Bejelentés


Tradícionális Thai Masszázs Thaimasszázs portál1)Craniosacralis biodinamika Tar Zsolttal, 2017

Aki az "érintés nélküli" érintés, gyógyitás technikáját kivánja megismerni, szeretettel ajánlom Tar Zsolt barátom 2017 tavaszi oktatási rendjét, Klikk Ide!

2)Cranio Rosemary-vel, 2014

Tanarom Rosemary Wallace ( http://www.integrated-cranial-workshop.com/rosemary.html ) ket darab, egyenkent 5 napos Integrált Craniosacralis Biodinamika I. tanfolyamot tart Budapesten melyek időpontjai:

2014. Július 23. - 27. es Július 30. - Augusztus 3.
Helyszín: Hetholdhaz studio ( Bp. Lovőhaz u. 24. A Mammut mogotti setaloutcaban talalhato - http://www.hetholdhaz.hu/kapcsolat )

A tanfolyam angol nyelven folyik Tar Zsolt tolmácsolásával.
A tanfolyam díja 270 Euro ( ~ 80e Ft ) A részvevők száma tanfolyamonkent maximum 12 fő lehet.

A jelenkezés menete:
1) Erre a levélre válaszolva lehet jelentkezni a decoy.soak@gmail.com-cimre, az első 12 jelentkező részvevőként a többiek várólistára kerülnek regisztrálásra.
2) A jelentkezes megerositese a Marcius elejen kikuldendo levelre.
3) A részvétel a tanfolyam díjának felének ( 40e Ft ) átutalásával véglegesíthető, melyet legkésőbb 2013. Május 1.-ig kell megtenni. A részletekről a résztvevők külön levélben kapnak értesítést. A tanfolyam díjának másik fele a helyszínen fizetendő regisztráláskor.
4) Ha valaki mégsem tudna részt venni, 2013 Június 15.-ig a jelentkezés lemondható és a befizetett előleg visszautalásra kerül és a várólistán következő ember kapja meg a helyet.

Tovabbi információ:
A részvevők számát illetve a tanfolyam díját Rosemary határozta meg, figyelembe véve a magyar gazdasági helyzetet, jelenleg ez Rosemary legköltségkímélőbb tanfolyama, ugyanezen tanfolyamok máshol Európában 450-550 EURO-ba kerülnek (+ az odautazás költségei és tolmács nélkül ).
Szeptemberben varhatoan lesz II. tanfolyam(ok) is, az idopont(ok) szervezes alatt.

Ezt a levelet tovabbkuldheted annak akit erdekelhet.
Szép napokat kívánok!

Tar Zsolt


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!