BejelentésSzálláshely-Bánk
Oswald Studio Apartman

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Oswald Studio Apartman


Cím: 2653 Bánk Petőfi út 29.
Típus: studió apartman
Vendég fogadás: egész évben
Bejelentkezés telefonon: 20/386-3841
E-mailben: oswald.kft@catv.rksz.hu

 

 

2012. augusztus 22.-ével megnyitottuk Oswald Studio Apartmanunkat, Bánk központjában, a bánki tó strandjától 200 m-re. 50 m-en belül, közért, vendéglő és játszótér is elérhető.

Megközelíthetőség

Kocsival alig egy, busszal kb. másfél óra az út az elvarázsolt, Budapesttől 65 km-re található Nógrád megyei faluba, igaz, a legtöbb járatról át kell szállni a Rétság nevű településen Bánk felé. A csatlakozásra azonban szinte sosem kell negyed óránál többet várni.

Autóval Budapest felöl a 2-es úton majd a Rétság után lévő körforgalomban a Bánk útirányt kell választani. Bánkon belül Bánk főutcáján a Petőfi út 29. szám alatt található. Megérkezéskor bejelentkezés az apartman mellett lévő irodánkban lehetséges.


A panorámát a Börzsöny és a Cserhát vonulatai biztosítják, a tavat erdő övezi. A 7 hektáros területű Bánki-tó egy  tengerszem, vizét egy patak felduzzasztott vize és fenékforrások táplálják. Mélysége átlagosan 4 méter, de van, ahol eléri a 6 métert is. A víz hőmérséklete a Balatonéhoz hasonló.

A Bánki-tó ráadásul tényleg nemcsak a fürdésről szól, az egyre bővülő szolgáltatásoknak köszönhetően még rossz időben is lehet elég programot találni. Az egyik legnépszerűbb időtöltés a csónakázás. Aki azonban teheti, mindenképpen hozza magával a kerékpárját is, és tekerjen el a környék festői falvaiba (Kétbodony, Kisecset). A biciklitúráról akkor sem kell lemondani, ha busszal érkeznek, a wellnesshotelben ugyanis lehetőség van kerékpár-kölcsönzésre is.

Egész évben változatos programlehetőségeket lehet Bánkon találni, pl. felkereshetőek a közeli Tó hotel élmény medencéi, kalandpark, bowling pálya, horgászati és vadászati lehetőségek, stb....

 

A környékbeli programlehetőségeket a LÁTNIVALÓK menüpontban gyűjtöttük össze.

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!