Bejelentés


TERMÉSZETGYÓGYÁSZKÉPZÉS-szemtr természetgyógyászképzés


Természetgyógyászképzés-Szemtréning eljárások-iriszgdiagnosztika

A JELENTKEZÉS MENETE

1. Jelentkezési lap elküldése
Első lépésként küldje el jelentkezési lapját oldalunkról.
Kérjük, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltse ki. Telefonszámát és e-mail címét helyesen adja meg, különben nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Telefonszám megadásakor ne használjon kötőjelet, perjelet, vagy egyéb más jeleket, csak a telefonszám számjegyeit gépelje be egymás után, a körzetszámmal együtt.

2. Jelentkezési díj befizetése
Jelentkezési lapjának megérkezését követően e-mailen válaszolunk Önnek Akkor felteheti esetleges kérdéseit a tanfolyammal kapcsolatban, illetve megbeszéljük, hogy a jelentkezési díjat mikor, és milyen úton a legkényelmesebb Önnek befizetni.
A tanfolyamra csak akkor fog bekerülni, ha a jelentkezési díja is megérkezik hozzánk.

A jelentkezési díjat fizetheti:

- Személyesen, előre egyeztetett időpontban:
Személyesen történő befizetéshez időpontot kell egyeztetni. Tekintettel arra, hogy a folyamatosan induló tanfolyamok nagyon nagy szervezést igényelnek, előfordulhat, hogy az irodában éppen senki sem tartózkodik.

- Rózsaszín postai utalványon:
A jelentkezési díj befizetéséhez csekket nem küldünk. Minden postán lehet kérni rózsaszín postai utalványt, és azon lehet feladni a pénzt postai címünkre.

Barót kft
2750 Nagykőrös,
Nyár u 12

A postán feladott pénz körülbelül 3-4 munkanap alatt érkezik meg hozzánk.

- Banki befizetéssel, vagy átutalással:
Az átutalás közleményében pontosan azt a nevet (férjezett név, leánykori név …stb.) kérjük feltüntetni, ami a jelentkezési lapon is szerepel, egyébként a pénzt nem tudjuk azonosítani.

Amennyiben a tanfolyam részvételi díját cég fizeti:
Jelentkezési lapot ez esetben a tanfolyamon résztvevő személy nevével és adataival kell kitölteni. A jelentkezési lap „Megjegyzés” rovatában kérjük feltüntetni a cég nevét és számlázási címét. A jelentkezési díjat utalni ez esetben a cég bankszámlájáról kell. Az átutalás közleményében a részvevő nevét kell feltüntetni, ahogyan az a jelentkezési lapon is szerepel.

Tanfolyamra bekerülni tehát csak a jelentkezési díj befizetésével lehet! A jelentkezési díj minden esetben beleszámít a részvételi díjba. A részvételi díjból fennmaradó rész mindig a tanítás első napján esedékes, és a tanítás megkezdése előtt kell befizetni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel előfordulhat, hogy egy tanfolyam hetekkel a kezdés előtt megtelik.
Ezért célszerű a jelentkezéseket időben intézni!

Tisztelettel,
Kovács Mária
06209805472
nem postai cím:
1132 Budapest,Csanády u 8
www.alternativszemdr.hu
http://www.termeszetgyogyaszkep. 5mp.eu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!