BejelentésThunder Force
Elrepítünk a viharokkal teli misztikus csaták világába

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Új dizájn

Kicsit átalaktottam a főoldalt, így sztem jobb :-)


Stúdiómunkák és koncertek2010. 05. 23.

Viharokkal, esővel, özönvízzel teli tavaszt élünk át és reményeink szerint a nyár már sokkal jobb lesz, napsütéssel, koncertekkel megfűszerezve. Az elmúlt hetekben már megkezdődtek a koncertezéseink, de csak ezek után fog beindulni a szekér igazán. Május 28. napján Gödöllőre látogatunk el, pontosabban a Trafo Klubba. Rá egy hétre, Június 4. napján Abasárra ruccanunk le az ottani motoros rendezvényre, ahonnan már vannak emlékeink, ugyan is tavaly már felléptünk ott egyszer. Folytatva a koncertezéseket Június 25.-én Pusztamonostoron lépünk fel többek között olyan nagy banda mellett, mint pl. a ROAD.
Az első lemezünk még mindig várat magára, de jó lenne ha már végre készen lenne, persze ehhez sok szabadidő kellene , ami pár tagunknak mostanában nem sok van.
Remélem most már tényleg jön a jó idő és találkozunk a bulizni vágyó metál arcokkal koncertjeinken.


2010.02.09.

Baromi jól sikerült az idei első bulink Boldogon, külön köszönet ezért a Bastards Of Bodom-nak, a Falcon-nak és a Band My Strings-nek! Az összes banda fantasztikusan teljesített és mindent megtett anank érdekében hogy a tomboló közönség jól érezze magát. Vikingéknek és a többi "Bastards"-nek is köszi a koncert utáni alkoholizálást, zabálást és baromkodást, egy élmény volt! ( ThunderForce 8D)És persze akkor már külön köszönet az összes metálos arcnak aki szombaton velünk együtt headbengelt.


2009. 12. 24.

Kellemes és Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek a Thunderforce zenekar!!!

2009. 09. 06.

Halihó minden metal rajongónak!!! Sajnos véget ért a nyár és sokan a seggüket már nem az üdülőhelyeken, horgászszékekben, strandokon koptatják hanem azon a szálkás kényelmetlen iskolapadon vagy széken. Lezárultak a nagy fesztiválok is, a szabadtéri programoknak is vége és az ember azt hinné hogy mi metálosok elvonulunk a barlangjainkba és ott szépen kitelelünk míg nem jön a tavasz ismét. Megnyugtatok mindenkit ez nem így lesz! Szeptember 11.-én Tápiógyörgyére térünk vissza ahol a múltkori koncertünk "nagy vihart kavart" szó szerint :-D Akkor egyedüli zenekarként léptünk fel de így is nem győztük hallgatni a gratulációkat. Most velünk tart a Jelek és a Mítosz zenekar is hogy egy fergeteges buli keretében köszöntsük az őszt és hogy bebizonyítsuk, a nyár elmúltával nem áll le a metal, nem állunk le mi sem!
A következő buli Boldogon lesz, Szeptember 26.-án a Művelődési házban. Itt ismét a Mítosz és a Headoff zenekarokkal lépünk fel!
Az év utolsó heteire a stúdiómunkálatokat szeretnénk folytatni és befejezni végre a Wartales névre keresztelt első ThunderForce lemezt. A rengeteg nyári fellépés mellett nem sok időnk volt csinálni de most majd lesz. Talán télleg fogunk téli álmot is aludni, de nem a barlangjainkban hanem a stúdióban! :-) Az év végére ha elkészülünk biztosan számítsatok egy albumbemutató koncertre, ahol reményeim szerint már meg is tudjátok vásárolni az első lemezünket!2009. 06. 15.

