Bejelentés


Biztos jövedelem az interneten ker A BŐSÉG - SIKER- JÓLÉT - BOLDOGSÁG bárki számára el

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Alkalmazott!

Tények és lehetőségek alkalmazottak részére
Tudja, hogy ön is egy átverés részese?
Ez az átverés még nagyon kiskorunkban kezdődött... Kezdve onnan, hogy kiskorunkban szüleink arra biztattak, hogyha majd az iskolában jól tanulunk és jó bizonyítványunk lesz, akkor egy remek állásunk lesz és egy jó nevű cégnél tudunk elhelyezkedni. Ahol ha jól dolgozunk és heti 40, vagy akár több órát is a cégnek szentelünk az életünkből, akkor a cég ranglistáján feljebb és feljebb juthatunk. Így 65 évesen nyugdíjba mehetünk és élvezhetjük életünk hátra lévő éveit.
Na ez aztán a nagy ÁTVERÉS!!
"Ez az életfilozófia az ipari forradalom idején nagyon praktikusnak bizonyult. Ma is kifizetődőnek tűnhet mindazok számára, akik 1930 előtt születtek." (Robert KIYOSAKI)
munka
A félreértések elkerülése végett szükséges megjegyezni, hogy a fix állásban dolgozók megítélésében semmi elmarasztaló felhangnak nincs helye.
Érdemes azonban megjegyezni, hogy az alkalmazotti beosztásban dolgozó emberek nem éppen a leghatékonyabb módját választják a pénzszerzési lehetőségeknek. A ledolgozott munkaidejüket cserélik pénz/bér-re. Itt a lineáris jutalmazási rend érvényesül. Ezen felül nagyon ritka az a munkahely, ahol nem kell stressznek kitennünk magunkat a főnökök, a kollégák, vagy akár a munkahelyi légkör miatt.
Figyelje csak meg a MUNKAHELYI PIRAMIS felépítését! Minden cégnek, vállalatnak van egy tulajdonosa, (állam, magán tulajdonos, külföldi, magyar, vagy vegyesen). Vannak felső, közép és alsó vezetői és léteznek a legalsó szinten az alkalmazottak. A fizetés iránya mindig (a világ törvényszerűsége) fentről lefelé a tulajdonostól indul és az alkalmazottaknál végződik. Ebből következően a tulajdonosnak és a vezetőknek jut a pénz "javarésze", a "melósnak", csak a maradék juthat!
internetes pénzkeresés
Sokan keresnek befektetést: az alkalmazotti lét is az! Hisz a keresők 82%-a 40-éven keresztül befektet napi nyolc órát, más hasznára, és abban reménykednek, hogy a nyugdíjból jól megélnek?!
DE....
• Egyre nagyobb függőség a munkaadótól. Aktuális szabályzók hatása... • A lehetőségek korlátai. Növekvő munkanélküliség... • Bizonytalan jövőjű cégek... • A 40-év felettiek feleslegessé válnak... • Képzési kötelezettség ( Ön minél jobb rabszolga lehessen )... • Az alkalmazottak száma csökken a jövőben... • A teljesítmény nehezen, vagy egyáltalán nem mérhető. A legnagyobb gond, hogy nem Ön dönt a saját sorsában, Ön kiszolgáltatott és az is marad... • Jövedelmének megvan a felső határa... • Nics esélye a saját életének irányítására... • Mivel a pénzelosztás iránya úgy néz ki maradni fog, így esélye sincs egy jobb életre!
EZÉRT AZTÁN....
"Az emberek hetvenöt százaléka felmondana a munkahelyén és saját vállalkozásba kezdene, ha megtalálná a megfelelő alkalmat." Ha érdekli ez a téma bővebben, akkor további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashat.
>>> UGRÁS A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA >>>
Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van? Kérem írja meg most véleményét, nekem fontos mit gondol az itt olvasottakkal kapcsolatban!
>>> IDE KATTINTVA MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>
Vajon mit mond Önnek az alábbi két idézet Jim Rohn-tól? "Teljes munkaidőben dolgozunk az állásunkban, és részmunkaidőben pedig, az anyagi jólétünk megteremtésén, mivel megtaláltuk a módját annak, hogyan lehet napjainkban nyereségre szert tenni." "A munkabérnél sokkal többet ér egy vállalkozói nyereség! A munkabérből meg fog tudni élni, a havonkénti nyereségből viszont, egy vagyonra tehet szert."

(Kajárik Béla cikke nyomán)

Különösen a figyelmébe ajánlom az Egy érdekes kérdőív... oldalt:
>>> UGRÁS A KÉRDŐÍVHEZ >>>
Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni? Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni? Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?
Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Pénzkeresés az interneten
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet... akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!) Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book! (Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Itt megadhatja elérhetőségeit:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!
Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak) Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez
üzlet, business, internetes pénzkeresés, otthoni munka
<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<<
<<< VISSZA AZ EGYETEMISTÁKHOZ, FŐISKOLÁSOKHOZ <<<
UGRÁS A LAP TETEJÉREIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!