Bejelentés


AMC Rajongók Klubja Minket megfőzött!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A megoldás


Az eredeti fölénye


Együnk jobban. Éljünk jobban.

Ez az AMC filozófiája.


"Nem csupán az élelmiszerek, de a megfelelő elkészítés is sokat számít. Ha az AMC főzés módszerét következetesen alkalmazzuk az egészséges táplálkozásban, tehát víz hozzáadása nélkül főzünk és zsiradék hozzáadása nélkül sütünk, nem csupán a vitaminok maradnak a tányéron és kevesebb lesz a kalória. Az ételek egyszerűen finomabbak és egészségesebbek lesznek!"
(Heinz Witschi, főszakács, Zürich/Svájc)Jobb egészség és egyben jobb ízek lemondások és lelkiismeret furdalás nélkül?

Az "Együnk jobban! Éljünk jobban!" filozófia ma aktuálisabb, mint valaha! A betegségek több, mint 60 %-a az egészségtelen táplálkozásra vezethető vissza. A túlsúly - egyre inkább a fiatalok körében is - napjaink egyik legnagyobb problémája. A sikertelen diéták a pszichénket terhelik meg, a népesség jelentős része vergődik a fogyókúrák és a visszahízás kínzó körforgásában, világszerte.

A reform táplálkozás szigorú szabályai mellett az egészség és az ínyenckedés két ellentmondásos fogalom. Vagyis, egészségünket csak étkezési szokásaink gyökeres megváltoztatásával, ízvilágunk teljes elhagyásával őrizhetjük meg. Legtöbb ember számára ez elfogadhatatlan, gyötrelmes feladat. Érthető, hiszen az evés nem csupán szükséglet, hanem természetes örömforrásunk is. Tegyünk azért, hogy ez így is maradjon! Az étkező asztalunknál nincs helye a stressznek!

Az AMC főzési technikája és egyedülálló főzőrendszere, melynek minősége jóval meghaladja a hagyományos edényekét, lehetővé teszi az egészséges, de lemondások nélküli táplálkozást.

Az AMC modern, innovatív minőségi termékeivel 1963 óta kötelezte el magát sikerrel az egészségesebb és élvezetesebb táplálkozás mellett, az egész világon.


Az AMC figyelemreméltó története Magyarországhoz kötődik. A céget ugyanis egy magyar származású, Amerikában élt úr, Gárdos András (Andrew W. Garfield) alapította! Ez az egyedülálló ötlet tőle származik.


Az AMC főzőrendszer előnyei

Az AMC főzőrendszer kiemelkedő tulajdonságai

Tudományos alap

Miért éppen AMC?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!