Túlvagyunk egy abasári motorostalálkozón. Múlthét szombaton, késő esti órában téptük a húrokat a színpadon. Nagyon jó hangulatú volt az egész fesztivál, velünk is kedvesek voltak és örültünk a meghívásnak. Horvát Péter Ernő, a banda új basszerosa is bemutatkozott végre az estén. A koncert után sok pozitív vélemény hangzott el aminek nagyon örültünk és amiből látjuk hogy nem hiába fáradozunk és gyakorlunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy látogasson el Abasárra ha motorostalálkozó van és bulizzon egy fergetegeset! :-)
Koncertjeink közben folynak a stúdiómunkák is, a dob és szintetizátorok már felvételre kerültek, emelett a gitárok feljátszását is megkezdtük, de Grósz Viktor gitárosunk fergeteges ujjait most az érettségire használja :-D így most szünet van a stúdióban! :-)
Júliusban több koncertünk is lesz, így nem fogunk unatkozni! "Koncertek" menüpontra kattolva tudhatjátok meg hogy milyen bulik várnak ránk és persze rátok is, ha eljöttök. Minden nap változhatnak és bővülhetnek a programkiírások úgy hogy mindig nézzétek!
Éljen a nyár, éljen a metál!!!


2009. 04. 03.

Beköszöntött a tavasz, a "vihar" is felébredt, tehát elindulunk mi is a tavaszi bulizásokra, koncertekre. Máris jövő szombaton, 11.-én játszunk Jászapátin, majd a rákövetkező héten Jásztelken a Jelek zenekarral ismét nyomunk egy közös koncertet és a hónap végén, 30.-án a Rocktogon-ba látogatunk ahol a Cool Head Klan társaságában metálkodunk. Gyertek le minnél többen, ne poshadjatok a szobában a tv és számítógép előtt hanem irány pogózni, headbangelni, csajozni és berúgni!!!! :-D
A közeljövőben elkészülő albumunkhoz egyik jóbarátom, Csuka Viktor készíti a borítónkat, aki egy újabb remekművel rukkolt elő. Az első tervezések is nagyon jól sikerültek, de ő mást szeretett volna, valami jobbat. El is készült vele amit most már megosztok veletek, persze ez csak egy kis csemege. :-)

Kezdődjék hát a metálkodás!!!


2009. 03. 16.

Nagy bulit tudhatunk magunk mögött, 14.-én este Boldogon mindhárom zenekar kihozta magából a lehető legjobbat, így nem unatkoztak azok akik eljöttek és végigtombolták. A zenekarokat többször is visszatapsolták, nem akarták elengedni őket. Mi másodjára léptünk fel, de még egyszer fel kellett lépnünk, ugyan is többen (illuminált állapotban XD) a ThunderForce nevet kiabálták ezzel is tudomásunkra adva hogy nem volt elég egyszer. Így egy este két TF koncert volt. Remélem ez a későbbiekben sem lesz máshogy! :-)
Rózsa Dávid első koncertjén fantasztikusan teljesített, azt kaptuk tőle amit vártunk, így most már a banda végre teljes.
Köszönjük a HeadOff-nak és a Trouble Mind-nak is hogy eljöttek és zenéikkel teljessé tették a szombat estét. És természetesen köszönjük mindazon zenerajongóknak akik eljöttek és végigtombolták és énekelték velünk az estét.


2009. 03. 07.

Március 14.-én Boldogon a Liget Vendéglőben koncertezik a Thunderforce két zenekar társaságában! Gyertek el minnél többen!!! Dávidnak, az új TF gitárosnak ez lesz az első koncertje így velünk, remélem jól fog sikerülni a debütálása nálunk, és egy felejthetetlen élmény lesz számára, meg persze a mi számunkra is :-)
2009. 01. 27.

És végre ezt a napot is megéltük, hogy a ThunderForce zenekar első albumának, a Wartale-nek elkezdődtek a stúdiómunkálatai. Jászberényben, Terenyi Krisztián stúdiójában jártunk a mai délutánon. Beállítottuk a dobot, a bemikrofonozást és a hangzást is. Gabival pár számot meg is néztünk, név és sorrend szerint a következőket: Far Away, Before The Destiny és Quest For The Holy Grail. Jól haladtunk és a hangzás is jó volt persze ha elkészülünk vele még Zolinak, Alias Stokinak sok teendője lesz még azzal hogy prímán szóljon az egész! Legközelebb szombaton folynak a munkálatok, de amilyen jól haladunk azon a napon már meglesz fullba a dobfelvétel. A következő héten a beállítások jöhetnek majd a többi hangszer is felvételre kerül és legvégén az ének meg vokál is meglesz.


