaretta használatával megszabadulhat a hagyományos cigaretta fogyasztásával járó számos egészségügyi kockázattól, úgy, hogy közben nem kell lemondania a dohányzás kínálta örömökről. E-cigi webáruház!

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Ön dohányzik és elege van a rossz közérzetből, a sárga fogakból és körmökből, a dohányszagú leheletből és ruhából, a reggeli kínzó köhögésekből?

Vagy Ön nem dohányzik, de szeretne segíteni dohányos családtagján, ismerősén? -

Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk hozzájuthat a dohányosok álmához: az OXY GAIN, Elektronikus cigarettához!

 

Ismerkedjen meg a dohányzásleszoktatás legújabb és jelenleg leghatékonyabb módszerével, az elektromos cigarettával, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes pótolni. Ha az elektronikus cigarettát használja a mindennapi dohányzás helyett, nem kényszer a leszokás, mert az egészségesen, - a leszoktatás végén nikotinmentes patronnal, - következmények nélkül folytatható.

Álmodozott valaha is arról hogy milyen jó lenne, ha úgy élvezhetné a dohányzás örömeit, hogy közben nem mérgezi magát illetve a környezetét? Erre az elektronikus cigaretta kiválóan alkalmas.

Ha kérdése van az elektromos cigarettával kapcsolatban, forduljon bizalommal hozzám, hívja a 06-20/320-4010-es számot. Szívesen segítek. Nagy Ilona

Az OXY GAIN, egy elektronikus "cigaretta", amely füst helyett vízgőzt, úgynevezett "füstködöt" állít elő.

Érzékszerveink számára azonos a füstölgő cigaretta élményével, azonban nem büdös.

Az elektromos cigaretta patron, az illóolaj mellett kizárólag nikotint tartalmaz, amelynek erősségét mi választjuk meg. A legerősebb nikotintartalmú kapszulában is csupán tizedrésze nikotin található a hagyományos cigarettában lévő mennyiségnek.

A nikotinfüggőséget, a leszokás során kezelnünk kell (lásd: nikotintapasz, nikotinrágó, biorezonancia, stb.), ugyanakkor a megszokott mozdulatsor megtartása lehetővé teszi, hogy
valóban könnyedén, idegesség és az elhízás veszélye nélkül tudjuk eldobni az egészségre káros valódi cigarettát.

Az elektronikus cigaretta, mint ahogy azt többször is említjük, kis mennyiségben nikotint tartalmaz, (ami nagy dózisban káros lehet az egészségre), ugyanakkor nem tartalmaz kátrányt, nitrogén cianidot, nitrogéndioxidot, cián és arzénvegyületeket, valamint szénmonoxidot, ezért mondhatjuk, hogy egészségesebb. A leszoktatási periódus során eljuthatunk a nikotinmentes patronig. Innentől egészségesen dohányozhatunk!! Teljes mértékben képes pótolni a dohányzás nyújtotta élvezetet, mozdulatsort, szertartást, így a kialakult függőség elnyújtott leszoktatással tökéletesen kivitelezhető.
Kínálatunk megtekintéséhez kattintson a képre!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!