BejelentésVirágkötészeti tanfolyamok Hazayné Molnár Tünde kertészmérnök, virágkötő vezetésével

MENÜElső ízben 20 évesen, kertész technikusként szereztem virágkötő képesítést. Néhány évig virágüzletben, később növénytermesztésben, majd parkfenntartásban dolgoztam. Így a dísznövénykertészet gyakorlati alkalmazásának minden terén nagy gyakorlatra tettem szert.
Mérnöki tanulmányaimat 50 évesen, gyermekeim önállósodása után kezdtem. Ezzel párhuzamosan újra elvégeztem egy virágkötő tanfolyamot, mert az eltelt évek alatt ez a szakma nagyon sokat fejlődött, szükségesnek láttam a megszerzett tudást felfrissíteni.
Számomra a növények örök, megfejthetetlen titkot jelentenek. Még ma is sokszor rácsodálkozom, hogy néhány szál virág mennyire befolyásolja a lakásunk hangulatát, különösen, ha ehhez a saját kezünk munkájának személyessége is hozzájárul.
Nem utolsó sorban: rezgésükkel - melyet a Bach-virágterápiában is alkalmaznak - nyugalmat és derűt árasztva, a növényekkel való foglalkozás is egy mód arra, hogy közben elfelejtkezzünk a gondjainkról.
Az alapvető fogások megtanításán kívül ezt az élményt is szeretném megosztani az érdeklődőkkel.


"A virágot a lélek szedi. A virág az egyetlen kép a földön, amiben a lélek önmagára ismer. Gyökerem a sötétben van, s a fény felé növök. S amikor virágot szedek, csokorba vagy koszorúba, gomblyukamra tűzöm vagy a kalapomra, magamat felvirágozom, annyi vagyok, mint a virág. "  Hamvas Béla


 


Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!


Hazayné Molnár Tünde - kertészmérnök, virágkötő


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!