Bejelentés


BOZSIK GABI LAKBERENDEZŐ RENDEZKEDJÜNK EGYÜTT!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
WEBSHOP AKCIÓ

A www.urbanterv.5 mp.eu honlapon új szolgáltatás indult. A WEBSHOP-ban megvásárolhatók a kész tervdokumentációk. Most NYITÁSI KEDVEZMÉNNYEL sok terv még olcsóbban megvásárolható! Érdemes benézni!

tovább >>


MEGÚJULT HONLAP

Megújult az URBÁNTERV építészeti tervezőiroda honlapja!

tovább >>


ÁRAJÁNLAT LAKBERENDEZÉSRE

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT!

tovább >>


REFERENCIA MUNKÁKTanácsadás tetőtéri lakás átalakításához

Talán az egyik legfelemelőbb munkáim egyike ennek a tetőtéri lakásnak az átalakítása. Olyan barátom fordult hozzám szakmai tanácsért, aki egyedül maradt két leányzóval. A két iskolás lánynak és az édesapának 1-1 külön bejáratú szoba kialakítása volt a feladat a már meglévő tetőtérben.
Mindezt igen szoros határidővel és adott anyagi keretek között kellett végrehajtani.
Miután sikerült a tetősík ablak fontosságáról meggyőzni az édesapát, a többi már szinte ment magától.
A meghatározó ezüst színt, ami az egész lakást uralja az édesanya kedvenc ülőgarnitúrájának a párnái ihlették.
A nappali és étkező tapétáját is ehhez választottuk ki közösen.

 


Konyha tervezése

Az adott konyhánál a többnyire már meglévő bútorok és konyhai gépek felhasználásával kellett egy tágas, reggelizéshez is alkalmas teret kialakítani.
Az északi tájolású helyiségben a természetes fény nagy részét a házigazda által készített mennyezeti "fénycsatorna" biztosítja. A kis ablakok fölötti dekor függönyt az általam készített gyöngygyűrűk rögzítik a drótkarnishoz.

A képre kattintva elindul a képgaléria.

 Tanterem átalakítása

A helybéli zeneiskolától megbízást kaptam arra, hogy az egyik tantermet alakítsam át többfunkciós helyiséggé. Figyelembe kellett vennem a terem adta korlátokat és a meglévő bútorzatot, drapériát is.

A tervek 3D-ben készültek számítógépen, amik megkönnyítették a megrendelő felé az általam vázolt elképzelések képi közlését.


Az elkészült terem elsősorban tanteremként funkcionál, ahol oktató koncert filmeket is tudnak nézni a gyerekek. Erre szolgál a falra festett fehér kivetítő felület. Kamara és színházi előadásokat is lehet a teremben tartani. A dobogó és a függöny e célt szolgálja


Új építésű családi ház tanácsadása.


Az URBÁNTERV építész iroda által tervezett lakóház belső kialakításában vettem részt.A megrendelőnek konkrét elképzelései voltak a szín,forma stb.terén.Ehhez csak részlettervekre volt szükség,hogy egy kerek egésszé összeálljon a lakás belső elrendezése.

 

 

Nappali és étkező látványtervei.


Egy családi ház részben meglévő bútorai felhasználásával kellett kialakítani egy étkezőt és egy nappalit kandallóval.Egy íves pengefal kialakításával tettük "kuckósabbá" a nappalit.Az előszobát is kicsit feltuningoltuk.

 

Nappali átalakítása,tanácsadása.

Egy meglévő vályogfalú lakás nappaliját kellett kicsit átterveznem.Mivel a mennyezet elég egyenetlen volt,így gipszkarton borítást kapott egy kis léptetéssel.Ennek egyik célja az volt,hogy a belvilág kicsit magasabbnak tűnjön,a másik pedig,hogy a spotokkal megfelelő fényhez jusson a helyiség.A TV-s fal kialakítása a régi bejáratot takarja.Egy új nyílást nyitottunk az előszobából,amit egy reluxa takar,így biztosítva a megfelelő hőmérsékletet.Szintén adottak voltak a bútorok ennél a munkámnál is.A színeket és anyagokat a megrendelővel együtt választottuk ki.


 

 

 

< <

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!