2009. 01. 25.

Sikeresen lezajlott a tegnapi ThunderForce koncert a Jászmagyarok és a Bastards Of Bodom társaságában. Bár lehettek volna többen is a koncerten, de azért mi zenekari tagok élveztük a fellépők számait. Remélem idén még játszunk így együtt, valahol nagyobb helyen és nagyobb számú közönség előtt. :-)
Más: A zenekar megvált ritmusgitárosától. Sok gond volt vele és már az összes zenekari tag panaszkodott, így nem húzhattuk tovább.
Máris vannak jelentkezők a poszt betöltésére, remélhetőleg most már profi gitárossal bővül a ThunderForce.2009. 01. 19.

Beindulnak a ThunderForce idei koncertjei, máris a héten, január 24.-én Jászszentandráson koncertezünk a Jászmagyarok és a Bastards Of Bodom (Children Of Bodom Tribute) zenekarok társaságában. Gyertek el minnél többen és kezdjük el az idei év bulizást!!! :-)

2009. 01. 01.

Boldog Új Évet mindenkinek!!! Kívánok koncertekben, bulizásokban, fesztiválokban gazdag évet, remélem a ThunderForce még nagyobb bedobással fog zenélni mint azt 2008-ban tette! Elindulunk a csatamezők felé... "And a new war has begun...."

2008. 12. 21.

Két nap múlva, 23.-án Boldogon a Liget Vendéglőben, az esti órákban tartja utolsó koncertjét a ThunderForce! Persze ebben az évben az utolsót! :-) Fellép velünk a Jelek zenekar is kikkel már volt több koncertünk.
Jövő évre ha minden jól alakul és az eltervezettek szerint megy akkor január-február hónap mnost már tényleg a Wartales album stúdiómunkálataival fog telni, reményeink szerint több csúszás már nem lesz ebben az ügyben.
Utánna tavasszal ismét visszatérünk a csatamezőkre, kardot és hangszereket ragadunk és zenélünk nektek ezerrel!
Addig is mindenki pihenjen, élvezze a téli pihenőnapokat /már akinek van :-)/ és jöjjön el 23.-án este 20:00 órai kezdettel az év utolsó ThunderForce koncertjére!


2008. 12. 08.

Sikeresen zajlott le a december 5.-i érdi koncert, amit a ThunderForce a Cool Head Clan társaságában nyomott le! Igaz először kicsit meglepettek voltunk, a Borgödör kis színpadja miatt, de aztán mikor elkezdődött a buli feloldódtunk és egy jó bulit sikerült lenyomni. Örültünk neki, hogy sokan akik először hallottak minket ott Érden, nagy headbangeléssel, pogo-zással adták tudomásunkra, hogy amit a ThunerForce produkál, az élvezetes és néhol észveszelytő :-)
Sok-sok próba áll előttünk, közben december 13.-án, szombaton a zenekar Maglódra látogat el ahol ismét csak a "Clan" társaságában nyom le remélhetőleg egy nagy bulit!

2008. 11. 28.

Koncerttől hangosan telt a 22.-i este mikor is a ThunderForce és a Jelek zenekar fergeteges koncertet adott Jásztelken a Művelődési Házban.
Minőségi hangosítás, profi fények és metálra éhes közönség várt minket. Azt hiszem talán az eddigi legjobb koncertet nyomtuk le azon a napon.
Árnyékként vetül viszont az estére, hogy a zenekar megvált ritmusgitárosától, Kecskés Barnabás-tól. Sokszor nehéz volt Barna számára lejutni pestről, mikor a zenekarnak kellett volna próbálni koncertekre, főleg az új számokat amik íródnak, és ez nagyban hátráltatta a ThunderForce előremenetelét! Így kénytelenek voltunk egy újításra, egy gitárosváltásra. Az új gitáros Árva Zsolt, akit már régebb óta ismerünk és még egy régi felállásban együt is játszottunk. Vele most ezerrel próbálunk és fogunk is próbálni mert sikerült két koncertet leszervezni a Cool Head Klan bandával, ami nem akármilyen kirobbanás lehet a zenekarnak! December 5.-én és 13.-án így elég ütős bulik várnak minket is, hát még a rajongókat :-)


2008. 11. 22.

