Bejelentés


Török József népművelő Dolgozni csak pontosan, szépen...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Újraéledt cenz ura!

 

2017. november 21-22-én tartotta a Magyar Népművelők Egyesülete a Szervezetfejlesztő Műhely névre hallgató tanácskozását. Ezen adtam elő Szakmakép és szakképzés címmel előadásomat, amely utána – a többivel együtt – felkerült az MNE honlapjára.

Néhány nappal később az MNE elnökétől a következő e-mailt kaptam:

 

Az elmúlt három napban 3 olyan telefonhívást kaptam ami a kecskeméti műhelymunkán bemutatott prezentációddal kapcsolatos, és ami a web-re kitett pdf- változat tartalmával kapcsolatos. Az egyik feddő, a másik számon kérő, a harmadik pedig jószándékú tanácsadó tartalmú volt. A beszélgetésekből leszűrt tanulság ahhoz a végkövetkeztetéshez vezetett, hogy az szolgálja a jelenlegi helyzetben az Egyesület érdekeit,ha leszedem az anyagot a honlapunkról.

 

Ezek után nem volt más választásom, mint felrakni ide.

 

Utoljára 2009-ben történt velem ilyen, amikor is Borbáth Erika, az MMI főigazgatója vetette le az ERIKANET portálról szakfelügyeleti dolgozatomat. Most mindkettő itt pihen békés egyetértésben - várva a bátor olvasókat...

 

Csak most már válasz is van a szakfelügyeleti dolgozatnál is olvasható sorokra: maradtak/-nak a politika cselédjei!


"Mi lesz azokkal, akik a professzionálissá vált tevékenységet – a népművelést – főfoglalkozásúként űzik? De kialakult-e a professzió? A politika `szolgálólánya` szakmaként megáll-e a lábán? Van-e szakma, vagy a politika cselédjeként – cselédkultúrával – tovább szolgálunk? Megőrizzük értékeink között az engedelmességet, várjuk új urainktól a parancsot és sorsunk jobbrafordulását – vagy végre felemeljük fejünk, s kísérletet teszünk önmagunk definiálására."
(Bárkányi Júlia - 1990)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!