Bejelentés


Tradícionális Thai Masszázs Thaimasszázs portál12 Napos Thaimasszázs tanfolyam Laurinoval és Balival:

Asokananda Észak Thaiföldi dzsungel iskolájának, a Sunshine Network-nek (a suli honlapja angolul) lahu falubeli tanfolyama először magyarországon. A tanfolyamot az iskola szenior tanára, kedves mesterem, Laurino és jómagam tartjuk.

Dátum: 2018 Július 22.-Augusztus 3.

Helyszín: Kisnyalka Major (www.kisnyalka.hu), lejutási infok:Helyszín és megközelítés Linkje

Ár: az EU-n beluli anyagi helyzetre tekintettel 3 árkategória van: I. Észak Európa: 800E, II.Dél Európa: 600 E (Görög-, Olasz-, Spanyolország, Portugália),III. Kelet Európa: 450 Euro (ebbe beletartozik a tanfolyamon kívül a szállás, a napi 3x-os vegetáriánus étkezés, és a nyomtatott tananyag).

A kurzus tartalma: A 108 órás kurzus tartalmazza a teljes test masszázshoz szükséges repertoár szisztematikus oktatását, bevezetést az energiavonalakkal végzett munkába, és a Thai joga masszázzsal adott terápiás lehetőségekbe. A joga, chi-kung, mantrázás, vipasszana és metta meditációk rendszeres gyakorlásával erősítjük a tudatosságunkat, a szeretetünket, együttérzésünket, melegítve a szívünket és a masszázs praxisunkat egyszerre. A kurzuson tanárképzés kérhető.

Laurino és Bali a Napsugár Hálózat, azaz Sunshine Network oktatói, ennek bázisa Chiang Mai, Thaifold. Websiteja: www.thaiyogamassage.infothai.com

Jelentkezés: ha akadnak kérdéseid, több infóra van szükséged, vagy jelentkeznél a tanfolyamra, írj kérlek Bali-nak (Németh Balázs) a konemara76@gmail.com címen. Válaszában elküld egy részletes tájékoztató anyagot az órarenddel, időzítéssel, helyszínnel, szállás és étkezés részleteivel. Ha regisztrálni szeretnél, írj egy emailt ugyanerre a címre, majd jelenj meg a tanfolyam kezdetén, Kisnyalkán.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!