Hosszú pihenő után újra a húrok közé csapunk: ma este Jásztelken a művelődési házban koncertezik a ThunderForce a Jelek oldalán! Gertek minnél többen és bulizzatok velünk egy nagyot ezekben a hideg télies napokban!

2008. 09. 01.

Eljött a szeptember hónap is, mi meg tovobárra is metálkodunk a Ti legnagyobb örömötökre! Elkezdődik a suli sokaknak már most, másoknak majd a hónap közepén! A hétköznapokon az órákon figyeljetek oda, míg szombat estén a Törpében kell összpontosítani a színpad előtt, hisz mi ott fogunk órát tartani a fantay-power metal tantárgy keretében! :-DDD
Fellép velünk a Jelek is, akikkel végre le tudtunk fixálni egy koncertet, amit már régóta szerettünk volna.
Mindenkit sok-sok szerettel várunk tehát 6.-án este Jászberényben, a Törpében!!!


2008. 08. 18.

Túl vagyunk egy kemény heten, amikor is 13.-án Hatvanban egy jótékonysági koncerten léptünk fel. Még újak voltunk Hatvanban, a közönség is vegyes volt, fiatal kisiskolástól egészen a nyugdíjas bácsikáig mindenki előfordult, de nagy lelkesedéssel fogadtak minket és a buli utáni elbeszélgetésekből úgy tűnt ki, nagyon is tetszett nekik mindaz, amit a Thunderforce a színpadon produkált!
16.-án szombaton a Fuckhouse srácok szervezésével lebonyolítottunk egy másik koncertet is! itt már a "hazai" rajongótáborunk fogadott Jászberényben a Tiszti Klub szabadtéri színpadán. Akik ott voltak végig tombolták azt a másfél órát, amit nyújtottunk nekik! Fergeteges volt, a Fuckhouse-os hangosító srácok kitettek magukért! Mind a fény, mind a hangtechnika profi módon volt kivitelezve, és még az a kis hűvös este sem vette el a zenekar kedvét attól, hogy egy nagyot tomboljunk a rajongóinkkal és a koncertre érkező fiatalokkal. Köszönjük mindenkinek, a szervezőknek is, akik eljöttek a koncertre azoknak is!
Külön köszönet Farkas Péternek, aki most már több alkalommal is kíséri a zenekart és mint technikai segéd és rajongó vesz részt a ThunderForce életében! :-)
A következő fellépés szervezés alatt van, remélhetőleg mihamarabb láthatjuk egymást újra a színpadon!!! :-)


2008. 08. 10.

Az eddigi legjobb koncertén van túl a ThunderForce, amit pénteken a Törpében nyomott le. Baromi sokan voltak és ahogy bíztattak és tomboltak velünk együtt, az valami isteni érzés volt.
A jövő hét elég mozgalmas lesz: szerdán egy jótékonysági koncerten vagyunk vendégek Hatvanban, majd szombaton egy fesztiválon vagyunk hivatalosak Jászberényben a Tiszti szabadtéri színpadján. Mindenkit szeretettel várunk és remélem ugyan olyan jó hangulatot tudtok nekünk teremteni, mint amilyet most pénteken éltünk át!
Köszönjük Nektek


2008. 07. 22.

Üdv mindnekinek, túl vagyunk egy újabb koncerten, mégpedig a II. dózsai Eklektik fesztiválon!
Utólag is köszönjük a meghívást Paksi Viktornak, aki ennek a rendezvénynek a szervezője!
Remek volt a koncert, igaz nem voltak olyan sokan, amennyire számítottunk.
Először játszottuk koncerten a Kingdom In The Sky c TF nótát és meglepődtem, mert nagyon korrekt módon lenyomtuk, emellett a hangulatunk is jó volt, a tűző nap gondoskodott arról, hogy minnél több hideg sört le tudjunk gurítani Szahara-sivataggá száradt torkunkon. :-DDD
Szervezés alatt van egy jászberényi Törpe buli, meg persze folyamatosan jönnek majd a koncertezgetések itt-ott....
Ha minden jól halad, jövő hónapban már tényleg elkezdődnek az első lemezünk, a Wartales stúdiómunkálatai.
Pihenje ki mindenki magát, gyakoroljon és persze.....METÁÁÁÁÁÁÁL :-DDDD

2008. 07. 09.

