BejelentésLamináltpadló,Parketta,Biztonsági ajtó
S-M Parketta Diszkont Kft.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Laminált padló

Kaindl

ÁRAINK:
31-es kopásállóságú :
• 6 mm-es 1390 Ft - 1690 Ft
• 7 mm-es 2190 Ft-tól

32-es kopásállóságú :
• 8 mm-es 2490 Ft-3490 Ft
10 mm-es 4690 Ft-tól


KIEGÉSZÍTŐK ÁRAI:
2 mm-es POLIFOAMHAB :99 Ft/m2
3 mm-es POLIFOAMHAB :199 Ft/m2
1,6mm Thermopolifoam padlófűtéshez 390 Ft/m2
Laminált szegélyléc 290 Ft/fm
Fa szegélyléc 390 Ft/fm
Komplett kivitelezés
-garancia
-házhozszállitás.


S-M Parketta Diszkont Kft.
Budapest.XIII.ker., Hegedüs Gyula u. 105.
(Dráva u. sarok )
Tel: 239-0747
06-30-234-1970
E-mail: smparkett@gmail.comKaindl One 8,5 és Kaindl One 10 mm-es vastagságban, az utóbbi akár 50%-os hangszigeteléssel (lépés- és szobazaj-csökkentés), valamint antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal. A Kaindl újdonsága a rövid és keskeny szinkronstrukturált laminált padló.
A Kaindl laminált padlóburkoló / parketta: a jelen és a jövő nagytömegű melegpadló burkolata. A teljesen készre gyártott laminált padló sokféle színben és keménységben készül. Felülete magas kopásállóságú melamin műgyanta. A laminált parketta felépítése: melamin műgyanta, dekorfólia, hordozóréteg ( HDF ), típustól függően zajcsillapító réteg. A KAINDL gyár csak nagyszilárdságú HDF alapú laminált parkett paneleket gyárt . Későbbi csiszolása és lakkozása nem lehetséges. A rés mentes illesztés miatt a por és egyéb, allergiás tüneteket okozó anyag nem rakódik közé. A laminált parketta a padlófűtéses helyiségben is alkalmazható, az alátét ebben az esetben: iszappapír . A kivitelezési munka házilag is elvégezhető, de a garancia előfeltétele a szakszerű munkavégzés!
A laminált padlólapok általában ragasztás nélkül lerakható Billenő Click rendszerben kaphatóak. Lerakásukhoz száraz, szilárd aljzat szükséges, amely lehet simított, aljzatkiegyenlített beton, vagy régi burkolat. Padlószőnyeg esetén a szőnyeget ajánlott felszedetni, mert a porallergiára érzékenyek csak így vehetik elejét a porképződésnek. A szőnyegre fektetett padló ugyanis a szegélyek mentén továbbra is pumpálni fogja a port, mivel ingadozó vastagsága miatt megnő a padló használat közbeni mozgása. A laminált padló garancia ideje is változó; ez lehet 5-30 év,
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!