Bejelentés


AMC Rajongók Klubja Minket megfőzött!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


AMC PREMIUM SYSTEM RECEPTEK:


A legújabb AMC szériára, az AMC Premium Systemre írt recepteket itt tesszük közzé. Az űrlap alatt megtalálhatók a linkek.

 

A receptek leírásánál elsősorban a technika ismertetésére törekszünk, nem az a célunk, hogy minél többféle étel receptjét rakjuk ki az oldalra - ezt a weboldal meghatározott mérete miatt nem is tehetnénk -, hanem az a célunk, hogy az itt leírt receptek alapján bármilyen étel elkészíthető legyen AMC technikával.

 

Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az AMC egyik fontos alapelve: úgy táplálkozzunk egészségesen, hogy ne kerüljön sor az ízvilág gyökeres megváltoztatására, mert az pszichésen megterhelheti a szervezetünket. Ezért arra bátorítunk mindenkit, hogy sajátítsa el az AMC technika alapjait és ezzel a módszerrel készítse el a kedvelt ételeit. Bármelyik hagyományos étel elkészíthető AMC technikával, ami így lényegesen egészségesebb, kíméletesebb, könnyebben emészthető lesz, miközben az íze nem változik vagy inkább jobb lesz.

(Elkezdtük fölrakni a 2014-es AMC falinaptár receptjeit is, ezért néhány receptnél hónap megjelölés látható.)

 

Néhány leves, főétel és édesség receptje kerül föl az oldalra, valamint egy űrlap, amelynek pontos kitöltésével lehet kérni recepteket, ételkészítési és AMC használati tanácsokat, bemutatót, technikai, tisztítási segítséget, javítást, szervizelést - bármit, ami AMC-vel kapcsolatos.

 

Kérjük, hogy az űrlapot pontosan töltsék ki (a beírt adatok NEM jelennek meg a honlapon), különös tekintettel az AMC kapcsolattartó személyére, mert a cég belső működési rendszerének megfelelően az aktív kapcsolattartók ügyfeleitől érkező leveleket továbbítanunk kell az érintett munkatárs felé.

 

 

Név:
Cím:
Telefonszám:
e-mail cím:
AMC kapcsolattartójának neve:
Üzenet:

Turbó húsleves

 

 

Csorbaleves a magam módján

 

 

Jópofa gombaleves

 

 

 

Sonkás, tejszínes tészta

 

 

Kati csirkemell sültje

 

 

Kocsonya

 

 

Citromos hal

 

 

Gombás, csirkés tésztakoszorú

 

 

Fasírt szőttes

 

 

Sajttekercs

 

 

Gombás töltött dagadó

 

 

Asztalon sült pizza

 

Csodás melegszendvics

 

 

Intenzív csokiélmény

 

 

 

Óriás almás palacsinta

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!