Nos nem lesz két koncert 19.én a Thunder Force számára, ugyan is a Jelek nevű zenekar, akikkel játszottunk volna, visszamondta, de egy ígéret szerint augusztusban bepótoljuk! De természetesen a dózsai Eklektik fesztiválon fellépünk!
A legutóbbi próba nagyon szuperül zajlott, köszönhetően a hatalmas teremnek, aminek mind a mérete, mind az akusztikája nagyon brutál volt, így tökéletesen szóltak vissza a dallamok és még senki nem teljesített ilyen jól, mint ezen a vasárnapi napon! Csak elismerően tudok biccenteni mindenki előtt :-)
Tegnap Stokival felvettük a Land Of Immortal Stones c. szerzeményem szinti, gitár és dob témáit úgy nagyjából és ahogy visszahallgattam, a II. albumhoz méltő dallamokkal és riffekkel van felszerelve, szóval nem fog csalódást okozni ez a nóta sem! Bízom benne hogy a többi sem :-D

2008. 07. 05.

Kemény próbák várnak ránk, már holnap is, mivel július 19.-én a ThunderForce 2 koncertet is lenyom, az egyiket egy délutáni időpontban Jászdózsán, az itt megrendezésre kerülő II. Eklektik fesztiválon, majd este az irányt Jászberény felé veszi, ahol a Törpében is fellép. Remélem nagyon jól fognak sikerülni a koncertek, az biztos hogy jó húzós nap lesz, fáradtak is leszünk, de a zenéért élni-halni kell!!! :-DDD (Nem ölni-halni! :-D)


2008. 06. 23.

Túl vagyunk egy psti koncerten, ami a tegnapi napon zajlott le a Ráady Kupolában. Köszönjük mégegyszer a meghívást a Bastards Of Bodom bandának! Nagyon jól éreztük magunkat, és tetszett a koncert. Készültek képek is a koncertről, amint meglesznek, felkerülnek az oldalra.
Mi pedig egy kis pihenőbe kezdünk, erre a hónapra már nem lesz koncertünk. De nem is baj, mert sokat kell gyakorolni, meg kell nézni minden számot elejétől a végéig, oda-vissza, mert vannak részek, amik javításra, pontosításra szorulnak. Remélhetőleg hamar ki tudjuk javítani ezeket.


2008. 06. 18.

Bizony-bizony! Ahogy a főcím is mutatja, a TF Pesten fog koncertezni, a Ráday Kupolában. A meghívást még az első koncertünk után kaptuk a Bastards Of Bodom egyik tagjától, és mi szívesen elfogadtuk! Szerény személyem amúgy is naggggyyon szereti a Bodom-ot, így még nagyobb örömmel megyek a koncertre! Az időpont elsőnek nem tűnt túl előnyösnek, 22.-e, vasárnap lévén, de így, hogy most már vége a sulinak, remélhetőleg sokan fognak eljönni és tombolni egy jó metálosat.
Mindenkit szeretettel várunk tehát 2008. 06. 22., vasárnap este, Budapest, Ráday Kupola, Nagyvárad tér (Orczy út 1. )2008. 06. 07.

Egy isteni koncerten vagyunk túl, az első ThunderForce zenekar koncertjén. Nagyon jó kis buli volt, előtte, közben meg utánna is!
Külön köszönet mégegyszer Bettinek és Tündinek a felvételek miatt, akik egész este megállás nélkül kameráztak, fényképeztek! Puszi nektek! :-D
Külön köszönet az Inception és a SemptX zenekaroknak, hogy megjelenésükkel és zenéjükkel egy igazi jó bulit teremtettek! Remélem még a közel jövőben fogunk egy jó kis bulit nyomni együtt!!!
Külön köszönet a fénytechnikus srácoknak Boldogon, akik szintén növelték a koncert hangulatát!!!
Külön köszönet Kállai Gábor édesanyjának, Kati Néninek, akinél egy hatalmasat tudtunk a koncert után bulizni és a mai napon egy jót is bográcsoztunk! KÖSZI MAMIIIII!!!!! :-DDDDDDDD
És persze nem utolsó sorban a kedves és lelkes közönségnek, akik eljöttek és tomboltak szüntelenül a legvégsőkig!!!

