BejelentésBeszédes Angol Nyelvtan

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szeretettel Üdvözöllek a Beszédes Angol Nyelvtan honlapján!

Ez a honlap azért jött létre, hogy az Angol Nyelvtan könyvemet megmutassam és megszerettessem Veled, és azért, hogy itt még on-line kiegészítéseket kapj! Ezzel is hozzájárulok ahhoz, hogy a könyv, amit lehetőleg már meg is vásároltál, naprakész legyen mindig, minden körülmények között!

Gondolom, arról nem kell ódákat zengenem, mennyire fontos tudni és beszélni egy idegen nyelvet. Minimum egyet, de jobb, ha többet. A rómaiak úgy tartották, hogy annyi embert érünk, ahány nyelvet beszélünk. Ez már rengeteg nyelvkönyv és nyelviskola szállóigéjévé vált,de vajon érjük-e pontosan ezt a mondatot. "Beszélsz" és nem "bemagolsz", vagy "a nyelvtani feladatokat megoldod a munkafüzetben". Azaz a "kommunikáción" van a hangsúly, és nem a bemagolt frázisokon.Ez pedig különösen igaz az angol nyelvre, ahol a kommunikáció elhanyagolhatatlan, sőt a legfontosabb szegmense a nyelvnek! Ezért nem győzöm hangsúlyozni mennyire fontos a szóbeli kommunikáció a nyelvórákon innen és túl is.

Ugyan nyelvtan nélkül nincs nyelv, de a nyelvtan is lehet kommunikatív, és lehet úgy tanítani, hogy a kommunikációs részét emeljük ki. Erre hivatott a KÖNYVEM is. Húsz év tapasztalata van benne, úgy, hogy ezt a nyelvtant maga az ÉLET írta, amerikai barátaim, rokonaim, vendég diákok és professzorok tettek hozzá, valamit saját "utcai" tapasztalatom, legyen az Britannia vagy az Amerikai Egyesült Államok. Ellestem, lejegyzeteltem amit személyesen tapasztaltam és hallottam, amit a Dr. House vagy NCIS sorozatokban láttam, és - természetesen bölcsész és tanári végzettségem segítségével - feljegyeztem az élő, beszélt és beszédes angol nyelvtant.


Hírek
MEGOLDÓKULCS

Kedves Érdeklődők! A megoldókulcs digitalizálása folyamatban van, türelmeteket kérem. Addig is jó olvasást!

tovább >>


ÉRKEZÉS

Kedves Érdeklődők! A könyvem 2013. szeptember 5-én kerül nyilvános piacra! Szeretettel várom a megrendeléseket!

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!