Bejelentés


AMC Rajongók Klubja Minket megfőzött!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az egészségről

 

Az egészség felfogható a testi, lelki és szociális jólét állapotaként. (WHO 1946.)


Az egyes emberek tevékenységeinek,különféle megnyilvánulásainak hátterében értékek állnak. Szocializációnk során számos érték alakul ki bennünk. Az egészség az alapértékek között található.

 

Valamennyiünk számára evidens, hogy az egészség érték! Mégis a lakosság körében elvégzett kutatások az egészségtelen életmód jelenlétére mutatnak rá.

 

Pedig a jövő generációinak egészségfelfogása a jelenlegi családi környezetben alakul. A család ugyanis, mint elsődleges szocializációs közeg, kitüntetett szerepet tölt be az értékek kialakításában. Egészséges nemzedéket nevelni azok a családok képesek, melyek értékrendszerükkel, mint mintával segítik gyermekeik saját értékrendszerének kialakítását és továbbvitelét.

 

Mi lehet az oka, hogy bár egyetértünk az egészség alapérték voltában, mégis oly széles körű társadalmunkban az egészségtelen életvitel gyakorlata?

 

"Az emberek leggyakrabban azért halogatják a cselekvést, és azért érzik, hogy nem motiválja őket semmi, mert csupán ködös elképzeléssel rendelkeznek teendőikről. Nem tudják pontosan, mit, milyen sorrendben és miért kell megtenniük." (Brian Tracy)

 

Nos, akkor vessünk véget a tétovázásnak! Tegyünk a saját és családunk egészségéért! Kezdjük a konyhánkban! Mutatunk egy módszert, mely megváltoztathatja az Önök életét is.

 

A megoldás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!