Köszönjük -
Thunderforce


2008. 06. 05.

Üdv metalharcosok!
Már csak egyet kell aludni és beindulnak a harcok Boldogon! :-) Az első ThunderForce koncertet tombolhatja az végig, aki eljön holnap, azaz 6.-án Boldog, Liget vendéglőbe! Fellép még velünk az Inception és a SemptX is!
Tervezett számlistánk:
-Wartales Intro
-Before The Destiny
-Victorious Knights
-After The War
-Far Away
-Quest For The Holy Grail
-Above The Ruins Of Agony
-In The Dark Winter Of War
-Outro

Érdekességképp csak annyit, hogy a II. ThunderForce albumról már hallhattok egy számot, még pedig egy szép lassút, Above The Ruins Of Agony címmel!
Gyertek minnél többen és bulizzatok, élvezzétek a zenét!
Találkozunk holnap, este 9kor.

2008. 05. 30.

Szép napot mindenkinek!
Pár napot, pontosabban még egy hetet kell várni az első ThunderForce koncertre. Június 6.-án beindul a "harci-láz" Boldogon, a Liget Vendéglőben! Fellép a SemptX, az Inception és persze nélkülünk nem lenne teljes az első TF buli :-)
De előtte még egy főpróba vár ránk, most vasárnap. Elő kell venni a komoly belsőnket és határozottan, céltudatosan elkövetni a legeslegutolsó, koncert előtti próbát úgy, hogy mindenki tudja, mit-miért-hogyan kell játszani, és felmérni azt, hogy a banda minden tagjának ugyan akkora fontos szerepe van a ThunderForce életében! Ha egyvalaki nem koncentrál, nem összpontosít, akkor megöli az egész zene lelkét! Szóval ez az utolsó próba egy lélektani is lesz egyben! Addig játszunk, míg EGY "csatadal" nem leszünk mindannyian!
"Lovagok hordozzák lelked sötét utadon..."

2008. 05. 20.

Vasárnap teljes gőzzel próbáltunk, nagyjából minden számot le tudtunk játszani korrektül, egy-két javítgatás és tökéletes lesz minden! Annak is kell lenni, mivel 3 hét és itt az első TF koncert.
Ezermester basszerosunk, Nuber Zoli nekilátott a vizuális cuccosok elkészítésébe, így készülget egy színpad, készen van a TF logó, van füstgép is, lesznek fények, így egy egész szép kis arzenál társaságában tudunk fellépni. :-)
Csak így tovább fiúk...
2008. 05. 01.
Szép május első napját mindenkinek, végre pihenés, nincs meló, juppi :-)
Régi-új tagot köszönthetünk a ThunderForce zenekar keretén belül. Nuber Zoltán basszeros visszatért hozzánk, így most már az eredetileg tervezett 6 fős csapat próbálhatott múlt vasárnap, 27.-én. Nagyon szuper volt az a próba is, de még mindig van mit csiszolgatni. Június 6.-án a banda koncertezik Boldogon, terveink szerint egy 8-9 számból álló műsort adunk elő saját számainkból és lesz egy feldolgozás is, ha addig meg tudjuk tanulni. :-)
Holnap megkezdődnek az újabb számok felvételei, ugyan is a héten volt egy kis írói meg zeneszerzői ihletem és írtam pár muzsikát, megnézzük mi lesz belőle... :-)
Jó pihenést mindenkinek, zenéljetek és bulizzatok


2008. 04. 21.
Pöpec volt a tegnapi próba, jó sokáig tartott, sokat is zenéltünk és most szólt eddig a legjobban a banda. Úgy látszik elértünk arra a szintre, mikor összeszokottan és keményen tudunk együtt zenélni. Nem kellett sok idő hozzá, de nem is csodálkozom, hisz mindenki sokat gyakorol és komolyan is csinálja a TF-ot :-)
A "Tagok" menüpont alá végre felkerült minden bandatagról egy-egy kép! :-)


