Bejelentés


Tradícionális Thai Masszázs Thaimasszázs portálA "Nuad Bo Rarn" c. könyvem anyagát a következő iskolákban oktatja Bubik Csaba, kedves tanársegédem Budapesten (ezek jól ütemezhető, pesti, hétvégente egy napot igénybe vevő 6 napos tanfolyamok):

1) Gizella Stúdió, Budapest, bevezető tanfolyamok:KLIKK IDE a stúdió honlapjához

2) Nemzetközi Masszázs Akadémia, Budapest, bevezetés a thai masszázsba:KLIKK IDE az akadémia honlapjához

3) Jómagam az utóbbi években a táborokra igyekszem fókuszálni, ott tanítok. Talán a legátfogóbb és legerősebb thai masszázs tanfolyamom, amit kezdő és haladó résztvevők eddig a leginkább méltattak, a Nemzetközi Masszázsakadémia szervezésében tavasszal és ősszel tartott Életmódtábor. Egy hetet töltünk együtt egy eldugott vidéki majorságban, Kisnyalkán, elvonulásban a városi léttől, és fókuszunk így erősebben a thai masszázs tanfolyamra összpontosulhat. A tábor a teljes masszázsanyagot tanítja, és sokkal többet annál: kiegészül meditációs tréninggel, jógapraxissal, vegetáriánus táplálkozással, így természetgyógyász képzésben résztvevők Életmódtábori igazolást is kapnak a thai masszőri oklevelük mellé. További infokért KLIKK IDE!

4) Az aktuális magyarországi tanfolyamaim iránt érdeklődni lehet a konemara76@gmail.com címen.

5) Vipassana Elvonulást tart kedves tanítóm, Laurino, Kisnyalkán: részletek EZEN A LINKEN !!!

6) 12 napos thai jóga masszázs tanfolyam Laurino és Balival, Kisnyalkán: a thaiföldi tananyag, először hazánkban. Minden évben nyáron, Kisnyalkán tartjuk, részletek EZEN A LINKEN !!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!