Bejelentés


AMC Rajongók Klubja Minket megfőzött!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az AMC főzőrendszer kiemelkedő tulajdonságai:
A zseniális alapelv:


a körforgás az egészséges ételekért és a finom ízekért. A zárt körforgás az AMC edényben, annak aljától, a lehűlési zónákon keresztül a tökéletesen záródó fedőig, feltétele az AMC főzési módszerének.

A megvalósítás eszköze:


Az anyag: évtizedeken keresztül használható, speciális "alfametál," az AMC elemek nemesacél ötvözete, kiváló tulajdonságait egy életen át megtartja.

Az AMC akkutherm aljzat: a lehető legkisebb hőfokot is felveszi, egyenletesen elosztja, majd, mint egy akkumulátor, tárolja. Az AMC által kifejlesztett és szabadalmaztatott hegesztési eljárással elválaszthatatlanul rögzül az elem aljához és valamennyi tűzhelyen használható - gáz, villany, kerámia lapos, halogén és indukciós tűzhelyeken egyaránt.

A hűtőfal: amely tiszta nemesacélból készül. Kevesebb hőt vesz fel, mint az aljzat és a hőmérséklet különbség miatt az edény fala lehűti a felszálló gőzt. Az így kialakuló forráspont alatti főzési hőmérséklet kíméli a vitaminokat.

A kondenzációs csatorna: a hűtőfal felső részén felfogja a sűrűsödő vízgőzt. Így az főzőelem és a fedő között filmréteg keletkezik, amely légmentesen lezárja az elemet.

A pontosan illeszkedő fedő: súlya, szerkezete és rendkívül precíz kidolgozása biztosítja az elem tökéletes záródását főzés közben.


A legkorszerűbb főzőrendszer, mely a konyhában mindent tud:


A visiotherm hőmérséklet kijelző: "láthatóvá" teszi a hőt, ezért lezárt edény mellett is igen könnyen beállítható az ideális főzési hőmérséklet.


Az audiotherm: segítségével azonnal hallani lehet, ha a főzési hőmérséklet túllépte az ideális tartományt, vagy aláhűlt, vagy az étel elkészült. Digitális kijelzővel, több programozási lehetőséggel szolgál.


A Secuquick gyorsfőzőfedő: egyhatodára csökkenti a főzési időt, és bármely azonos méretű AMC alapelemre helyezve, gyorsfőzővé alakítja azt. A két alapméretben, 20 és 24 cm-es átmérővel készül.


A Navigenio: egyszerűen zseniális! Használható mint mobil főzőhely (az edény alatt), valamint alkalmazható sütőként, utánpirításra, csőbensütésre, grillezésre (az edény tetejére fordítva. Az audiothermmel és AMC elemmel együtt automatikus főzésre is képes!


A PowerVac: a tárolás szakértője. A vákum technika alkalmazásával íz- és minőségvesztés nélkül ötszörözi meg élelmiszereink eltarthatóságát. Higiéniát, kényelmet hoz a háztartásba és sok pénzt takarít meg.
Tudományos alap

Miért éppen AMC?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!