2008. 04. 16.
Eléggé beindultak a zeneírások a TF kastélya táján :-)
Több projekten is dolgozunk egyszerre.
Zoli egy Thunderstorm című nótát ír, amiből már a tagok hallhattak egy kis ízelítőt, ami alapján el lehet mondani, nem lesz gyenge eresztés. Reméljük a végén is ezt mondhatjuk :-)
Én pedig a 2. album fő bevezetőjét és bekezdését írtam le a mai napon Where Powers Calling címmel, és mindjárt a zenésítésbe is belekezdek.
Szerintem mire odakerülünk úgy július tájékán hogy stúdió, addigra már a második lemezünk is kész lesz... :DDD
Nah így tovább Thunder Force, az erő legyen velünk és minden metalos élőlénnyel!!! :DDD

2008. 04. 14.
Az elmúlt napokban jól haladt a ThunderForce harci-szekere, a még be nem fejezett számaink is felvételre kerültek, emelett Zoli és én is írjuk a számokat rendíthetetlenül :-) Ma is vettünk fel egy kis részt a Temple Of Storm című új számunkból, ami egy egész kis tempós, dallamos nóta lesz, terveim szerint sok-sok kórussal, pergős szólókkal és mindennel, ami egy vihar templomára jellemző lehet :D
Emellett Stoki is elkezdte a saját írogatását, ami Iron Horseman címmel fog napvilágot látni.
Jah és nem utolsó sorban képek is kerülnek fel ám!!! :-)
`);

2008. 04. 07.
Szép napot mindenkinek! Túl vagyunk egy nagy fényképeszkedésen és egy jól sikerült próbán! Baromi jó fényképek születtek, amiket hamarosan megtekinthettek!
Felvételre került két új számunk is, amik eszméletlen jól sikerültek a tagok, és néhány ismerősük elmondása alapján is. Így van ez, ha az ember fejlődik, ha elég sokat gyakorol. :-)
Reklám : Április 14.-én Pagan Fesztivál a Pecsában, 17 órai kezdéssel, gyertek el, nagyon jóóó lesz!!! :-)
`);


2008. 03. 30.
Szép vasárnapra virradtunk, ilyen jó időben mit is lehetne mást csinálni, mint zenét szerezni! :-) El is kezdtem egy "Temple Of Storm" c. nótát írni!

Emellett bővültek a "Tagok" rész is, úgy gondoltam a legjobb lesz ha minden hallgató jobban megismeri a zenekar tagjait! Grócz Viktor és Én, azaz a két Viktor adatlapja már teljesen kész, de a többiek is majd sorra kerülnek! :-)
Képeket pedig jövő vasárnap láthattok leghamarabb rólunk mind a "Tagok" menüpontban egyenként, mind a "Képek" résznél csoportképet! Addig is jó böngészést az oldalon, és éljen a Metaaaaal!! :D


2008. 03. 25.
Köszöntök mindenkit, aki betévedt hozzánk!

Készülget az első hivatalos Thunder Force honlap, reményeim szerint, és persze ahogy az időm engedi, folyamatosan fognak bővülni a menük, töltünk majd fel zenekari képeket, letölthető számokat, esetleg még egy-két dalszöveg is felkerül majd az oldalra.

Két napja, azaz vasárnap volt a csapat jelenlegi felállásának 3. próbája, de valami iszonyatos tempóval haladva szinte az összes eddig elkészült 5 saját számunkat átnéztük és lezúztuk a hangszereken! 2 még készülőben lévő számunkba is bele-bele nézegettünk, de oda még a gitártémákat kell pontosan helyre rakni :-)


Reményeim szerint a nyár elején elkészül az első Thunder Force lemez, Wartales albumcímmel, ami a fantasy háborúk sötét, misztikus világába repít el minden kedves hallgatót.
Koncerteink vannak betervezve, remélhetőleg a nyáron már sokfelé lehet majd hallani a Thunder Force dübörgő csatakiálltásait és mennydörgő erejét :-)


`);


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!