Bejelentés


FALUSI KALANDTÚRÁK szállás, kirándulás, futónap, táborok

WEBSHOP:
Fotópályázat: Élővizek és szakmák a Balaton-felvidéken

sajnos az idei pályázatra olyan kevés fotó érkezett, hogy ez nem tette lehetővé a zsűrizést, értékelést. sajnálom és bízom benne, hogy a jövőben jobban sikerül majd, ahogy az első.

témakörök: ÉLŐVIZEK ÉS SZAKMÁK A BALATON-FELVIDÉKEN
Beküldési határidő: 2014 MÁRCIUS 31.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott legjobb képek kerülnek a második fordulóba és egyúttal kiállításra Kővágóörsön. (terveim szerint a legjobbakból vándorkiállítás készül) Témakörönként a legjobb hármat díjazzuk, szállás-, illetve gasztronómiai ajándékokkal a Káli-medencében.

Nevezéshez:
név
e-mail
témakörök
megjegyzés

balogh tomi


Az alábbi képek kapták 2013-ban a dobogós helyezéseket a kiírt három kategóriában:

TERMÉSZET
1. Szenthe Zoltán - ébredés a Kornyi tónál
2. Jakab Erzsébet - cím nélkül
3. Keresztes Anikó - tavaszPORTRÉ
1. Németh László - juhász
2. Tóth Diána - piros fotel
3. Nemes Zoltán 'mettor' - mohás corpusÉPÍTETT KÖRNYEZET
1. Szabó Irma - múlt
2. Németh László - ablak
3. Szenthe Zoltán - egy reggel a Kopasz hegyen

A második fordulóba jutott képeket itt lehet megtekinteni. A képek május 18-tól tekinthetők meg Kővágóörsön a Mozi étteremben, és az eredményhirdetés május 26-án vasárnap 14 órakor lesz, ugyanitt. (Kővágóörsön a falu közepén a T elágazásnál - Révfülöp felől - balra és 20 méterre jobb oldalon)

A második fordulóba jutott fotók közül öt képet - a szerző kérésére - levettem, mert az alkotó szerint a kiállítás minősége nem megfelelő. További pár alkotó nem volt hajlandó hozzájárulni a fotók nyomtatásához és kasírozásához (1500 Ft). Sajnálom, tanulok belőle és a 2013/14-es pályázatot átgondoltabban írom ki.
br> mégis azok voltak sokkal többen, akik örültek és büszkék, hogy a falon láthatják viszont a nevüket és a képüket.naplemente a Csobánc mögött, ébredő természet a Kornyi-tónál, jégcsapok a hópárnás nádfedeleken, surranó állatok, öreg romok a falvak mellett, termoszban borostea, este sültek és helyi borok a cserépkályha mellett. A fotózás után jól jöhet egy hangulatos túra, vezetővel.
Elsősorban friss képírásokat várunk, de természetesen lehet korábban kattintott fotókat is beküldeni. Szeretném, ha minél többen utaznának ide és barangolás közben keresnének témát, helyet, időt és módot. Megéri. Aki már járt erre tudja, a többiek pedig percről percre fogják átélni a környék szépségét, békéjét.

Ha szállásra van szükség, szívesen segítek, egyébiránt a www.kali.hu az egyik legjobb gyűjtőoldal.

Nevezéshez:
név
e-mail
témakörök
megjegyzés
-a Káli-medence térképe a BFNP oldaláról, de nem leszünk szőrös szívűek, ha valaki pár kilométerrel odébb talál vmi nagyon szépet, elfogadjuk.
-nevezési díj nincs
-a versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet
-egy induló legfeljebb 6 képpel pályázhat, témánként max 2-2 képpel
-a beküldött képek hosszabbik oldala 1000-1200 pixel méretű legyen (a második fordulóba bejutó képekről majd teljes méretű anyagot kérünk) -a képeket elektronikus úton kell eljuttatni a kalimedence@gmail.com címre
-a beküldött alkotások neve a következő adatokat tartalmazza: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme.JPG, de a képre ne kerüljön semmilyen adat, infó
-a pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat, e feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen. a pályázó a kép beküldésével egyben a pályamunkájáról ki is jelenti, hogy az saját szerzői műve, azzal nem sért más szerzői jogot. a képek beküldésével a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket.

témakörök: természet, portré, épített környezet
Beküldési határidő: 2013 új: április 21.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott legjobb képek kerülnek a második fordulóba és egyúttal kiállításra Kővágóörsön. (terveim szerint a legjobbakból vándorkiállítás készül)
Témakörönként a legjobb hármat díjazzuk, szállás-, illetve gasztronómiai ajándékokkal a Káli-medencében.

Eredményhirdetés (új): 2013 május 26, vasárnap 14h, Kővágóörs.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!