Bejelentés


GazdátlanMacskákért Civil Egyes Üdvözöljük honlapunkon!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

EGYESÜLETÜNK BEFEJEZTE TEVÉKENYSÉGÉT. KÖSZÖNHETŐ EZ A TÁMADÓLAG ELLENÜNK FELLÉPŐ ÚJSÁGÍRÓKNAK ÉS LELKES ÁLLATVÉDŐKNEK, AKIK A FACEBOOKON OSZTJÁK AZ ÉSZT. MI HÓBAN, FAGYBAN SÁRBAN MENTETTÜK AZ UTCÁRÓL, PARKOLÓKBÓL, ELHAGYATOTT HELYEKRŐL A CICÁKAT ÉS PÁR NAP ALATT GAZDIHOZ JUTTATTUK ŐKET A NEKIK NEM TETSZŐ ALULJÁRÓBAN, AHOL UGYAN OLYAN EMBEREK HALADNAK ÁT, MINT BÁRHOL MÁSHOL.A CICÁK KIZÁRÓLAG ÖRÖKBE ADÁSI NYILATKOZATTAL LETTEK GAZDIHOZ ADVA. A NYILATKOZAT MINDENRE KITERJEDT, OLYAN, MINT BÁRMELY MÁS ÁLLATVÉDŐ SZERVEZETÉ.

MUNKA MELLETT, AZ ÖSSZES SZABADIDŐNKET FELHASZNÁLVA MENTETTÜK A CICÁKAT, DE ENNYI TÁMADÁST NEM TUDUNK LELKILEG FELDOLGOZNI.MI CSAK AZ ÁLLATOKON SEGÍTETTÜNK, DE AZ FÁJT EGYESEKNEK, HOGY HATÉKONYABBAN DOLGOZTUNK, MINT ŐK.

EZENTÚL A KISÁLLAT TERÁPIÁS PROGRAMUNKKAL FOGYUNK FOGLALKOZNI.

NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI EDDIG IS SEGÍTETTE, HOGY A BEFOGADOTT CICÁKAT ETETHETTÜK ÉS ORVOSI ELLÁTÁSBAN TUDTUK RÉSZESÍTENI ŐKET.

RENDSZERESEN KAPJUK A VISSZAJELZÉSEKET A CICÁKRÓL. MIND JÓ HELYRE KERÜLTEK, MÉG A FÉLÉNKEK IS MEGSZELÍDÜLTEK.

EZENTÚL IS KÖZVETLENÜL AZ EMBEREK KÖZÉ MEGYÜNK ÉS KISÁLLAT TERÁPIÁS PROGRAMUNK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ FOGADJUK A HOZZÁJÁRULÁSOKAT.

RÉSZBEN MÁS TAGOKKAL LÉTREHOZOTT ÚJ EGYESÜLETÜNK NEVE: LELKI MENEDÉK CIVIL CSOPORT


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!