Bejelentés


AMC Rajongók Klubja Minket megfőzött!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Miért éppen AMC?
Az előző oldalakon nagy vonalakban felsoroltuk már az AMC kiemelkedő tulajdonságait, beszéltünk a zseniális alapelvről, az egyedülálló anyagról, egészségről, gyorsaságról, megtakarításról, a komoly tudományos háttérről, de ha ennyi kiemelkedő tulajdonság esetében is felmerülhet ez a kérdés, hogy: miért éppen AMC, akkor adjunk rá választ - csak tömören, a teljesség igénye nélkül. Előre bocsátva természetesen, hogy - bár az AMC-t kategóriájában a legjobbnak tartjuk - messzemenően elismerjük mindenki jogát ahhoz, hogy a számára legszimpatikusabb, igényeinek legjobban megfelelő eszközt válassza a lehetőségek közül.
Olyannyira elismerjük, hogy meggyőzni sem szeretnénk senkit az AMC előnyeiről. Úgy gondoljuk, önmaga és családja egészsége, időgazdálkodása, anyagi előnyeinek biztosítása mindenkinek a saját kötelessége és felelőssége. Ezért az is, hogy megismerje, megértse a lehetőségeket. Mi ebben tudunk a segítségére lenni.

Éppen ezért a figyelmükbe ajánljuk az AMC-t, mert nincs a világon egyetlen másik főzőrendszer sem, amely az előző oldalakon felsorolt tulajdonságokkal együttesen rendelkezne!

Körülnézve a konyhatechnológiai eszközök között, találunk más olyan edényeket, főzőeszközöket is, amelyek pl. gyorsan készítik el az ételt. De ezek az eszközök nem tudnak víz és zsiradék hozzáadása nélkül, forrpont alatt főzni, és kizárólag gyors főzésre alkalmasak, egyszerű edényként nem használhatók. Ezzel szemben az AMC igen!

Vannak olyan eszközök, amelyek párolásra képesek. Ugyanakkor nem lehet bennük sütni, grillezni, pirítani, tehát a bennük készült ételek egyoldalúak lesznek, illetve mellettük más eszközökre van szükség a változatos ételkészítéshez. Az AMC minden eleme főz, párol, süt, pirít, grillez.

Persze kiváló sütők is készülnek, de - legyenek bármennyire energiatakarékosak - nem vehetik fel a versenyt az AMC zseniális megoldásával, hogy a legtöbb sült étel elkészítéséhez ugyanazokat az elemeket használjuk, természetesen sütő nélkül (!), amelyekben korábban a párolást végeztük. Ez a megoldás sokkal energiatakarékosabb, egyszerűbb, kevésbé helyhez kötött. Nem kellenek külön eszközök, sütőzacskók, sütőfóliák, tepsik, sütőtálak, hanem mindig csak ugyanaz a néhány alapelem.

Az AMC használatánál nem kell megváltoztatnunk a táplálkozási szokásainkat egészségünk érdekében, lényegében ugyanazokat az ételeket ehetjük, mint korábban, megtarthatjuk a megszokott ízvilágot, csupán az ételkészítés technikáján kell változtatnunk.

Az AMC anyaga is egyedülálló, a fémérzékenyek is használhatják és semmilyen káros bevonatra sincs szüksége a tapadásmentesség eléréséhez.

Az egyetlen főzőrendszer a világon, amelynek legújabb fejlesztése már az automatikus főzésre is képes, megtartva az előbbiekben felsorolt előnyöket! Azaz, továbbra is a rendszer elemei végzik az automatikus főzést is, nem pedig külön, kizárólag erre a funkcióra alkalmas szerkezet. Ezzel a tulajdonságával a mai életmód nélkülözhetetlen eszközévé vált.

Az AMC szülőatyja magyar származású, világelső volt a zseniális konyhai eszközrendszer kialakításában, az összes többi fémedény az ő főzőrendszerének elvét próbálja utánozni. Erre mi, magyarok, büszkék lehetünk!

Azonban senki ne gondolja, hogy ezzel véget ért az AMC utánozhatatlan előnyeinek felsorolása. Ezek csak a leglényegesebb ismérvei, amikkel magasan kiemelkedik a konyhai eszközök sokaságából. De ha minél jobban átgondoljuk a kérdést, annál több szempontot fedezhetünk föl, amelynek az AMC főzőrendszere megfelel.


Konyhánkba csak világelsőt!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!