BejelentésValós pénzkeresetek
„ha ma nem változtatsz az életeden, holnap ugyanaz fog történni veled, ami tegnap”

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözlöm az ide látogatókat.


Valós pénzkeresettel járó munkák gyűjteményét ajánlom oldalamon, amiket már hosszabb tanulmányozás után „szűrtem ki” a rengeteg valós/fizető, és nem valós/nem fizető munka közül, és magam is dolgozom ezekben.

Előrebocsátom, mielőtt bárki belekezdene bármelyikbe, alaposan tanulmányozza át, mivel a tapasztalat azt mutatja, még a legegyszerűbbnek tűnő „munka” is adott rendszer működésének megértésével, megtanulásával jár!

A mai munkanélküli világban bizony nem elvetendőek ezek az interneten végezhető tevékenységek.

Jómagam diploma, és 8 szakma gyakorlatával egy 1987-es törvény jóvoltából mára 42500.-Ft nyugdíjat sikerült „kivívnom”, ez nem panaszkodás, ez tény. Szerencsére nem ülök ölbe tett kézzel, és hála 8 szakmámnak, mindig találok munkát. Így az interneten is, sőt, ez a jövő, mivel 10 év múlva nem hiszem, hogy takarítani fogok többek között!


Ezek a munkalehetőségek több csoportra oszthatók a jelenlegi lehetőségek, azonban a több lábon állás a legcélravezetőbb módszer. Mindemellett nyilván semmire nincs garancia, még egy legális munkahely hosszú távon való „birtoklására” sem, így ezek az összegyűjtött pénzkeresési módszerek, akár


ingyen is elkezdhetők

1./Mivel ahhoz, hogy olcsóbban vásároljunk, előbb pénzt kell keresnünk, így az első csoportba ezeket sorolnám, a különböző vásárlói klubok előtt! Indulnak olyan ajándékkal (ingyenes regisztráció után, és kötelezettség mentesen) ami megkönnyíti bárki életét, és lehet dönteni e-mellett, a pénzkeresethez szükséges munkavégzés mellett is.

2./Másodikként a hosszú távon olcsóbb, kizárólag környezetkímélő, de minőségi termékek vásárlási lehetőségét, valamint a szolgáltatásokhoz 50-90%-al való hozzájutását kuponokkal biztosító variációt említem, ahol ezen felül, fogyasztói hálózat építéssel (továbbajánlással), növekvő jövedelmeket lehet elérni

3./Ide sorolom, az un. PTC oldalakat, amelyek valóban fizetnek és teljesen ingyenesek. Senkit nem kell meghívni, nem kell eladni és venni semmit. Ez viszont a türelmesek üzlete, nem leszel gyorsan gazdag! De nem is kockáztatsz egy fillért sem.

Hogy miért pont hozzám csatlakoznál? Mindenben segítek az idáig megszerzett tudásom szerint, ha elakadnál.

 

Próbálj ki vedd fel velem a kapcsolatot, kérdezz!!!

 

 

Megosztás a Facebook-on látogató számláló


Üzenetküldés
Kérdezz, felelek, építő jellegű tanácsot is szívesen fogadok első honlapommal kapcsolatban

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!